Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy w życiu nie faworyzowałem nikogo. Banuje każdego kto zasługuje na bana. Proszę o dowody, że ktoś grał na WH i nie dostał ode mnie bana w czasie gdy stałem obok niego.

Czekam na ssy/filmy.

Ok czekam na twoje ss / filmy dot.mojega bana nieslusznego no dalej dominik 

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Apa3, zamiast plakac na tym forum, oraz tutaj, skoro twierdzisz ze nic na isa nie wydales, zrobilbys z 10 takich postaci :) 

@Co do serwera nie wiem czy jest sens wchodzic i tak padnie, znajac jego przeszlosc.

Opublikowano

Nie polecam serwera dominik to debil bany za nic. 

Wczoraj zrobilem buffa z nickiem Amber i dostalem odrazu bana za podszywanie sie bez zadnej wiadomosci a na koncie mialem shopa i 5 brylek mogli napisac ze usun postac  ale dobra. Bijąc bossa na mapie 95 jakis typ mi ksul go poskarzyl nie wielkiemu adminowi dominikowi ze ja mu ksuje i ze mam wh. Wielki dominik zrespil  moby i kazal bic z konia  odmowilem bo bilem bossa przy scianie i odrazu dostale perma.

Nie polecam ze względu na pseudo administracje , sorki Amber musiałem bo dominik  to straszny debil. 

Serwer padnie po 1 miesiacu bo dominik nie ogarnie dobrej reklamy + liczy się dla niego hajs.

w regulaminie napisane jest jasno ze postacie z nickami podszywającymi sie pod administracje = ban wiec o co Ci b ? o.O to tak samo jakbys zabil kogos i sapal sie do policji ze wsadzili Cie do wiezienia bez ostrzeżenia ... o.O

po za tym masz obowiazek wykonac polecenie GM, odmowa = ban.... nie chcesz udowodnić niewinności znaczy ze sie boisz bo masz wh...

Administracja tez ludzie wiec mogli sie pomylic nie banujac kogos, wystarczy nagrac filmik badz zglosic na ts i posprawie ;)

Opublikowano

To prawda Dominik kladzie pare banow za nic, a bylem swiadkiem sytuacji gdzie teleportowal sie do goscia na WH i nie dal mu bana. Przeprowadzil krotka rozmowe, obeszlo sie bez bana... Faworyzacja na wysokim poziomie, ale za to serwer bardzo fajny.

Również widziałem taką sytuacje na av2

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

a moze to nie faworyzacja tylko po prostu nie wykryl wh  ? ;)

No to albo on faworyzuje, albo ja mam niedojebanie mozgowe. Sorry, ale raczej tego nie da sie przeoczyc.

@av

Ile jeszcze bedzie sie bonowala mi ta stalka? Mysle, ze 40 minut to juz wystarczajaco zeby wbilo 4x13 + hp -.-

Opublikowano

Proponuje dodać możliwość porozumienia się z innymi królestwami na szepcie bo za **** się nie dogadasz :P

Musisz ksiegi jezykow przeczytac, masz u NPC

Opublikowano

Bony wbic to rzeznia, od 2,5h bonuje sama stalke na hp + 4x 13 i nie wbilo. Predzej zbankrutuje z 8b, niz wbije sobie bony do PvP

Opublikowano

Bony wbic to rzeznia, od 2,5h bonuje sama stalke na hp + 4x 13 i nie wbilo. Predzej zbankrutuje z 8b, niz wbije sobie bony do PvP

Z tym się zgodzę akurat, bony wchodzą masakrycznie.. Moglibyście je troszeczkę poprawić..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Powiem tak...

Serwer niestety na pare dni :<

Fajny , ale już zaczyna wiać nudą.

Powiem co mi się nie podoba i co podoba.

Zacznijmy od minusów

- Brak eventów = Nuda...

