Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtrudniejsza dla was rola do ogarniecia

Farex

Najtrudniejsza dla was rola do ogarniecia  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka rola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie jungla, trzeba pilnować "tajmorów", trzeba wyczuć dobry moment do ganku, no i jak ktoś przegrywa linie to oczywiście pisze "noob jungler 0 ganks".

76561198053546969.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie najtrudniejsza rola to ADCarry. Dlaczego ? Dlatego, że trzeba nie dość, że super last hitować to jeszcze obijać przeciwnika zeby cie supp nie zlapal i nie ubili oraz ciężko trafić na dobrego supporta ;/

Lubie to

Opublikowano

AD Carry jest najtrudniejsze, pozycjonowanie, last hitowanie, kitowanie, obijanie no i trzeba wiedzieć kiedy farmić a kiedy zejść z linii ;)

Opublikowano

ADCarry, bo nienawidzę... NIE CIERPIĘ grać papierowym championem którego Blitzcrank z Seraphinem może zabić na ulta... Na dodatek ta linia jest super wkurwiająca, bo jak Cię złapią to koniec i GG at 20.

Opublikowano

Ja ogarniam wszystko w w jakimś konkretnym poziomie, najlepiej mi idzie supportowanie, mozna powiedzieć ze to mainuje, dajcie mi dobrego adc to wygram ta gre. Najcięższa pozycja jak dla mnie to ad carry ponieważ do tego trzeba mieć w c**j zręczne rece ja niestety tak szybko napierdalać orb walkingiem nie umiem dlatego też nie gram za czesto na tym aczkolwiek vayne w rotacji to troche grywalem i co do pozycjonowania to taka rada, po prostu musisz ogarnac zasieg swojego adc bo kazdy ma inny, przykladowo jak grasz vayne na caitlyn to nie mozesz sie za bardzo tradeowac bo cait ma wiekszy range i ci pierdolnie dwa hity a ty jeden i dlatego trade jest na minusie wtedy a w teamfigtach jak juz mowimy o vayne to po prostu nigdy, przenigdy nie wchodzisz do teamfightow pierwszy, nie inicjujesz, czekasz az sie zaczna anpierdalac wybieerasz cel i go zdejmujesz, najlepiej bic tego ktory jest najblizej bo wiadomo ze focus na adc bedzie, a jak cie totalnie omijaja to mozesz zawsze skupic sie na przeciwnym adc ktory bedzie zajety i go mozesz latwo zabic

co do supportowania to najlepiej sie gra role peelera, czyli w teamfightach jak jest walka i ktos skacze do waszego adc to j*b ciul dup cala magia w tego goscia i rola supporta jest na plusie bo obroniles adc, na linii juz trzeba miec troche wprawy bo to jest w koncu 2v2 i jak adc nie ogarnia to support niy c**ja zrobi, ale generalnie rzecz biorac, trzeba wiedziec jak MPCforum'owac przeciwnego adc od waszego, czyli zrobic tak zeby wasz adc mogl spokojnie sie farmic lub harrasowac a przeciwny nie mogl zrobic nic, bardzo prosta sztuczka mianowicie grajac morgana po prostu atakujesz przeciwnego adc autoatakami, on jest skupiony na farmie ale c**ja zrobi bo musi sie cofac

Opublikowano

Dla mnie - ja dla większości - ADC. Wymaga żmudnej farmy, ciągłej zmiany pozycji w TF i jest nieszczęsnym papierem, a ja lubię tankowanie :D

Opublikowano

Moim wyborem jest mid, nigdy nie wiem kiedy trade'ować

gram postaciami takimi jak kassadin to może dlatego :v

ale zawsze boję się ganków, zapominam o wardach itp.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Mida uwielbiam - main, prawie zawsze wygrywam linię.

Najtrudniejsza rola jest junglera oczywiście. Musi sam ogarnąć 3 linie, kiedy smok/baron etc., dobry smite no i może jakieś counterjunglowanie. Jak ktoś padnie to od razu flame na junglera, że nie gankuje, więc trzeba zachować zimną krew i opanowanie :v

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...