Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki champion był twoim pierwszym granym i kupionym?:)

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim championem graliście po raz pierwszy ( oprócz Tutoriali )

Jakiego championa pierwszego kupiliście?

Jakiego championa kupiliście pierwszego za 6300?

Jaki był twój pierwszy main

Po raz pierwszy grałem Jarvanem IV który był w rotacji na botach :D

Pózniej zagrałem Ashe, tuż pod koniec rotacji po czym ją kupiłem ( mój pierwszy champion kupiony ) po czym ją zmainowałem, niczym innym nie grałem tylko Ashe ;)

A za 6300 jako pierwszy był Kha Zix 

A wy?:)

xvez_eune_55_6_logo.png

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm... Pierwszy kupiony... Bodajże Katarina, gdzie miałem na niej średnie staty, i gdy miałem 5 lvl (około) kumpel który już dawno miał 30 powiedziasł mi bym kupił sb Ashe bo by mi się lepiej grało bo jestem newbie. Kupiłem i nie pożałowałem :D To był mój pierwszy main. Za 6300 niestety już nie pamiętam ;c

Za dużo ich xD

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Pierwszy grany,Blitzcrank

Pierwszy kupiony, Master Yi

Pierwszy za 6300 bodajże Ezreal jak jeszcze był w tej cenie 

Pierwszy main Graves po czym nie wiem dlaczego go sprzedałem i teraz nie potrafię nim grać xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Pierwszym kupionym i równocześnie pierwszym za 6300 IP był Graves :v wtedy myślałem, że te droższe champy są lepsze, więc zbierałem cały czas i kupowałem za 6300. A granym, nie pamiętam, pewnie jakiś Yi albo Akali.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Olaf :D:D Te czasy kiedy myslalem ze jak kupie wikinga to wygram wszystko bo wikingi są zajebisci..

Opublikowano

Pierwszy jakim grałem to Master Yi.

Pierwszy kupiony to Twisted Fate.
Pierwszy za 6300 nie pamiętam.

Mój pierwszy main to xin zhao(wtedy kosztował 4800).

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Pierwszy kupiony champion to był chyba Garen za 450IP a nawet jeszcze gdy był za 1350IP (chyba :D), pamięta jak dali rp'ki na święta to kupiłem Malzę za rp'ki. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Pierwszy zagrany Draven i Jarvan IV. Pierwszy kupiony chyba master. A pierwszy za 6300 to Zed. Pamiętam jak się wkurzyłem bo jest słaby, a nie miałem żetonów. A teraz jest moim mainem.

Opublikowano

Pierwsza kupiona postac to Kayle, a za 6300 to Lucian, chyba za 6300 jest, nie pamiętam:D

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Kha'zix, bo był w rotacji i na tę postać zbierałam jako pierwszą, później kupiłam LB :P.

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...