Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nazwy tematu.

SmoKu™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie przymusowe działania nie są prawidłowe.

Użytkownik musiałby tworzyć kolejny temat, co zniechęciłoby go do forum. Dobro użytkowników przede wszystkim.

Nadal jestem na nie.

Ale porządek też jest ważny. #Pedantycznie.

W porządku, jest to Twoja opinia i nie będę jej negował c:.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Admin Cienia
Opublikowano

Tematy możnaby zamykać.

Zamykanie tematów z powodu złej nazwy to absurd, po za tym team działu powinien dbać, aby nazewnictwo było w miarę prawidłowe.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zamykanie tematów z powodu złej nazwy to absurd, po za tym team działu powinien dbać, aby nazewnictwo było w miarę prawidłowe.

Tylko tu chodzi o to, że nie wszyscy to robią.

Przydałaby się wzmianka o tym w regulaminie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Gość Majoreq.
Opublikowano

Jest przed nazwą tematu okienko do wybrania prefixa, domyślnie się wyświetla "wybierz kategorię", a jak tego nie zrobisz to ci pokazuje komunikacik "Prosimy wybrać przedrostek (kategorię).

Tak.

Opublikowano

Najgorsze tematy to takie:

[Problem] POMOCY!!!

[Pomóżcie] Jak to zrobić?

Zamiast napisać streszczenie problemu w treści tematu, to ludzi piszą takie bezdury. 

Jestem na tak.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Więcej roboty dla modów? To mi się podoba!

Na tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...