Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No Happy Hour naprawdę fajny bajer. :3 Bo exp 10 troszkę mi akurat nei odpowiada ale mimo to może bym zagrał. ;3 

34tbjes.png

Opublikowano

Zapewniam Cie, że im niższy exp tym przyjemniej się gra. Ale tak jak pisałem, podczas eventu, czy nawet będąc w grze i widząc zainteresowanie, to na pewno coś będzie coś co będzie spełniało wasze oczekiwania, względem Mnie, expa i servera.

Opublikowano

Jest jakaś rozpiska spotów ?

Wystraczy wejść na stronę główną serwera i kliknąć zakładkę SPOTS....

Łap : http://muclassic.ddns.net/forum/spoty.pdf

Osobiście exp 10 jest dla mnie dosyć fajnym rozwiązaniem ... a to nie czasem działa tak że jak się zabije Balgassa to ma się większy exp i drop o x % ? + jakiś drop ? 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Dołączam się do prośby pozostałych : troche wyższy exp ( 30-50 ) byłby chyba lepszy gdyż wczoraj ruszył konkurencyjny serv z expem 25. 

Opublikowano

Tak za wygrane CW ma się bonus do expa i dropu. ;)

Dołączam się do prośby pozostałych : troche wyższy exp ( 30-50 ) byłby chyba lepszy gdyż wczoraj ruszył konkurencyjny serv z expem 25. 

Dobrze, będę myślał nad zmianą expa, aczkolwiek zostawałbym przy x10 i tak jak w/w przedmówcy pisali, HH event.

Opublikowano

Do jutra jeszcze jest czas więc może jakaś sonda :P ? np :  10 , 30 , 50. Btw kiedy pojawi się klient dokładnie i czy start równo o 16 :P ? 

Opublikowano

Bonus party, to znaczy, że masz dodatkowy exp, gdy expisz np. z kimś
Dodatkowo, żeby ułatwić dostęp marketu graczy - dla graczy, zostawiłem opcje "/offtrade"
Które polega na tym, że po odpaleniu Sklepiku w Lorce, Norii lub Devias dostajemy DC, a nasza postać wisi jako online ze sklepikiem, aż do ponownego zalogowania, w trosce o to, aby wszystko było jak najbardziej ekonomiczne wiele osób będzie handlować ponieważ zenu jest niewiele. :)

Opublikowano

Osobiście nadal zostaje przy prośbie expa około 50. :3 Bardzo m isię podoba "offtrade". Jeszcze tylko pytanie summ i rf od którego lv?

34tbjes.png

Opublikowano

Co do Summonerki i RFa to jest kwestia rozmowy między graczami, czy postacie mają być czymś w rodzaju nagrody, czy ma mieć dostęp do tej postaci każdy, oczywiście zdaniem moim i wielu osób w innej publikacji jest przekonania, że warto byłoby urozmaicić tą grę widząc te klasy i wiedząc, że ktoś dostał Kartę za event w nagrodę.

Opublikowano

Bonus party, to znaczy, że masz dodatkowy exp, gdy expisz np. z kimś

Dodatkowo, żeby ułatwić dostęp marketu graczy - dla graczy, zostawiłem opcje "/offtrade"

Które polega na tym, że po odpaleniu Sklepiku w Lorce, Norii lub Devias dostajemy DC, a nasza postać wisi jako online ze sklepikiem, aż do ponownego zalogowania, w trosce o to, aby wszystko było jak najbardziej ekonomiczne wiele osób będzie handlować ponieważ zenu jest niewiele. :)

Rozje***** system. Polać mu albo chociaż nagrodę nobla :D

#Edit

Aczkolwiek exp 10 to mało, myślałem że 100 i już cieszyłem koparę, daj chociaż to 30 ;)

Opublikowano

Rozje***** system. Polać mu albo chociaż nagrodę nobla :D

#Edit

Aczkolwiek exp 10 to mało, myślałem że 100 i już cieszyłem koparę, daj chociaż to 30 ;)

Najpierw wejdz na server, gdy ruszy i przekonaj się, że różnica czasowa wbijania resa samotnie na expie x30 a w grupie na expie x10 będzie podobna. Ponadto w/w przedmówcy wyrazili chęć Happy Hour, co przy większym expie byłoby raczej bezsensem. Ale koniec dygresji, nad expem popracujemy wspólnie, jeżeli będzie bardzo zły. :)

