Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ExoriaMT2.pl Drogi graczu daj nam 2 szansę !

xMateo™

Chcecie kolejną broń do expa po 75 Lvl?  

330 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie kolejną broń do expa po 75 Lvl?

• Tak.
      255
    • Nie.
      75
  2. 2. Chcecie nieskończone poty?

• Tak.
      296
    • Nie.
      34
  3. 3. Jest Całkiem nowy Team doświadczony, Dasz 2 szansę graczu?

• Tak.
      259
    • Nie.
      71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda ze teraz kazdy moze "robić" serwer, i najgorsze jest to ze 15 Latki sciagaja pliki serwerowe, dodadza cos na serwer i myślą ze są "Technikiem" (Nie mam tu na myśli akurat waszego technika czy tez serwera) jedynie stwierdzam ze 80% serwerow ktore wychodzi to teraz tak z nimi jest.

Mnie osobiscie nie zachecil bo gralem na duzo takich serwer i nic specjalnego tylko wbic max lv (jak nie padnie) i skonczyc gre z nudow.

Wiem. że tak jest ale nie martw się technicy są w wieku 18-23 lat : ). Damy rade ! Reklamy też planujemy wykupić <3
  • Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer wbije bo podoba mi się, ale start mógłby być troszkę wcześniej :) no cóż ale każdemu nie dogodzą :D

Ps. Czemu u handlarza z biżuterią nie ma kolców z łez?

I skąd Kamyki Duszy+6? bd dropić od razu +6 czy +5 i trzeba ulepszać, czy u npc?

ponawiam pytania, odpowie ktoś :) ?

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Gralo sie super, pliki są zajebiste, najlepszy easy na jakim zagoscilem od czasow csyt2, czekam na start :) nie obchodzi mnie co tam sie stalo na starcie, wazne ze serwer jest zajebisty, mam nadzieje ze duzo ludzi nie ucieklo.

Opublikowano

Gralo sie super, pliki są zajebiste, najlepszy easy na jakim zagoscilem od czasow csyt2, czekam na start :) nie obchodzi mnie co tam sie stalo na starcie, wazne ze serwer jest zajebisty, mam nadzieje ze duzo ludzi nie ucieklo.

Patrząc na ankietę liczba nie jest aż tak bardzo odległa od poprzedniej, lecz wiele graczy zagłosowało na nie

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Patrząc na ankietę liczba nie jest aż tak bardzo odległa od poprzedniej, lecz wiele graczy zagłosowało na nie

Tylko, że tym razem ma tu nagrywać Wallander. Jak zaczął nagrywać na Ascarialu to licznik z 800 podskoczył do 2k.

A ci co głosowali na nie jak zobaczą że serwer się rozwija to i tak tu przyjdą grac.

Teraz wszystko zależy od udanego startu. 

Opublikowano

Przez pracę i wyjazdy z nią związane nie miałem jak uczestniczyć w starcie i może to lepiej, że w nim nie uczestniczyłem.

Jarwis ręczyłeś mi, że będzie w porządku i, że nie będzie sytuacji takiej na jaką każdy Cię skazywał.

Jednak pokazałeś kim na prawdę jesteś i umacniasz każdego w twierdzeniu, że "Ludzie się nie zmieniają".

Mam nadzieję, że nigdy w życiu nie będę musiał współpracować z kimś takim jak Ty, zarywać nocki na robienie forum, pomoc w serwerze by mieć za to nic.

To, że działam na zasadzie charytatywnej i chcę po prostu pomagać ludziom nie znaczy, że taki gość jak Ty bd. wykorzystywał takie osoby do zarobienia na siebie.

Wiem, że takich osób jest wiele więcej podobnych charakterem dlatego Jarwis życzę wszystkiego co najgorsze.

Mam nadzieję, że przez takich ludzi jak Ty moje słowo będzie jeszcze coś znaczyć.

A co do reszty Team'u Exorii to polecam.

