Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam. Grałem na pierwszej odsłonie i grało się super. Z balansem klas coś robiliście czy zostało jak było? Zmianke skilli polecam wycofać.

Na start wbije mysle ok 300-400 osob.Z biegiem czasu ta liczba bedzie sie zmniejszac.

Hejt, hejt hejt

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oo, jeszcze niezdazylem wejsc na Teamspeaka, a juz mile powitanie od Administracji. Rozdanie Rang itp :)

Administracja zawsze chętna do pomocy.

Serwer gorąco polecam, zagram na 100% ;)

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Jasnowidz się k***a znalazł....

@Meneger MT2 to nie jest hejter ale on reklamuje wciąż Virtualmt2 i dupa mu pęka gdy widzi serwer podobnego typu do Virtuala. W tym momencie każdą wadę wylapuje, a jak znaleźć jakiejś nie może to wymyśla tak jak teraz

Co ty masz tu podobnego po za kostiumami?Pisalem,juz ze nie musze ograniczac sie do jednego serwera.

Zeby nie robic offtopu zdanie podtrzymuje.Lepiej spozytkujecie swoj czas grajac w minecrafta :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Co ty masz tu podobnego po za kostiumami?Pisalem,juz ze nie musze ograniczac sie do jednego serwera.

Zeby nie robic offtopu zdanie podtrzymuje.Lepiej spozytkujecie swoj czas grajac w minecrafta :)

Jeżeli nie masz już nic ciekawego do napisania, polecam wyjść z tej prezentacji.

Kiedy bedzie Client?

Opublikowano

Zaje***** serwerek, wbije na pewno. :)

Cieszy mnie, ze start o 12, akurat wstane pobiore clienta i bedzie zajecie na najblizszy czas,bo ostatnio same beznadziejne serwery easy wychodza.

Opublikowano

Jeżeli nie masz już nic ciekawego do napisania, polecam wyjść z tej prezentacji.

Kiedy bedzie Client?

Podobno klient ma być w nocy

Serwer gorąco polecam oraz zapraszam na ts'a 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Dobra Dobra , juz tak nie hejtujcie bo Wam za bardzo dupe sciska , jesli postoi 3 dni to po co sie wogole wypowiadacie , poogladajcie jak upada i nic nie piszcie bo to żałosne , hejtować potraficie , ale sami nic nie potraficie zrobić , łatwo o jedno , ciężej o drugie. Ja czekam na start i mam nadzieje ze nie bedzie problemow i bedzie sie milo gralo.

Opublikowano

Troche lipa z Clientem, przez to za duzo osób na starcie nie bedzie. Jakich jutiuberów macie?

Opublikowano

Troche lipa z Clientem, przez to za duzo osób na starcie nie bedzie. Jakich jutiuberów macie?

Lovisa wspominala,cos o nagrywaniu...

Start serwera stoi pod wielkim znakiem zapytania wiec nie napalajcie sie tak :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Umiesz czytać? Napisałem o typie serwera czyli np. Easy, medium, 4fun itp. Nie rozdrabnialem się do rzeczy takich jak kostiumy

Opublikowano

Umiesz czytać? Napisałem o typie serwera czyli np. Easy, medium, 4fun itp. Nie rozdrabnialem się do rzeczy takich jak kostiumy

Umiem czytac na tyle aby dostrzec godzine edycji posta :)

@ Zmienicie przedostatnia bron dwureczna dla wojownika? Wyglad i kolor ohydny.

Srij9JT.png

Opublikowano

Umiem czytac na tyle aby dostrzec godzine edycji posta :)

@ Zmienicie przedostatnia bron dwureczna dla wojownika? Wyglad i kolor ohydny.

Nie chce Cie obrazac, ale jestes przy******.

Po co pierw piszesz, nie polecam, nie zagram, a teraz czy zmienicie bron dla woja, a po co maja zmieniac, co Cie to obchodzi czy zmienia czy nie skoro mowisz, ze nie zagrasz?

Opublikowano

Nie chce Cie obrazac, ale jestes przy******.

Po co pierw piszesz, nie polecam, nie zagram, a teraz czy zmienicie bron dla woja, a po co maja zmieniac, co Cie to obchodzi czy zmienia czy nie skoro mowisz, ze nie zagrasz?

Posty same się nie nabija :)

Do zobaczenia jutro. Mam nadzieje, że start odbędzie się bez większych problemów.

Opublikowano

Client jest właśnie uploadowany!

Start serwera odbędzie się co do sekundy.

O ddosy się nie boimy, dziury itp również, czekamy tylko na Was!

Do zobaczenia o 12:00! [GA]D0MIK.

Opublikowano

Server wygląda przyzwoicie, na pewno zagram. Jedno pytanko - Sura WP lepiej żeby chodził w egzo czy w bojowym tutaj? : ) ( na innych serverach nie robi się z egzo broni i jest spokój ;x )

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1138833-alien2pl-dedyk-easy/page-18#entry9926519

Przypominam, co sie dzialo na poprzedniej odslonie tego "serwera". I te bajki o innej administracji... macie graczy za kretynów? Nie mierzcie ludzi swoja miara.

Przestan pierdzielic farmazony, stara edycja servera = stara edycja.

Teraz jest wszystko od nowa, moze przemysleli swoje zachowanie.

Ja osobiscie zawitam na serwer, i mam nadzieje ze zostane na nim troszke dluzej . :)

Pozdrawiam , i zapraszam na serwer ;)

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Na serwerze posiadamy Kupony SM o wartości: 50, 100, 1250, 1600 - do nabycia w Naszym IS.

Dzięki kuponom, urozmaicamy handel - Lepsze przedmioty do nabycia na przykład za SM :-)

Podziękuję, rozumiem, że ma być handel, ale nie przez is ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...