Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FsBot

Bartek5202

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tam boce kilka dni po kilka godzin i bana nie ma :)

ale ten bot to gówno,zamiast zbierać boxów to zaznacza mi lordakium i stoi,albo zaznacze baze i ją bije !!!

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Jezeli ktos jest mi wstanie pomoc to bede wdzieczny bo kolejny z rzedu pixel nie dziala bo ruchome skrzynki a niektorym dziala jak to .. niema jakiegos poradnika od 0 do 100 jak go wpelni wlaczyc by dzialal

Opublikowano

@Bartek5202 Win 8  i  odpalam bota loguje sie na acc na 1-3 wszystko na najnizsze/brak start bota i lata obok boxow ale ich nie zbiera gdy widzi boxa blisko sie zatrzymuje ale nie naciska na niego

Opublikowano

Może troszkę poczytacie a nie bezsensownie napalacie się do botowania. Bot nie działa ( błędy w programie po patchu) trzeba czekać na wydanie kolejnej poprawki

Opublikowano

@yyy :( zachowujesz się jak typowy cebulak człowieku masz za darmo (póki co) bota działa a ty narzekasz typku, nie było by płakał byś bo DO to czy tamto może lepiej idź się przewietrzyć

Apropo czy komuś działa reconnect albo potrafi podmienić dobrze pliki że działa ta opcja?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, ja rowniez mam problem, mozecie mi pomuc?

skoro nie wiesz co to znaczy to Ci powiem włącz okienko na mapie z hp i osłonom tak aby było w pasku a nie w liczbach  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...