Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie w ile wbije max lvl(body) ;d?

To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i od Twoich umiejętności.

Lvl nie jest ciężko zdobyć, aczkolwiek eq robisz z czasem wbicia np 150 poziomu ponieważ tzeba bić bossy tak aby mieć ulepszacze na eq.

Myślę że nie długo by Ci z tym zeszło.

Opublikowano

ale co do serwera trzeba przyznac, ze niby malo osob gra, ale serwer sam w sobie jest dobry. Admini staraja sie to widac. + Nigdy nie mialem tak dobrego kontaktu z administracja jaki jest na tym serwerze :)

Opublikowano

Serwer off chwilowo? Kiedy dacie raty yang? Nie mowie o expie, tylko o yangach, bo dzis znowu był exp...

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Serwer super, cały czas się coś dzieje. Raty, Zuo.

Administracja miła tylko wbijać na TS-a i rozmawiać.!

Zapraszam na serwer.!

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Polecam, proszę nie mylić tego serwera z starym Aline2, bo jednak są to bardzo podobne nazwy. Jest to zupełnie inny serwer. Wejdź a nie pożałujesz.

Pozdrawiam, eSkO.

Opublikowano

nie polecam kilka razy startował i padał ...

A byłeś, grałeś, dobiłeś jakiś konkretny lvl?

Myślę, że nie.!

Wszystkich zapraszam.!

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Po nocnym update 04.08.2014

Zmiany:

1. Zmniejszony drop aby usprawnić handel na serwerze

2. Pipi naprawiona

3. Fryzy poprawione

4. Mino, smok,bossy mają teraz więcej HP i mocniej biją.

Oraz chciałbym piwitać 2 nowych TGM w teamie.

Huboo oraz Slaughter.

Opublikowano

Medal Szczescia nie daje x2 yang.

PS: Kiedy forum bedzie działać?

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

A byłeś, grałeś, dobiłeś jakiś konkretny lvl?

Myślę, że nie.!

Wszystkich zapraszam.!

Niestety to jest prawda, grałem na pierwszej odsłonie, naprawdę przednio się bawiłem.

Grało tam ponad 1000 osób, ale padł po miesiącu nie wiadomo z jakiej przyczyny (ale chyba wszyscy się domyślają).

Teraz to już nie jest ten sam serwer, nie ma tego "czegoś".

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Niestety, ale już nie polecam. Nie warto zaczynać gry, ponieważ odeszło dwóch najwięcej robiących administratorów (D0MIK i Amber). Praktycznie tylko oni mieli kontakt z graczami i zajmowali się serwerem. Na ich miejsce weszło kilka nowych gm'ów, którzy niestety myslę, że podołają swojej roli.

A co do samego serwera. Wszystko bardzo tanieje cały czas, o ulepki nie trzeba się w ogóle męczyć, bo z bossów drop jest gigantyczny.

Wczoraj jeszcze typ miał kilka tysięcy bryłek 500kk i sellał 100 szt. za 10 zł, co wiąże się z kolejnymi bugiem, o którym prawie nikt nie wie.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Nie Polecam.
Serwer off.

Administrator leń, który nic nie chciał robić, dlatego odeszła ekipa która dobrze się sprawowała.

Jednym słowem, temat do zamknięcia. Bo serwer nie działa, no i chyba już nigdy nie będzie ON.

Mimo to był fajny easy. No ale jak jedna osoba się leni, to kolejne na tym nie korzystają.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolezka wyczuł konkurencje dla swojego Virtuala i juz pisze głupoty nadające się tylko do zgłoszenia.

Co do serwera to mam mieszane przeczucia mimo ze prezentacja fajna. Klasy zbalansowane czy jednak BMa lepiej nie brać?

Tez mi konkurencja phi.

Serwer jest off.Ostrzegalem was przed tym,iz serwer zostal postawiony tylko dla zarobku.Wszystkim tym,ktorzy korzystali z is serdecznie wspolczuje glupoty.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...