- Mało dungów = Nuda... Przepustki na wymiar władców 500kk... Nie opłaca sie chodzić

- Drop z metinów i bosów = Beznadzieja. Uważam tak gdyż jedynie z bosów na nizsze lvl leci cos fajnego a potem ? Syf... Metki na mapie 140 jak i bosy a ja dalej otrzymuje eq z łez +9 i wody +PZ + pe itd..

- Drop z ezreala = Hehe smiech na sali , tam też eq na 54 mi poleciało na dodatek lagi sa strasznie na mapach tam. ( Idzie sie +/- 5 minut a drop 10x mniejszy niz z minotaura , które w 5 sec ubijamy)

Wbiłem prawie 160 lvl , eq mam perfekt i ulepszone i powiem że nie mam co robic , expic sie nie chce , pvp nie ma z kim bo wiara albo 0 abs albo expi

Co do plusów

To napewno pomocna administracja , widać ze sie interesuje serwerem , ciagle jakis cziterów banuje :)

0 LAGÓW ( Poza ezem)

Plusów jest bardzo duzo , ale niestety nudy na serwerze 0 eventów ;c

+++++ ludzi przybywa :)

Opublikowano

Powiem tak...

Serwer niestety na pare dni :<

Fajny , ale już zaczyna wiać nudą.

Powiem co mi się nie podoba i co podoba.

Zacznijmy od minusów

- Brak eventów = Nuda...

- Mało dungów = Nuda... Przepustki na wymiar władców 500kk... Nie opłaca sie chodzić

- Drop z metinów i bosów = Beznadzieja. Uważam tak gdyż jedynie z bosów na nizsze lvl leci cos fajnego a potem ? Syf... Metki na mapie 140 jak i bosy a ja dalej otrzymuje eq z łez +9 i wody +PZ + pe itd..

- Drop z ezreala = Hehe smiech na sali , tam też eq na 54 mi poleciało na dodatek lagi sa strasznie na mapach tam. ( Idzie sie +/- 5 minut a drop 10x mniejszy niz z minotaura , które w 5 sec ubijamy)

Wbiłem prawie 160 lvl , eq mam perfekt i ulepszone i powiem że nie mam co robic , expic sie nie chce , pvp nie ma z kim bo wiara albo 0 abs albo expi

Co do plusów

To napewno pomocna administracja , widać ze sie interesuje serwerem , ciagle jakis cziterów banuje :)

0 LAGÓW ( Poza ezem)

Plusów jest bardzo duzo , ale niestety nudy na serwerze 0 eventów ;c

+++++ ludzi przybywa :)

Nie dziw sie, ze maja 0 abs, jak jeden itemek sie bonuje caly dzien, zeby bylo 1x 15 + 3x 13 i hp...

+ powinni zrobic jakies zuo z bossami/metkami z ktorych leca przepustki na mapy, bo przepustki sa zbyt drogie, masz racje ze na dungi sie nie pyla...

Opublikowano

w regulaminie napisane jest jasno ze postacie z nickami podszywającymi sie pod administracje = ban wiec o co Ci b ? o.O to tak samo jakbys zabil kogos i sapal sie do policji ze wsadzili Cie do wiezienia bez ostrzeżenia ... o.O

po za tym masz obowiazek wykonac polecenie GM, odmowa = ban.... nie chcesz udowodnić niewinności znaczy ze sie boisz bo masz wh...

Administracja tez ludzie wiec mogli sie pomylic nie banujac kogos, wystarczy nagrac filmik badz zglosic na ts i posprawie ;)

Mam obowiązek ale jak by poczekał 2 minuty na ubicie bossa to bym mu pokazal a on odrazu ban. 

Czekając na ts na alko dostałem bana za rzekomą obraze administracji od dominika widać że boi się reakcji alko lub coś .

You were banned for 1 day from the server by "D0MIK" (Obraza administracji)

Alko pw na forum jak coś 

@Edit 

oraz ban na forum

oj dominik naprawdę?

Opublikowano

roski jakieś pobugowane i nic nie dają  o.O

Kup nowe w sklepie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...