Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vastora.pl START JUŻ 11.07.2014 GODZ 19:00! [Dedyk] [Easy]

Gość Nukeу.

Start servera  

128 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy chcecie start?

• Piątek godzina 19:00
      101
    • Sobiota godzina 19:00
      8
    • Niedziela godzina 19:00
      19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw zapowiada się ciekawie. Bedzie zwój zmiany skilli? :D

nie

Opublikowano

ostatnie sety broni sa ochydne... ;D moze zawitam, zobaczymy, bo dzis jeszcze jeden serwer wczesniej startuje. Ps. nie mozna bylo dac start np 18? wiecej ludzi by bylo ;]

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Strona off ? 

Jest zablokowana, zostanie odblokowana okolo o 17

Opublikowano

Client bedzie 10 min przed startem? Powinien byc minimum dzien przed.

Bedzie okolo o 17 wraz ze wlaczeniem strony

Opublikowano

Serwer zapowiada się lekko ponadprzeciętnie. Kiedy start? ;d

Dziś o 20

Opublikowano

wbije zobaczymy chociaż te bony na easy to nie są  

post-1016012-0-30740600-1404995541.jpg

zxc

Opublikowano

No więc całkowita żenada, chciałem porozmawiać z administratorem na TS3, co się okazało? Administrator ma z 11 lat i wyskoczył do mnie z tekstami "Zaje*ie ci matke" po czym wyszedł. Miałem zamiar tu pograć, ale po tej akcji już wiem, że to był błąd. Odradzam wszystkim czytającym ten post gry tutaj ;)

Opublikowano

No więc całkowita żenada, chciałem porozmawiać z administratorem na TS3, co się okazało? Administrator ma z 11 lat i wyskoczył do mnie z tekstami "Zaje*ie ci matke" po czym wyszedł. Miałem zamiar tu pograć, ale po tej akcji już wiem, że to był błąd. Odradzam wszystkim czytającym ten post gry tutaj ;)

Dowody proszę, bo narazie to ty mi spamisz na gg i prosisz sie co chwile zeby ci dac range na ts xD

Opublikowano

Slaba reklama.Nic z tego serva pewnie nie bedzie, dojda bugi,ddosy i po serverku + akcje tego typu:

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Slaba reklama.Nic z tego serva pewnie nie bedzie, dojda bugi,ddosy i po serverku + akcje tego typu:

Widze mamy wróżbite macieja  B)  a z reszta przekonasz sie na starcie :) + łykasz wszystko co ludzie napisza

Opublikowano

Widze mamy wróżbite macieja  B)  a z reszta przekonasz sie na starcie :) + łykasz wszystko co ludzie napisza

Bo to prawda i widocznie jestem bardziej wiarygodną osobą od ciebie. Dowodów żadnych nie mam bo szkoda było mi miejsca na dysku aby nagrywać akcje pół inteligentnej osoby. Z resztą nie musze nic udowadniać bo to prędzej czy później samo wyjdzie ;)

Opublikowano

Bo to prawda i widocznie jestem bardziej wiarygodną osobą od ciebie. Dowodów żadnych nie mam bo szkoda było mi miejsca na dysku aby nagrywać akcje pół inteligentnej osoby. Z resztą nie musze nic udowadniać bo to prędzej czy później samo wyjdzie ;)

Dobra skończ juz sie upokarzać jeżeli nie masz dowodów, okej zobaczymy na starcie :*

@top; zapraszamy na fp Vastora.pl (wystarczy wpisac w wyszukiwarce) jest tam dla was konkurs na SM ;)

Opublikowano

Dobra skończ juz sie upokarzać jeżeli nie masz dowodów, okej zobaczymy na starcie :*

@top; zapraszamy na fp Vastora.pl (wystarczy wpisac w wyszukiwarce) jest tam dla was konkurs na SM ;)

Nie upokarzam się, serwer jedna wielka lipa, fanpage grafika z internetu, nawet się nie chciało napisu dodać, teamspeaka nie ma bo "problem z maszyną" strona pewnie tak samo szit ;)

Opublikowano

Nie upokarzam się, serwer jedna wielka lipa, fanpage grafika z internetu, nawet się nie chciało napisu dodać, teamspeaka nie ma bo "problem z maszyną" strona pewnie tak samo szit ;)

Czyli dla ciebie grafika na fanpage, oznacza ze server bedzie lipny? xD poza tym nie jestem grafikiem, to grafika z neta, nie masz sie do czego przyczepić?

Koncze z toba rozmowe, bo nie mam czasu na takich osobników jak Ty.

Opublikowano

Czyli dla ciebie grafika na fanpage, oznacza ze server bedzie lipny? xD poza tym nie jestem grafikiem, to grafika z neta, nie masz sie do czego przyczepić?

Koncze z toba rozmowe, bo nie mam czasu na takich osobników jak Ty.

Hah, myślisz, że jak masz ustawiony awatar gołej baby to stajesz się starszy albo mądrzejszy? Co do FanPage to jak serwer jest ogarnięty to wszystko powinno trzymać poziom, grafika, administracja, wszystko. U ciebie niestety to się nie zgadza. xD

Opublikowano

Hah, myślisz, że jak masz ustawiony awatar gołej baby to stajesz się starszy albo mądrzejszy? Co do FanPage to jak serwer jest ogarnięty to wszystko powinno trzymać poziom, grafika, administracja, wszystko. U ciebie niestety to się nie zgadza. xD

Człowieku jesteś tak tępy że żal w d*** ściska, to że zobaczyłeś 50x że inne servery padły to nie znaczy że ten też musi paść, jak padnie to padnie trudno życie toczy się dalej, ale po ch*ja komentujesz start servera który nie ma nic do prezentacji i jeszcze nie ruszył?

Mam pytanie do administracji czy tu będzie automatyczny switchbot na klawiszu "f5"?

Opublikowano

No i wysuwa się pytanie,na ile chcecie przed startem serwera uruchomić stronę i clienta??i nie chodzi mi o to że nie pobiore go szybko,tylko o podejście do osób które czekają na start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...