Opublikowano

Oki sprawdzę jutro, jeśli będzie złe, stawiasz każdemu kto mówił aby podnieść exp piwo ;)

Opublikowano

Uważam, że najważniejsze jest to, aby się dobrze bawić i przestać gonić za resami, expem i itemami tak jak to się stało na xw czy ug. Wiele lat grałem na tym pierwszym, i dużo czasu spędziłem na drugim, dlatego server, który wam dziś prezentuje jest bardziej konsensusem obu, jest obserwacją zarówno graczy jak i GMa z tych dwóch serverów.

Nie no chciałem akurat wbic na serwer by pograc RF dlatego mi to niezbyt pasuje. ;/ 

Hmm, będziemy prowadzić w takim razie dyskusje z innymi graczami jutro czy chcą trochę więcej trudu wkładać czy chcą od razu "nowe" postacie. Opcji nagród za eventy jest multum, w tej chwili jestem w procesie pisania, a raczej szukania początku do napisania vote'a i ewentualnej nagrody za vote.

Opublikowano

A jak dla mnie pomysł z kartą która można by wygrać w evencie u GM cz też kupić w xshopie za nie dużą ilość pkt są wrecz genialne :D

SUM i RF powinno być to jakaś nagroda za zdobyte doświadczenie podstawowymi klasami ;p dobry zamysł :) jeśli jest exp party to na pewno nie będzie to non-stop exp x10 a x15 czy tam x20 ;p + seal+panda ring+pet panda człowieku w dalszych czasach resa będzie wbiłaj na x120 ^^:D ( nie wiem czy to jest dostępne :D ) mnie ciekawi tylko czy będzie coś takiego jak nagroda za reset ? czy też na iluś tam resach z WSa +fo+socket( 5 ) item :D ( np jeden taki item na 25 rr ... ) :D ehh już nie mogę się doczekać :P 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

A jak dla mnie pomysł z kartą która można by wygrać w evencie u GM cz też kupić w xshopie za nie dużą ilość pkt są wrecz genialne :D

SUM i RF powinno być to jakaś nagroda za zdobyte doświadczenie podstawowymi klasami ;p dobry zamysł :) jeśli jest exp party to na pewno nie będzie to non-stop exp x10 a x15 czy tam x20 ;p + seal+panda ring+pet panda człowieku w dalszych czasach resa będzie wbiłaj na x120 ^^:D ( nie wiem czy to jest dostępne :D ) mnie ciekawi tylko czy będzie coś takiego jak nagroda za reset ? czy też na iluś tam resach z WSa +fo+socket( 5 ) item :D ( np jeden taki item na 25 rr ... ) :D ehh już nie mogę się doczekać :P

Co do itemów S4 +5s FO z dd z joha to będzie raczej przesada na CS? Porozmawiamy razem z innymi graczami, od razu uprzedzam, że o Socket itemy +5s będzie ciężej niż o exc czy acc sumarum suma, acc łatwiej skompletować niż set exc.

Opublikowano

W LT7 będzie więcej spotów, tak samo jak na Tarkanie, co do RFa i Sumki to wyjdzie w praniu po 16, jak zechcecie. Exp na razie zostaje x10 z HappyHour i Weekendami bonusowymi. :)

Opublikowano

W LT7 będzie więcej spotów, tak samo jak na Tarkanie, co do RFa i Sumki to wyjdzie w praniu po 16, jak zechcecie. Exp na razie zostaje x10 z HappyHour i Weekendami bonusowymi. :)

Nie tylko w lt7 , ale jak paczałem na rozpiske to nie gdzie jest po 1-2 spoty tylko : > :D

Czyli exp 10x ? a w weekend ile? : )

i jak bedzie z Rf-Summ? Taką miałem ochotę własnie pograc Rf-em .. :D    .. no , ale pomysł z tym ze mozna wygrac w evencie jakims Card Summ , Card Rf . fajna sprawa :)

Pzdr . Moze serwer wypali i nie bedzie problemu z jakims gupim clientem / patchem . wejsciem na serwer. . .

zawitam :)

AutoBuffer od 80lvl ?

Elf buffer do ktorego levla ?

Kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...