Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby nie dużo graczy, a wszędzie pełno latam po metkach expowiskach, miastach i wszędzie ludzie.!
Więc zapraszam do gry, super serwer.! :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorąco zachęcam do gry !

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Serwer to odgrzewany kotlet , który miał już reaktywacje za reaktywacja.

Nie polecam

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Zapewnialiscie, ze macie dobra reklame... A tu ledwo 300 online.

No dobra reklama na mpcforum.pl i youtuberów po 300 widzów hahhahahah

Opublikowano

Ten serwer jak i jego tworcy powinni byc z miejsca banowani bo tylko forum zasmiecaja

@aw zagram dobrze  leci exp ? i jak z truta 

5sc6.jpg

Opublikowano

Ten serwer jak i jego tworcy powinni byc z miejsca banowani bo tylko forum zasmiecaja

@aw zagram dobrze leci exp ? i jak z truta

Bezczelnosc i głupota. Najpierw mówisz ze twórcy powinni być banowani i ze forum zaamiecaja, a teraz pytasz się o exp i trute. Żałosne... Hejtujesz żeby inni nie grali, a sam(a) grasz
Opublikowano

Bezczelnosc i głupota. Najpierw mówisz ze twórcy powinni być banowani i ze forum zaamiecaja, a teraz pytasz się o exp i trute. Żałosne... Hejtujesz żeby inni nie grali, a sam(a) grasz

antywarn debilu

Opublikowano

Zawitam, juz zasysam clienta ;)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie akceptuje antywarn'ów. Skoro serwer mu się nie podoba, nie chce o nic zapytać to po co cos tutaj pisał? Tak jak mówiłem to bezczelnosc i głupota.

a kogo obchodzi twoje zdanie pajacu?

Opublikowano

NIE WIEM CO MAM POWIEDZIEC !!! 

Nic nowego,na wczesniejszej odslonie rowniez bylo pelno robakow.Ja to wam sie dziwie,ze wogole tutaj gracie.Osobiscie tego typu serwery omijam szerokim lukiem.Wylaczyli go raz,zrobia to po raz kolejny.

Panowie spece juz nie lizcie Sb tak nawzajem dupy bo to jest zalosne... gdybyscie mieli odrobine pojecia o kodzie i o antywirusach to nie pisalibyscie glupot... ;)

Słyszeliście o czyms takim jak zle zinterpretowany kod ? bo nie sadze... ;)

Zapraszamy na serwer !

w tej chwili jest 268 online i liczba caly czas rosnie ;)

http://scr.hu/85h/xjg0p

Opublikowano

Na naszym forum pojawił się konkurs na najlepszy GamePlay!

Zapraszamy do udziału do wygrania 1600sm!

Opublikowano

NIE WIEM CO MAM POWIEDZIEC !!!

Żadnej reakcji ze strony Administracji o.O  Dziwne że aż tyle zagrożeń wykryło , czekam aż ktoś z administracji wstawi skany z innych programów antywirusowych. Ja osobiście nie mam zamiaru ryzykować ;)

Opublikowano

Żadnej reakcji ze strony Administracji o.O  Dziwne że aż tyle zagrożeń wykryło , czekam aż ktoś z administracji wstawi skany z innych programów antywirusowych. Ja osobiście nie mam zamiaru ryzykować ;)

Nic nie wykazało, po jednej akcji jaka była skanowaliśmy dokładnie, dll są niegroźne. Niedługo restart.

Opublikowano

Przecież to można podrobić... jaki problem zmienić nazwę plików i dać je pod antywira lol.

Serwer fajnie się zapowiada, client już leci.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

77739986082845373892.jpg

33748387117269464751.png

Opublikowano

Dokładnie. Mój avast który czepia się o wszystko też nic nie wykrył. Czemu serwer off ?

Nic nie wykazało, po jednej akcji jaka była skanowaliśmy dokładnie, dll są niegroźne. Niedługo restart.

Jaki restart ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...