Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vastora.pl START JUŻ 11.07.2014 GODZ 19:00! [Dedyk] [Easy]

Gość Nukeу.

Start servera  

128 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy chcecie start?

• Piątek godzina 19:00
      101
    • Sobiota godzina 19:00
      8
    • Niedziela godzina 19:00
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie macie szans z tym szitem przy Ex*riaMT2 która startuje półtora godziny po Waszym upadku :)

@topic

Poprawiliscie bug z metkami czy dalej bedzie można wbijać po 3 lve na PD'ku na metkach ?

40922277020460886480.jpg

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam was w dupie właśnie straciliście połowe graczy którzy chcieli zagrać czekają od wczoraj na start a wy nie dajecie 40 minut przed startem strony, pozdro <3 Tak jak Eden Hazard powiedział. Nie macie szans z ex"ariaMT2. Sam będe grać tam, choć chciałem tu, widać ze na waszym serwerze pełen ogar vastoria :)

Opublikowano

Może łaskawie podasz szyfr ?

Nazwa: vastoresek

H: haslowhaslewmasle

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNukeу. Aha, czyli żeby wejść na strone musze szukać po internecie durnego kodu? POZDRO

Ps. Nie działa

Bezsens po co się tu udzielać ? To nie ma sensu i tak serwer padnie po 2 tygodniach skoro nie potrafią normalnie strony zrobić... Ja osobiście mam już inny serwer Morty**usz i polecam.

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Bezsens po co się tu udzielać ? To nie ma sensu i tak serwer padnie po 2 tygodniach skoro nie potrafią normalnie strony zrobić...

strona dziala

Opublikowano

Nazwa: vastoresek

H: haslowhaslewmasle

Boże,ludzie...

.htaccess

Co się dzieje w te wakacje, rozumiem każdy chce zarobić ale...

@TOPIC:

Serwer polecam każdemu, podobają mi się m1 i m2, eq też spoko.

Opublikowano

Ten serwer już padł! nie polecam! Nie ogarnięta strona, administracja!

PS. DOBRA WIDZE ZAJEBISTY START - HASŁO I LOGIN STRONY NIE DZIAŁA TO MA BYĆ START ROBOTY CZY START SERWERA? JUŻ PRZEŁOŻYLIŚCIE O JEDEN DZIEŃ, TO TERAZ O DRUGI? POZDRO 600!

Opublikowano

Henry zajebał mi hajs i spierdolil na wieś, niestety server wystartuje za 2 miesiace, jak do niego pojade z lopata do odda kase.

Mozna zamknac, elo :D

Opublikowano

Szkoda mi jedynie ludzi co się napalili, te lajki to nie wiem od kolegów czy coś ale pewnie sporo osób chciało grać.

Jak można takie coś spierdzielić, porażka...

Opublikowano

Szkoda mi jedynie ludzi co się napalili, te lajki to nie wiem od kolegów czy coś ale pewnie sporo osób chciało grać.

Jak można takie coś spierdzielić, porażka...

Przecież to było wiadome, że nie wystartuje ;) ten 14 latek już z 10 razy robił prezki i zawsze ktoś uciekł ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...