Opublikowano

Jaką mamy mieć pewność, że w teamie znowu nie ma tego Aska? W ostatniej zapowiedzi tak nam wmawialiście, że ten Jarwis to nie jest Asek i co z tego wyszło.

Opublikowano

Jaką mamy mieć pewność, że w teamie znowu nie ma tego Aska? W ostatniej zapowiedzi tak nam wmawialiście, że ten Jarwis to nie jest Asek i co z tego wyszło.

No bo Jarwis aka Asfen to nie Asek -.-

Co do serwera, na razie pozostaje neutralny, zaczekam kilka dni i wtedy się okaże czy zagram.

Jakieś dungi autorskie macie?

Opublikowano

Właśnie dodajcie jak najwięcej dungów, jakieś nowe mapy, rajdy, żeby było co robić i zwiększcie resp metinów na każdej mapie.

Opublikowano

Zróbcie może forum, co? :s

Póki co na becie gra się nieźle. Admini biorą pod uwagę zdanie graczy. Bugi też poprawiają na bieżąco, więc na razie wygląda to pozytywnie.

Tylko nie spierdolcie sprawy tym razem.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Powtarzam Kolejny RAZ ,, JARWISA AKA ASFENA NIE MA W TEAMIE " ! Uciekł,nic nie umiał,kozaczył,cwaniakował. Team jest dosstosowany. Bugi naprawiają technicy,liczymy się ze zdamiani graczy itd. :). Myślę że Dacie nam tą 2ga szanse a my dajemy z siebie wszystko :)

Opublikowano

Tylko ja Nie jestem Asfenem aka Jarwisem.

xxx

Opublikowano

Zróbcie może forum, co? :s

Póki co na becie gra się nieźle. Admini biorą pod uwagę zdanie graczy. Bugi też poprawiają na bieżąco, więc na razie wygląda to pozytywnie.

Tylko nie spierdolcie sprawy tym razem.

Forum po starcie postawimy.

Dziękujemy.

Właśnie dodajcie jak najwięcej dungów, jakieś nowe mapy, rajdy, żeby było co robić i zwiększcie resp metinów na każdej mapie.

Po starcie dodamy jakieś 2/3 dungeony.

Resp metinów został zwiększony.

Aktualnie gracze testują PVP.

Start jest w Piątek godzina 20:30.

Opublikowano

Nie wiem kogo wy macie w tej administracji

882371404907478990178.jpeg

Koleszko? Polecam dodać słownik do beta shopu

Liczycie się ze zdaniem graczy? Plz, dodajcie expa do do beta shopu, a nie piszecie - kto chce expa to pw

1394047278-U990178.png

Opublikowano

I tu kolejny SS. Ten ziomek rozumie, że c**j nas to?

566791404908369990178.jpeg

Chodzi o to że pisał że idze ,, Z/W " dłuższe żeby nei tylk odo niego pisali bugi,błedy jak go nie będzie...

605991404908175192080.jpeg

776801404908054192080.jpeg

Ale w chuuuja walicie :)

Kto napisał że kupiliśmy? Będzie po starcie się dogadywać.
Opublikowano

Wiesz że wszystkie przedmioty z is'a dropią z metków ?

Oczywiście poza ratami do expa/dropu/yangów :>

Dokładnie, większość jest z Bossów/Metinów.

Tutaj mały SS z serwera z bety:

5rn1kx.jpg
Opublikowano

Beta serwera będzie zamknięta jutro o godzinie 12:00.
Będziemy mieli 2 dni na naprawę wszystkich błędów które podaliście.
Za udział w becie zostaniecie wynagrodzeni w postaci 1200 SM.

Jutro będzie dostępne forum dla graczy na IPB.

Rejestracja oraz Klient będzie dostępne jutro czyli w Czwartek godziny 19-21.

Start oficjalny odbędzie się w Piątek godzina 20:30.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...