Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer typowo pod hajs + to aby wyludzic wasze pasy i wpisywac je na innych serwerach.Nie polecam.

wez rozbieg i walnij glowa w sciane :) to ze Ty bys tak zrobil nie oznacza ze kazdy ma takie zamiary

Serwer bardzo fajny, milo sie gra, mila i ogarnieta administracja, zagram na pewno :)

Polecam

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna seryjka :D

Czy dużo jest metków i bosów na każdej z map? 

Jaki respawn maja metki i bosy?

180 to ostatnia mapa?

Będzie jakaś osobna mapa gdzie będą tylko metki bosy (kiedyś) ? :P

Opublikowano

Kolejna seryjka :D

Czy dużo jest metków i bosów na każdej z map? 

Jaki respawn maja metki i bosy?

180 to ostatnia mapa?

Będzie jakaś osobna mapa gdzie będą tylko metki bosy (kiedyś) ? :P

Tak

Odpowiedni

Nie

Nie

Opublikowano

Będą KD+7 jak tak to czy dalej trzeba te śmieszne ulepki na +6/7?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

wez rozbieg i walnij glowa w sciane :) to ze Ty bys tak zrobil nie oznacza ze kazdy ma takie zamiary

Serwer bardzo fajny, milo sie gra, mila i ogarnieta administracja, zagram na pewno :)

Polecam

Polecam maść na ból dupy.

To jest moja opinia ,więc nie przypieprzaj się OK?

Opublikowano

Pan za nic na TS '3 

Brawo..

Nie zagram

mhm za nic ... czemu Wy jesteście tacy glupi za przeproszeniem ? zgrywacie kozakow na ts, dostaniecie bana i placz... chlopie jak masz jaja to przyjmij konsekwenscje swoich czynow albo przemysl 2x zanim cos powiesz...

Opublikowano

Wg mnie syf, kijowa administracja sprawila ze gracze sie zawiedli. 
Server ma kolejna odslone ? ale po co jak tam i tak nei ma sensu grac :)

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Macie jakas reklame u youtuberow?

W tej sytuacji nie pomoze nawet reklama w tv.

Serwer nie bedzie mial wiecej niz 300-400 graczy,pod koniec wakacji juz sie zwina.Wspomnisz moje slowa ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

mhm za nic ... czemu Wy jesteście tacy glupi za przeproszeniem ? zgrywacie kozakow na ts, dostaniecie bana i placz... chlopie jak masz jaja to przyjmij konsekwenscje swoich czynow albo przemysl 2x zanim cos powiesz...

Ja tam nic prawie nie mowilem tylko napisałem czy idziemy na tsa innego a wy tam perma wiec...

W łatwy sposob graczy tracicie

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny, zagram. Ile przewidujecie graczy na starcie ?

Na start wbije mysle ok 300-400 osob.Z biegiem czasu ta liczba bedzie sie zmniejszac.

Srij9JT.png

Opublikowano

Na start wbije mysle ok 300-400 osob.Z biegiem czasu ta liczba bedzie sie zmniejszac.

Ty to taki hejterek jesteś widzę, co nie spojrzę w każdym temacie twój post i zawsze jest nutka hejtu z twojej strony, I SEE DEAD HATERS. Co do serwera to myślę, że wbiję i zobaczymy jak to będzie. :)

17607462699095201746.png

Opublikowano

Polecam serwerek, zajebiście będzie jutro Pompa ciskamy panowie.

I zapraszamy do gildii Pandemia na TeamSpeak serwerowy zapraszam.

Jutro 12:00 nakurwiamy klanówkę.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na team i ze względu na sam (nudny) serwer. Zaczynając grę tutaj miejcie na uwadze, że serwer w optymistycznej wersji postoi z dwa tygodnie.

Ty to taki hejterek jesteś widzę, co nie spojrzę w każdym temacie twój post i zawsze jest nutka hejtu z twojej strony, I SEE DEAD HATERS. Co do serwera to myślę, że wbiję i zobaczymy jak to będzie. 

Przecież to, co pisze Gall to prawda, na start nie więcej niż 500, po kilku dniach nie więcej niż 300, a po dwóch tygodniach okolice setki. Dalej to już wiadomo co..

Opublikowano

Jasnowidz się k***a znalazł....

@Meneger MT2 to nie jest hejter ale on reklamuje wciąż Virtualmt2 i dupa mu pęka gdy widzi serwer podobnego typu do Virtuala. W tym momencie każdą wadę wylapuje, a jak znaleźć jakiejś nie może to wymyśla tak jak teraz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...