Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nazwy tematu.

SmoKu™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem.

Tyle się mówi o tych porządkach w działach, mam pewną propozycję.

Kiedyś były prefiksy jednak Administracja się z nich wycofała.

Teraz w działach pełno jest tematów o nazwie np. 'Pytanie', 'Pytanko', 'Problem'.

Moją sugestią jest wprowadzenie obowiązku nadanie tematowi nazwy adekwatnej do treści i opisującej problem.

"Pytanie dot. serwera" wygląda o wiele lepiej niż "Pytanko". "Problem z kartą graficzną" podsuwa mi treść tematu lepiej niż "Duży problem".

Co Wy na to?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Proponuję wprowadzić do regulaminów lokalnych, aby każdy temat posiadał nazwę odnoszącą się do problemu, pytania, itp. 

Opublikowano

Proponuję wprowadzić do regulaminów lokalnych, aby każdy temat posiadał nazwę odnoszącą się do problemu, pytania, itp.

I to właśnie mam na myśli.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

I tak 3/4 użytkowników nie czyta regulaminów, lel.

Tak, ale to i tak nic nie zmieni.

giphy.gif ­

Opublikowano

Chodzi Ci o poprawne nazewnictwo tematów? Ogółem kiedyś było mówione, żeby każda nazwa tematu jasno określała to jest w nim zawarte. Cały czas staramy się, aby było to stosowane, ale niestety nie każdy kidmod/mod o tym pamięta i można by o tym jakoś przypomnieć. 

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Przecież tak się robi (kidmod+). o.O

Tak POWINO się robić, musi to zostać w jakiś sposób nagłośnione.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Przecież tak się robi (kidmod+). o.O

*tak się robiło, już nie

ofc na tak

­

Opublikowano

U mnie w dziale na bieżąco to poprawiam. Wydaje mi się, że powinni też tak robić w każdym dziale. Jestem na tak.

Opublikowano

Niekoniecznie karać @KlauS.

Tematy możnaby zamykać.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Takie przymusowe działania nie są prawidłowe.

Użytkownik musiałby tworzyć kolejny temat, co zniechęciłoby go do forum. Dobro użytkowników przede wszystkim.

Nadal jestem na nie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Też u siebie czasem poprawiam nazwy tematów, więc jestem za. Estetyka czasem musi być.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...