Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FsBot

Bartek5202

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo nie działa mi bot po sekundzie wywala mnie i loginerror a jak już działa to przelatuje sobie obok boxów może mam za dużego speeda(588) wcześniej na innym koncie testowałem i było ok tam speed 420

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Włączam go to mi tylko wyłącza i włącza peta :/ Dlaczego nie chce poprawnie obsługiwać PETa?

A poza PETem to w ogóle mi nie zbiera, omija każdą paczkę :/

Space War
Faza alpha
War of Peace
Faza tworzenia engine

Opublikowano

Witam! Mam wielki problem. Nie zbiera boxów. Pobralem jakas wycinke boxa ale i tak nie zbiera. Co zrobic?

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Pomoże ktoś mi uruchomić tego bota? bardzo was proszę bo już mi ręce opadają

Ciągle włącza i wyłącza peta albo klika na paliwo albo klika na górną belka na statek i na minimape a boxy omija mimo ze mam zaznaczone żeby zbierał boxy 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, kto pomoże ma wielkiego plusa! otóż przy próbie aktualizacji wyskakuje mi błąd,którego treść wygląda mniej więcej tak:

Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu windows.[...]sprawdź jaka wersja programu jest potrzebna

Ja mam system 64 bit i nie mogę zaktualizować, jakieś rady?

Opublikowano

Mam problem, kto pomoże ma wielkiego plusa! otóż przy próbie aktualizacji wyskakuje mi błąd,którego treść wygląda mniej więcej tak:

Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu windows.[...]sprawdź jaka wersja programu jest potrzebna

Ja mam system 64 bit i nie mogę zaktualizować, jakieś rady?

Ustaw zgodność Windows XP w właściwościach i sprawdz ;)

jbzoKz9.png

Opublikowano

Zwyzywajcie, ale gdzie to ustawić? w panelu sterowania gdzieś czy jak? 

2 problem to kolejny błąd, visual c++, zainstalowałem najnowsze ale błąd dalej się pojawia, wiecie może co zrobić? przywracanie systemu nie wchodzi w grę ;(

@Ja mam windows 7

Opublikowano

Zwyzywajcie, ale gdzie to ustawić? w panelu sterowania gdzieś czy jak? 

2 problem to kolejny błąd, visual c++, zainstalowałem najnowsze ale błąd dalej się pojawia, wiecie może co zrobić? przywracanie systemu nie wchodzi w grę ;(

@Ja mam windows 7

Prawym na ikonke bota > właściwości > kompatybilność > zgodność win XP

a przy visual c++ wyskakuje Ci jakiś kod błędu ? pokaz screena

jbzoKz9.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam czy ktoś może jest w posiadaniu w pełni działających plików z folderu image?? Ja na własną ręke prubowałem popodmieniać pliki ale nic to nie dało... może zrobiłem coś źle :/

Jeśli komuś bot działa jak trzeba to byłbym wdzięczny za doradzenie co i jak zrobić lub od razu za poszczegulne pliki.

Ps. Bot sprawdza się świetnie kiedy trzeba iść do sklepu czy coś zjeść ale nie nadaje się do puszczania na noc bo nawet jak go nie zestrzelom to i tak nie umie sam reconecta zrobić :(

Opublikowano

Mam folderek ze strony fuso, konfiguracja jak Bartek5202 przykazał na początku tematu i wszystko śmiga na kozaku(przeglądarka od Google'a) ;)
Dodam, że po aktualizacji do 4.0 bot sprawuje się jeszcze lepiej!!!

Początkowo dziabał jakieś ~1k uri. i ~100k kr. / 3-4h i gubił się ostro, też wpadał w promieniowanie, omijał boxy, zaznaczał alieny. Myślałem, że będzie szit, a tu przyjemne rozczarowanie xD

@KOLOROWY66 Dorzucam moje obrazki

Images.zip

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, jestem nowy i totalnie zielony jeżeli chodzi o używanie botów itd. Chciałem wypróbować tego FSbot'a ale przy wejściu na stronę podaną w temacie dostaję taki error:
9ba1f8151d94.png

Czy coś się zmieniło? Bardzo chciałbym spróbować tego bota i zarobić trochę uri ale obawiam się, że ściągnę jakiś syf. :(

Opublikowano

Mógłby ktoś podać swoje ustawienia na skrzynki ? Mój bot lata, klika w alieny, nie trafia w skrzynki dopiero jak podleci centralnie obok nich to za 3 razem trafi 

Opublikowano

Niestety, ale u mnie coś nie tak, gdy chcę uruchomić by bot bocił sobie, klikam: Botting Time i pokazuje się takie info: "Error Number 7 - Can't detect HP MPCforum! Put HP bar in color."

image.png

Opublikowano

Niestety, ale u mnie coś nie tak, gdy chcę uruchomić by bot bocił sobie, klikam: Botting Time i pokazuje się takie info: "Error Number 7 - Can't detect HP MPCforum! Put HP bar in color."

Musisz mieć osłonke i hp ustawione nie jako liczBy a jako niebieski i zielony paseczek ;p

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Bot nie znalazł paska z hp (musisz mieć hp w postaci paska w kolorze, a nie w postaci tekstowej).

EDIT: Podwójna odpowiedź... Tapatalk chyba źle wyświetla ostatnią. Szkoda, że nie można usunąć posta.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak na darmowego bota to całkiem ok, tylko występuje kilka problemów: np. na palce używa całej mapy a nie tylko mgiełki. I nie wiem co się stało ale ustawiłem bota na x-2 wracam za 15 minut a statek zabity przez promieniowanie więc z tym też by wypadało coś zrobić ;) 

Opublikowano

Cześć, jestem nowy i totalnie zielony jeżeli chodzi o używanie botów itd. Chciałem wypróbować tego FSbot'a ale przy wejściu na stronę podaną w temacie dostaję taki error:

9ba1f8151d94.png

Czy coś się zmieniło? Bardzo chciałbym spróbować tego bota i zarobić trochę uri ale obawiam się, że ściągnę jakiś syf. :(

za coś utrzymać się musi ten bot, za darmo umarło :)

KLIKNIESZ? <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...