Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtrudniejsza dla was rola do ogarniecia

Farex

Najtrudniejsza dla was rola do ogarniecia  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka rola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat podpatrzony na innym forum, aczkolwiek dość ciekawy.

Jak w tytule.

Dla mnie top, bo nie wiem kiedy mogę się tradować, a kiedy nie, często mnie łapią jak za bardzo pushne, czasem mój build jest zły. Unikam tej linii jak ognia.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu można tylko 1 odpowiedz ;( Ja to tam nie lubię mid'a bo nie wiem kiedy mogę roamowac etc.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Generalnie mogę grać wszędzie i wszędzie czuję sie jak ryba w wodzie, no prawie, na midzie czuje sie najgorzej, wiem kiedy roamować itp ale granie taką orianną czy lux jest zdecydowanie nie dla mnie.

Opublikowano

Jungle, ale się nie poddaje i mimo wszystko staram się mainować tą pozycję bo idzie z niej wyccarować team.
Najgorzej jest jak mnie zabiją np. na moim redzie gdy jest invade bo wtedy nie wiem co ze sobą zrobić, enemy jungler jest do przodu z lvl'em i wtedy cały czas farmie w jungli starając się go dogonić nie gankując przy tym i wtedy mój team mnie wyzywa że no ganks ;d

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Myśle że ADC, pozycjonowanie, orbwalking, lasthitowanie, itp. zeby wszystko to ogarnac perfekcyjnie trzeba naprawdę dużo sie postarac i uwazam ze przez to zadna inna rola nie jest tak trudna jak ta.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Nie ma najtrudniejszej , zalezy od teamu zawsze i od gry.

Noob support wtedy ciezko grac adc bez zadnego krycia i pomocy.

Brak junglera , wtedy mid i top moze byc ciezki.

Counterjungla wtedy moze byc junglerem ciezko.

Itp itp. 

Opublikowano

Lol up

Top i support maja najwiekszy wplyw. To support keruje swojego adc na lane, a top dobrze ogarniety wygrywa gre, chyba nie hcesz ze taki rengo, ireli, fiora czy tez byle kto inny wskoczyl na adc i go na 2 dziaby zdjal

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Mid. Nienawidzę mida. Wolę ADC na solotopa iść niż ogarniać mida. Miderzy zwykle bardzo dobrze grają i ciężko jest coś zdziałać.

Opublikowano

Top, bo nie można pushować i jesteś wyłączony z walki o draga, chyba, że gra się z Teleportem.

btw. Najlepsza jest jungla, bo ma największy wpływ na grę.

Opublikowano

Support, robi 60 % w drużynie, jak coś zjebie to wina idzie na niego, jak coś zrobi dobrze i dzięki niemu wygra się TF to nie podziękują mu.

Linia bardzo ważna, dla mnie za trudna.. od supporta zależy wiele rzeczy.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Najtrudniejsza dla nas rola hmmm Jungler trzeba umieć w odpowiednim momencie smitować ,pingoować ,pisać timery flashó buffów inhibów smoków i baronów ,trzeba umiec countergankować.

Lecz lubie  junglować Udyrem , Vi , Lee Singą oraz Eve. 

Opublikowano

Support - bardzo ciężka rola, totalnie nie potrafię tam grać, więc się na nią nie wybieram - a jak muszę, to tylko janną/leoną - tylko tym jakoś mi tam idzie. Podziwiam tych, którzy mainuja tą rolę, naprawdę.

Opublikowano

Jungla - po prostu  nie daje tam rady, a bez dobrego pulla potrafię nawet paść na creepach xD

Support-ADC-Mid-Top-Jungle

giphy.gif ­

Opublikowano

Jungle - "smajty" lecą dobre, lecz z gangami jest ciężej. Gram junglerami - na flare i ciągle mój team narzeka, że nie mam gangów. Nie umiem perfekcyjnie zgangować. Zawsze wtedy jest przegrana bo nic nie robię i każdy płacze o ganga :(.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...