Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu serwer off? Za ile bedzie online?

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zasadnicze pytanie jak pograć klienta bądź patchera ? "Strona nie może zostać odpalona"

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Zasadnicze pytanie jak pograć klienta bądź patchera ? "Strona nie może zostać odpalona"

Mi wszystko działa, spróbuj może z innej przeglądarki

Opublikowano

Dlaczego wszystkie Hwangi mają wbudowany bonus na potwory a Hwang dla Ninji nie ma tego bonusu ?

Spatchuj klienta; >

Zmień przeglądarkę;>

Opublikowano

W ile wbije max lvl bez is'u grając 4 godz ?
Która klasa góruje w pvp ?
Potrzebny buff na mapy ?

Ciężko o ulepki ?

Dużo ludzi ?

Bossy odpychają ?

Opublikowano

W ile wbije max lvl bez is'u grając 4 godz ?

Która klasa góruje w pvp ?

Potrzebny buff na mapy ?

Ciężko o ulepki ?

Dużo ludzi ?

Bossy odpychają ?

Nie rozumiem pytania

Wszystkie klasy są dobre

Nie potrzeba

O jedne łatwiej, o inne ciężej. Wszystko jest dopracowane tak aby rynek był dobry

500+ wieczorami

Nie wszystkie

@Edit

Da się jakoś przypomnieć login do konta?

Opublikowano
PO AKUTALIZACJI W DNIU 30.07.2014 NALEŻY SPACZOWAĆ KLIENTA, JEŻELI NIE MOŻESZ ZALOGOWAĆ SIĘ NA KONTO BŁĄD Z HASŁEM, RÓWNIEŻ SPACZUJ KLIENTA!
Przed paczowaniem usuń z folderu pack pliki 1. Root.exi oraz epk. Locale_pl.exi oraz epk.

NA STRONIE GŁÓWNEJ POJAWIŁY SIĘ NOWE DOWNLOADY KLIENTA!
Opublikowano

Dobrze by było jakby bonusy wchodziły maksymalne, po co te 13%, 25%...

Trzeba się namęczyć, teraz  prawie 2 tyg. po starcie na pewno Ci tego nie zmienią.

Zapytam po raz kolejny, DA SIĘ PRZYPOMNIEĆ LOGIN?!

@Edit

Japierdole, serio? 250 graczy on-line a na ch1/2/3 nie da sie zalogować, bo "za dużo graczy jest on-line" -.-

Opublikowano

Trzeba się namęczyć, teraz  prawie 2 tyg. po starcie na pewno Ci tego nie zmienią.

Zapytam po raz kolejny, DA SIĘ PRZYPOMNIEĆ LOGIN?!

@Edit

Japierdole, serio? 250 graczy on-line a na ch1/2/3 nie da sie zalogować, bo "za dużo graczy jest on-line" -.-

Loginu chyba nie, hasło tak.

Ddosy są chyba, ot co.

Fajny serwer tylko mnie wkurwiają psy gmów a raczej gmi robią z siebie psów. Latają w okół tych śmieci z śpijsłodko i nie pozwolą im krzywdy zrobić hahah ;f warny na forum za wyrażenie opinii o nich etc.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Loginu chyba nie, hasło tak.

Ddosy są chyba, ot co.

Fajny serwer tylko mnie wkurwiają psy gmów a raczej gmi robią z siebie psów. Latają w okół tych śmieci z śpijsłodko i nie pozwolą im krzywdy zrobić hahah ;f warny na forum za wyrażenie opinii o nich etc.

Nie wiem skąd masz takie informacje, skoro sama zbanowałam z tej gildii dwie osoby. Nie ma tu mowy o żadnej faworyzacji. Wyrażać opinię oczywiście możecie, ale nie kłócić się między sobą. Pozdrawiam. 

Rekrutacja otwarta na TGM'a oraz opiekuna TS3! : )

Opublikowano

Zmniejszcie czas respu z 60 sekund albo 90 sekund na 10-15 bo latac po spotach i expic nie ma sensu bo ludzie zaraz sie wpierdalaja na spota ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie wiem skąd masz takie informacje, skoro sama zbanowałam z tej gildii dwie osoby. Nie ma tu mowy o żadnej faworyzacji. Wyrażać opinię oczywiście możecie, ale nie kłócić się między sobą. Pozdrawiam. 

Rekrutacja otwarta na TGM'a oraz opiekuna TS3! : )

Jakoś nie zauważyłem ubytku tych idiotów. Na tsie też twierdził, że jak go styram to on to nagra i dostane bana w grze. Beka. Nie chce mi sie wierzyć, że skoro GMi przesiadują u nich na kanale po kilka godzin, to oni nie mają dzięki temu jakichś profitów ;]

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Chataya, BlesArcher oraz Toyru z tej gildii zbanowałam osobiście. Jeżeli jakiś gracz ma problem w grze, to wiadomo, że GM chce mu pomóc i szuka rozwiązania, najlepiej załatwia się to na ts. Żaden GM nie przesiaduje po kilka godzin na kanałach gildyjnych, nie pisz bzdur. Co do bana - ts i gra to zupełnie dwie inne rzeczy. Za obrazy na TeamSpeaku nie dostaniesz bana w grze. To chyba jasne. Mówić mogę wiele. 

Opublikowano

Niestety strona jest tymczasowo niedostępna. Przepraszamy za niedogodności i proponujemy spróbować ponownie za kilka minut.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Niestety strona jest tymczasowo niedostępna. Przepraszamy za niedogodności i proponujemy spróbować ponownie za kilka minut.

U mnie wszystko działa.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano
 http://imgur.com/n7iEORB

Gratuluję pomysłu chwalenia się DDoS'owaniem serwera, który dzisiaj startuje, +10 do idiotyzmu.

Nie zagram.

Dziękuję, dobranoc #nie_polecam

Owszem napisałem tak na fanpage :P

Moja głupota chciałem szumu narobić :D

Ddosami się nie bawimy ;)

Opublikowano

na TS tez sie chwalil, ze bedzie ddosowal dzisiaj serwer :)

Chyba masz złe info hahha:P

Jeszcze chciałem pomóc i Shakowi firewalla wysłąłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...