Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki champion był twoim pierwszym granym i kupionym?:)

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętam to jak wczoraj : Sprzedałem nidalee i akali i kupiłem zyre. Ale mi się nie podobała wiec kupiłem Yoricka i teraz nim nie gram od tylu miesiecy.

Opublikowano

Pierwszym Championem jakim grałem był Pantheon, darmowy w rotacji, pamiętam jak użyłem ulti pierwszy raz, myślałem że to skok w stylu Barby z Diablo 2 ;).

Później kupiłem Sorakę, pograłem do 8 lvla, następnie Nunu - do 12 lvla.

Na 12 lvlu nastąpił przełom gdy kupiłem Kassadina - i był on moim mainem do 30. 

Na bodajże 27-28 lvlu kupiłem swojego pierwszego bohatera za 6300 - Kog'Maw i był on moim drugim najczęściej oraz najchętniej granym championem zaraz po Kassadinie.

Zacząłem wtedy, gdy wyszedł Renekton i Karma (pierwsza i chyba jedyna postać, która wyszła za 3150 :) )

Opublikowano

Zaczynałem i pierwszego kupiłem Garena.

Pierwszego za 6300 kupiłem Volibeara którego sprzedałem tydzien później bo mi sie jednak nie spodobał xD

Opublikowano

Ja zaczołem grę od tanka którym był Malphite spodobała mi się jego twardość,obrona i także atak,później zaczołem grać innymi postaciami od ad,supporty,carry,ap itd... i teraz tylko niekiedy nim gram :)

Opublikowano

Pamiętam to, po tutorialu pierwszą postacią jaką zagrałem był Warwick (akurat był w rotacji). Pierwszym kupionym championem również był Warwick ^^, cały czas katowałem nim na bocie ;D Co do pierwszej postaci za 6300 wydaje mi się, że to był Ezreal, mecz później kupiłem do niego skórkę ^^

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Moim 1 championem ktorym zagralem swoja 1 gre byl zed bo spodobal mi sie ten czarny motyw ninji. 1 Kupionym byl blitzcrank, a pierwszym championem za 6300 byl zeddy :D

Heimerdinger ktorym potrafilem tylko nim dobrze farmic

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Master Yi ;)

Zaczynałem i pierwszego kupiłem Garena.

Pierwszego za 6300 kupiłem Volibeara którego sprzedałem tydzien później bo mi sie jednak nie spodobał xD

To nic. Ja kiedyś kupiłem Nunu za 450 i go zwróciłem, bo też mi się nie podobał. xD

Opublikowano

Lol ashe

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Po przebrnięciu przez fale ashek masterków...

Kennen, tak, to był pierwszy kupiony champ którym twardo grałem. Następnie była Riven oraz Tryndamere oraz Fizz...

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

ah jo a tak poza postaciami to za swoje pierwsze rp ktore tam sie dostaje na któryms poziomie nakupowałam losowych runek i byłam zadowolona, bo myslałam ze teraz jestem pro i nikt mnie nie zabije  xD  xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Mój pierwszy champion którym grałem to akali i to był tak jakby main ale do końca rotacji w której była :D . W pewnej grze zobaczyłem garena , tak się nim podjarałem (jaki on z*******y i wgl) że kupiłem go za początkowe rp  , później kupiłem yi za IP , a po yi kupiłem katarine (zastanawiałem się godzine czy ją kupować czy nie jakby to była decyzja mojego życia :D . No i później ją mainowałem w c**j . A za 6300 to kupiłem chyba yoricka ale dokładnie nie pamiętam :D

BUMP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim pierwszym championem był TwistedFate ;) Pamiętam jak nim grać nie umiałem xD A pierwszym za 6300 był Tresh :D

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...