Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystąpił błąd

Rejestracja przebiegła pomyślnie, życzymy miłej gry! Zostałeś zalogowany do panelu gracza, możesz zapoznać się z funkcjami.

Lekki błąd w reje. Błąd ale pomyślnie ^^  ale oprócz tego git , czekam na start :)
  • Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gramy o 12:00, zapraszam na serwer do pobierania klienta oraz do rejestracji . ;)

Pozdrawiam GlebaDziffko.

Opublikowano

Umiem czytac na tyle aby dostrzec godzine edycji posta :)

@ Zmienicie przedostatnia bron dwureczna dla wojownika? Wyglad i kolor ohydny.

No właśnie nie umiesz chyba

Edycja o 22:00

Twój post 22:23

Jestem jasnowidzem według ciebie

Nie zmnieniajcie żadnych wygladow broni/zbroi. Skupcie się na starcie i usuwajcie błędy zgłaszane przez graczy a nie takie głupie zachcianki.

Opublikowano

znowu bd trzeba dropić przepustki które serio bardzo utrudniają gre. Serwer dno, dla kasy na wakacje lub na coś innego. Nie polecam

Ale 100% lepszy od deila.eu i pl ;)

Opublikowano

jak nie lubię easy to ten akurat mnie przyciągnął. Sprawdzę co się tam dzieje jeżeli będzie miło to zostanę. piątka

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

nic nowego jak dla mnie kolejne  gówno pod zarobienie  $ na  dzieciaczkach na wakacje pozdrawiam ... wierzchowce te same  pety te same nic nowego nie widze ... nie polecam !

Opublikowano

nic nowego jak dla mnie kolejne  g****o pod zarobienie  $ na  dzieciaczkach na wakacje pozdrawiam ... wierzchowce te same  pety te same nic nowego nie widze ... nie polecam !

Wy założyliście jakąś sekte? Jak ktoś hejtuje to od razu w debilny sposób i od razu na temat hajsu mimo, ze jeszcze serwer nie wyszedł. Normalnie klan debili. Z tym swoim komentarzem jesteś już chyba czwarty.

Co z tego, że pety i wierzchowce te same? <--- Odpowiedz na pytanie.

Pety i wierzchowce to rzecz drugorzędna, której moim zdaniem wgl nie powinno być w metinie. Jeśli nie zawitasz na serwerze przez pety to się cieszę z tego powodu, bo przez takich jak ty serwery upadają.

Najpierw jeden (GallAnonim) patrzył wygląd miecza dwuręcznego, a teraz ten na pety... No ludzie!!! Wy graliście kiedyś w pl'a skoro na takie rzeczy patrzycie? Nikt nie zainteresuje się bilansem expa w stosunku do dropu i eq, dmg broni w stosunku do kd i bonów, nowymi mapami (czy są duże, czy są lagi), bossami (jakie abs'y, bony, dobry lvl na bossa, do którego lvla drop z niego) itp. Ważniejszy jest dla was k***a jakiś zwierzaczek! Nic dziwnego, że nowe serwery upadają skoro wam dogodzić nie można! To jest serwer metin2, a nie nowa gra więc nie oczekujcie, że wszędzie będzie wszystko inne... Zagrajcie sobie raz w metina, potem w lola, wowa, tibie itd jeśli chcecie ciągłych zmian.

Serwer powstaje na nowo jeśli administracja znowu spieprzyła sprawę to szybko wyjdzie na jaw więc skończcie gadać "który to już raz?!?!?!". Jeśli serwer tylko pod IS to też szybko wyjdzie, a jeśli ktoś straci na nim pieniądze to bardzo dobrze, bo widać ich nie potrafił uszanować i wydał na serwer bezpłatnej gry, który jest wątpliwej stabilności. JEŚLI SERWER ZNOWU OKAŻE SIĘ KLAPĄ TO TYLKO NA TYM STRACĄ NAPIANCZE, KTÓRZY TRACĄ KASĘ NA STARCIE BYLE TYLKO BYĆ W TOP DLATEGO MOIM ZDANIEM WARTO WPAŚĆ NA SERWER ŻEBY CHOCIAŻ SPRAWDZIĆ CO I JAK.

Opublikowano

Nie otrzymalem odpowiedzi, u jakich yt macie reklame? Bo zainteresowanie na MPC male, nie wrozy to najlepiej ;]

Mamy reklamy spokojnie.

Opublikowano

Mamy reklamy spokojnie.

Tak pisze kazdy, a jak przychodzi do startu to 200 online....

Co za problem napisac kto nagrywa? Nagral ktos wgl prezke, albo filmik z bety? Mam nadzieje, ze ci youtuberzy maja okolo 2-3 k subow.

Jakby byl jakis filmik to by sie rozeslalo linki do znajomych/ na jakies inne fora.

Opublikowano

Coś czuje mało graczy na start :< Zaraz 12 a na ts 55 osób.

Co ma TS do Gry?

Zawszę na Ts jest mniej osób bo nie każdy ma tak?

Pewno po 16:00, będzie więcej osób.

Tak pisze kazdy, a jak przychodzi do startu to 200 online....

Co za problem napisac kto nagrywa? Nagral ktos wgl prezke, albo filmik z bety? Mam nadzieje, ze ci youtuberzy maja okolo 2-3 k subow.

Kolego to jest 3 odsłona, reklamy mieli wcześniej także kto pamięta dobrze serwer na pewno zawita tak?

Co ci da YouTuber 2k widzów hm?

Opublikowano

Ale nie zaszkodzi napisać, jaką i gdzie macie wykupioną reklamę. Poświęcasz na napisanie tego parę sekund, a jedną kwestie masz chociaż z głowy.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

ktory to juz start ? dobrze pamietam ten serwer i wiem ze mial wiele bledow i niedopracowan ;/
jak bedzie z tymi petami teraz tylko is czy drop tez ?

Opublikowano

ktory to juz start ? dobrze pamietam ten serwer i wiem ze mial wiele bledow i niedopracowan ;/

jak bedzie z tymi petami teraz tylko is czy drop tez ?

Pewno IS i Drop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...