Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem co wam nie chodzii jakaś lista? odpalilem evadee/mma/reborna/proseriesa. smiga... co nie działa poza yasuo z którym juz na forum bola co drugi ma bug splaty?

Opublikowano

@itq5

Wiesz że jest coś takiego jak history na githubie ? https://bitbucket.org/Klokje/public-klokjes-bol-scripts/history-node/b3d142897814/Test/Prodiction/Prodiction.lua?at=master nie musisz nawet backup'a robić.

wiem, przed sekundą to komuś wysyłałem. jednak nauczony tym że czasami coś zniknie, coś komuś zamkną, zbanują. wole mieć w zapasie w swoje ;) lepiej mieć i nie potrzebować... niż potrzebować i nie mieć.

pozatym w temacie amsa osób pisze że na 1.1a im nie śmiga, także wolałem korzystać ze swojego pliku gdyż ponieważ... miałem go od morenessa i na nim mi chulało.

Opublikowano

Jaki skrypt na enforce polecacie na cassio oraz czy działa yasuo wind walker?

Druga sprawa, może ktoś podpowie jakie skrypty najlepiej działają? Na CW się zawiodłem, od hondy lepsza. 

Opublikowano

C**j z leakiem, tam usuwają link bardzo szybko, ale tutaj każdy jest 'ostatnim sprawiedliwym' i wrzuca wszystko na puba. Właśnie w tym względzie e*pvp bije o głowę mpc.

Opublikowano

C**j z leakiem, tam usuwają link bardzo szybko, ale tutaj każdy jest 'ostatnim sprawiedliwym' i wrzuca wszystko na puba. Właśnie w tym względzie e*pvp bije o głowe mpc.

To zrobisz jak nic nie zrobisz. Na razie wszystko działa i trzeba się cieszyć. Jak jesteś mądry to masz płatne skrypty cracked i cały bol + skrypcioszki za free tak jak ja ;)

Poczekamy zobaczymy wg mnie jeszcze parę dni i enforce padnie

Opublikowano

ciagle czytam tu ze dalej enforce znaleźć nie umiecie, na pw jest jeszcze gorzej. ja przyznam że dostałem to od jednego z naczelnych bolowców tego forum, nie prosząc się tylko pytajac co to jest i o co chodzi bo 2 miechy mnie nie było. pamietam też że na poczatku wogle sie nie przekonywałem do tego zwłaszcza że to był dzien w którym kupiłem vipa... wkońcu z ciekawości sprawdziłem i nie chulało, potem cos kombinowałem az zaczelo. ale do czego zmierzam sprawdzilem przed chwila ile mi zajmie znalezienie tego gówna samemu, bo przecież ja to dostałem. 10sec w google... wpisałem pierwsze co mi na myśl przyszło oczywiście to nie było słowo enforce ;) i pierwsze 3linki zawierały paczkę którą dostałem od innego użytkownika. sprawdziłem na kompie, identyczna. także polecam pomyśleć jak to znaleźć bo to banał..

Opublikowano

To zrobisz jak nic nie zrobisz. Na razie wszystko działa i trzeba się cieszyć. Jak jesteś mądry to masz płatne skrypty cracked i cały bol + skrypcioszki za free tak jak ja ;)

niema co padac przyglupie k***a XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Wystarczy minimalna zmiana .dll przy patchu 4.12 i z enforce zostanie gówno, nie trzeba nawet ruszać autha.

Opublikowano

wie ktoś czym to jest spowodowane chodzi o mma mam problem gdy gram rankeda

chodzi o to ze gdy gram normala, arama, czy tez trójeczki mma i wszystko chodzi ładnie natomiast gdy wbijam na rankeda wywala mi Idatas/1.lua błąd linii 840(a nil value)

dokładnie chodzi o tą linie:

local dmgtxtm = spellDmg[name][spellname.."DmgM"]

tutaj mój plik Idatas/1

http://pastebin.com/DYiG7nq2
Opublikowano

Wystarczy minimalna zmiana .dll przy patchu 4.12 i z enforce zostanie gówno, nie trzeba nawet ruszać autha.

i tak bedzie fix djud loool jak nie to naczelnego liczera z niemiec do haxow cs:go porpsze i mam hakensy

Opublikowano

wie ktoś czym to jest spowodowane chodzi o mma mam problem gdy gram rankeda

chodzi o to ze gdy gram normala, arama, czy tez trójeczki mma i wszystko chodzi ładnie natomiast gdy wbijam na rankeda wywala mi Idatas/1.lua błąd linii 840(a nil value)

dokładnie chodzi o tą linie:

local dmgtxtm = spellDmg[name][spellname.."DmgM"]

tutaj mój plik Idatas/1

http://pastebin.com/DYiG7nq2

Wgraj nową wersję Spell Damage Library do tego pliku. Jest na forum BoL'a.

Opublikowano

niema co padac przyglupie k***a XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Poziom intelektu na poziomie zero :f

Teraz czekać do patcha 4.12 i zobaczymy czy coś się stanie i będziemy wiedzieć czy trzeba będzie szukać alternatyw.

Opublikowano

Teraz czekać do patcha 4.12 i zobaczymy czy coś się stanie i będziemy wiedzieć czy trzeba będzie szukać alternatyw.

:f mózguposzukaj noł nejmie

Opublikowano

Mam pytanie , skąd wziasc skrypt windwalker na yasua ? Bo ten DatYasuo juz mi sien ie p odoba .. Wam tez ten program All In One nie działa ?

73867255831187119812.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...