Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtrudniejsza dla was rola do ogarniecia

Farex

Najtrudniejsza dla was rola do ogarniecia  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka rola

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma najcięższej roli, ale nie lubię grać na ADC bo wiem, że na mnie spoczywa los całej drużyny.

Nie chodzi co jest najcięższe ogólnie, tylko dla ciebie.

Opublikowano

ADC - nienawidzę grać tym. Po prostu słabo mi idzie w tfach, nawet jak się nafeeduje. Po prostu top/jungle jest dla mnie wskazane, bo tymi dwiema liniami wygrywam większość gier. :)

Nikt mnie nie zmusi do grania adc, na rankedach po prostu pisze, że mogę grać wszędzie, tylko nie adc i aż do gold 2 nie ma problemów. >D

Nigdy nie gram adc.

Opublikowano

Support najtrudniejsza xDDDDDDDDDDDDD beka

Najtrudniejsza to oczywiście ADC jak Ci wskakuje shyvana/vi z dashem na pół mapy i MS 500 z botrkiem/randuinem to możesz już puścić klawiaturę i czekać na szary ekran. 

Mid zawszę ma tą zhonie 

Opublikowano

AD trudno ogarnąć trochę. ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Chyba support jest dla mnie najtrudniejsza linia do ogarniecia. Podziwiam ludzi co robia jakies plejsy threshem

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Najgorzej idzie mi na Midlane'a niestety, ale to zależy jaką postacią, np. Yasuo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Support, uwielbiam tą linię, ale przy full buildzie... masz jakieś 15rzeczy do wciskania.

w TF, odciągasz przeciwników, ratujesz swoich, CC odpowiednio użyć, support najgorsza rola. Czemu? Bo gówna go nie ogarniają ;)

( w tym ja )

No i tak 50/50 ADC.

Gravesem to nie problem, a resztą jeśli gram pasywnie, albo podłapię 1-2 kille na starcie to wygrywam grę, jeśli zrobię chociaz 0/2 to pod koniec meczu mam 0/50, nic nie ogarniam, nie mogę się skupić, nikt nie daje mi farmić, i wiem, że przeze mnie przegrana jest gra :>

Tyle ode mnie! 

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Najtrudniejsza rola to chyba jungle. za cholere nie moge ogarnąć jungli.

Najłatwiejsza to mid bo ma najwięcej roboty. 50% zależy od niego bo na normalach zawsze się wbija od mida.Ja np mogę się wykazać "korean challenger"

amqou1.png

Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...