Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vastora.pl START JUŻ 11.07.2014 GODZ 19:00! [Dedyk] [Easy]

Gość Nukeу.

Start servera  

128 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy chcecie start?

• Piątek godzina 19:00
      101
    • Sobiota godzina 19:00
      8
    • Niedziela godzina 19:00
      19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Przepraszam za te całe zamieszanie, ale server niestety dziś nie wystartuje, pewnie zapytacie sie czemu? ponieważ za bardzo pośpieszyłem się ze startem, a zostalo jeszcze pare rzeczy do poprawienia oraz rozwiązać pewien problem musimy, tak więc oficjalny start (Tym razem napewno) to 11.07.2014 (tj. jutro) o godzinie 19.

Przepraszamy za utrudnienia, zostaniecie za to solidnie wynagrodzeni! :)

Opublikowano

Zobaczcie na mój komentarz ile ma like   xD ... Zmieńcie ostatni set broni i macie serwer zaj*bisty

Pomyślimy nad tym, jeżeli masz jakis set ciekawy do zaproponowania, to zawsze mozesz tutaj wstawic ;)

Opublikowano

Witam,

Przepraszam za te całe zamieszanie, ale server niestety dziś nie wystartuje, pewnie zapytacie sie czemu? ponieważ za bardzo pośpieszyłem się ze startem, a zostalo jeszcze pare rzeczy do poprawienia oraz rozwiązać pewien problem musimy, tak więc oficjalny start (Tym razem napewno) to 11.07.2014 (tj. jutro) o godzinie 19.

Przepraszamy za utrudnienia, zostaniecie za to solidnie wynagrodzeni! :)

No i właśnie zaczyna się przesuwanie potem pewnie jakiś ddosik wpadnie kasa z IS do kieszonki i niech sie dzieje co sie chce bo hajs już zarobiony. :)

Opublikowano

Czyli dla ciebie grafika na fanpage, oznacza ze server bedzie lipny? xD poza tym nie jestem grafikiem, to grafika z neta, nie masz sie do czego przyczepić?

Koncze z toba rozmowe, bo nie mam czasu na takich osobników jak Ty.

Jak dla mnie serwer traci bardzo dużo gdy czytam jak założyciel serwera wdaje się w takie dyskusje, na dodatek w prezentacji swojego serwera. Pokazujesz tym tylko swój poziom inteligencji.

Serwera raczej nie polecę. 

1- Serwer na plikach Derides i startował już kilka razy ( Derides, Mistycal, Negros i po małej przeróbce jako Vastora)

2- Reaktywacja i bez żadnych zmian (widać po prezentacji), więc padnie tam samo jak na 1 odsłonie po tygodniu.

No i na dodatek ogólny "profesjonalizm" załogi :D "....Pospieszyłem się ze startem i nie wziąłem pod uwagę że muszę zrobić jeszcze kilka rzeczy..." Aż tak Ci się spieszy do kasy :D

Opublikowano

jest 6/7 bon na klasy ? 

Widzisz, żeby w ogóle był 6/7 bonus? 

Dla mnie najlepszym ostatnim setem byłyby takie standardowe bronie jak kiedyś były najlepsze, ktoś na pewno to jeszcze pamięta: 

-księżycowe

-śmiercio

-pogromca

-święty 

- jakieś tam wachlarze i inne gówna dla tych szamanów.

Opublikowano

Serwerek po prostu zajebisty NIE POTRAFIĘ JUŻ DALEJ CZEKAĆ - Po zobaczeniu wszystkiego oprócz jednego.. Broni na 190 lvl-.- Zmiencie to i macie zajebisty serwer !

Opublikowano

Serwerek po prostu zajebisty NIE POTRAFIĘ JUŻ DALEJ CZEKAĆ - Po zobaczeniu wszystkiego oprócz jednego.. Broni na 190 lvl-.- Zmiencie to i macie zajebisty serwer !

Który padnie po tygodniu jak nie na starcie ;>

Opublikowano

No i właśnie zaczyna się przesuwanie potem pewnie jakiś ddosik wpadnie kasa z IS do kieszonki i niech sie dzieje co sie chce bo hajs już zarobiony. :)

Skonczyles juz? start mial byc tak naprawde jutro, ale myslalem ze zrobie wczesniej ale niestety nie wyrobilem sie ze wszystkim, nie jestem robotem

Opublikowano

Skonczyles juz? start mial byc tak naprawde jutro, ale myslalem ze zrobie wczesniej ale niestety nie wyrobilem sie ze wszystkim, nie jestem robotem

Żenada, "start mial byc tak naprade jutro" to po kiego ch*ja w temacie napisałeś inaczej, zwykła niekompetencja oraz nieprofesjonalność. Jak to mówią start jest najważniejszy ^^

Opublikowano

Żenada, "start mial byc tak naprade jutro" to po kiego ch*ja w temacie napisałeś inaczej, zwykła niekompetencja oraz nieprofesjonalność. Jak to mówią start jest najważniejszy ^^

Boshe, bo juz mialem prawie wszystko gotowe ale nagle pojawil sie blad duzo znaczący, to postanowilem ze start jest jutro chyba ze chcecie grac na pobugowanym gównie.

Ty juz wykazales swoją inteligencie spamiąc mi w prezentacji bez dowodów.

To juz ostatni post w twoją strone.

Opublikowano

czemu stronka nie dziala?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Boshe, bo juz mialem prawie wszystko gotowe ale nagle pojawil sie blad duzo znaczący, to postanowilem ze start jest jutro chyba ze chcecie grac na pobugowanym gównie.

Ty juz wykazales swoją inteligencie spamiąc mi w prezentacji bez dowodów.

To juz ostatni post w twoją strone.

Jak już pisałem wcześniej nie muszę przedstawiać żadnych dowodów ponieważ to i tak samo wyjdzie ile masz lat i jak się zachowujesz ;)

czemu stronka nie dziala?

@heheszky1998

Bo zapewne jest tak koszmarna, że właściciel wstydzi się ją odblokować.

Opublikowano

Vastora.pl - Nie działa strona..!

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Kur** ogarnijcie się z tymi hejtami, mało startuje serwerów?? mało było problemów z innymi serwerami kiedy startowały??. Jak tacy jesteście mądrzy to zróbcie własne serwery to zobaczycie jak będziecie mieli wtedy.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...