Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fun House skrypty oraz Bot Happy nie działają na Enforcie, ponieważ sprawdzają HWID.

Ruszcie dupska, wbijacie tutaj : http://www.base64encode.org wpisujecie nick, osoby do której chcecie .reg w tym przypadku lukeyboy89.

Wpisujecie w białym okienku "lukeyboy89" bez cudzysłowia i klikacie encode.

To co dostaniecie kopiujecie, otwieracie jakiś .reg np. spudgy.reg najlepiej notepadem++ i w user tam gdzie macie "dziwne znaczki" wklejacie "dziwne znaczki" które dostaliście z base64 encodera. I macie gotowy .reg

NIE, NIE TRZEBA ZMIENIAĆ PASS

Mam nadzieje że już nie będzie więcej tematu, jak zrobić to, skąd wziąć tamto. 

@Edit

@albicoolvod

Pewnie nie posiadasz najnowszego BoL.dll, dlatego Ci nic nie injectuje.

QUhIR7.png

Opublikowano

Fun House skrypty oraz Bot Happy nie działają na Enforcie, ponieważ sprawdzają HWID.

Ruszcie dupska, wbijacie tutaj : http://www.base64encode.org wpisujecie nick, osoby do której chcecie .reg w tym przypadku lukeyboy89.

Wpisujecie w białym okienku "lukeyboy89" bez cudzysłowia i klikacie encode.

To co dostaniecie kopiujecie, otwieracie jakiś .reg np. spudgy.reg najlepiej notepadem++ i w user tam gdzie macie "dziwne znaczki" wklejacie "dziwne znaczki" które dostaliście z base64 encodera. I macie gotowy .reg

NIE, NIE TRZEBA ZMIENIAĆ PASS

Mam nadzieje że już nie będzie więcej tematu, jak zrobić to, skąd wziąć tamto. 

@Edit

@albicoolvod

Pewnie nie posiadasz najnowszego BoL.dll, dlatego Ci nic nie injectuje.

No wlasnie mam najnowsze, specjalnie nowego pobieralem, i wrzucalem od nowa efv, nadal nie dziala ^^ Jakbys mogl to podeslij mi swoj folder na pw.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Żeby enforce nie wywalał bugsplatów co trzeba zrobić?  1848114049394561122358.png

mieć pieniądze na działającego a nie gówno z neta od węgrów XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

mieć pieniądze na działającego a nie gówno z neta od węgrów XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Będziesz miał na zielone kappa XDDDD
Opublikowano

Będziesz miał na zielone kappa XDDDD

a na paypalu 6 dolarów, stać mnie już albo vpsa, albo ziela 

@Top: znalazłem działąjacy enforcevip bez żadnego virusa, kolega ojca programista mi to sprawdził

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

a na paypalu 6 dolarów, stać mnie już albo vpsa, albo ziela 

@Top: znalazłem działąjacy enforcevip bez żadnego virusa, kolega ojca programista mi to sprawdził

ta wujek z rajotu biedaku

jak kogoś nie stać na vipa to albo nie ma wcale albo ma enforce jak umie komponować  a jak nie umie kompinować to ma potem jakieś gówno na kompie dude

albo sie umie bawic albo sie nie umie albo sie zna haslo albo sie nie zna a jak się nie zna hasła to się nie zaczyna

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

mieć pieniądze na działającego a nie g****o z neta od węgrów XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Masz coś do Wegrow? xD

Kettős gyilkosság

Hármas gyilkosság

Négyszeres gyilkosság

Ötszörös gyilkosság

Ász!

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...