Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ExoriaMT2.pl Drogi graczu daj nam 2 szansę !

xMateo™

Chcecie kolejną broń do expa po 75 Lvl?  

330 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie kolejną broń do expa po 75 Lvl?

• Tak.
      255
    • Nie.
      75
  2. 2. Chcecie nieskończone poty?

• Tak.
      296
    • Nie.
      34
  3. 3. Jest Całkiem nowy Team doświadczony, Dasz 2 szansę graczu?

• Tak.
      259
    • Nie.
      71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Druga szansa? Nie umieliście dopilnować raz pierwszy, to nie dopilnujecie po raz drugi. I nie tłumaczcie się, że zawinił ktoś inny, bo administrację też trzeba umieć sobie dobierać.

Nie polecam i przypominam, że serwer padł po 3 godzinach od startu.

// I usuńcie te wierzchowce 150% na potwory i 150% expa bo to serio jest jakiś żart. Oczywiście mountów w grze nie ma, tylko za realne pieniążki ;)

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie dziś sklep beta, w nim wszystkie bronie 75, free lvl oraz wszystkie ulepy, najlepiej rano...

Dodamy o 12-14 po południu.

Będzie jakiś porządny youtuber? 

Tak będzie Wallander 12k subów.

Druga szansa? Nie umieliście dopilnować raz pierwszy, to nie dopilnujecie po raz drugi. I nie tłumaczcie się, że zawinił ktoś inny, bo administrację też trzeba umieć sobie dobierać.

// I usuńcie te wierzchowce 150% na potwory i 150% expa bo to serio jest jakiś żart. Oczywiście mountów w grze nie ma, tylko za realne pieniążki ;)

Ale to nie była nasza wina, lecz pana Jarwisa Aka Asfena teraz zmienił się Technik myślę że na +.

Tak bonusy wierzchowców TNG zmienia właśnie na mniejsze.

My nie byliśmy zależni od stabilności serwera, teraz bądźmy dobrej myśli, myślę że dasz nam 2 szansę. :)

Opublikowano

Uwierz mi Lexus, warto dać im drugą szansę. Chwaliłeś ty, chwaliłem ja i chwalili inni serwer, więc warto dać im drugą szansę. Myślę, że te kilka dni nie zbawi cię, bo wątpię, abyś znalazł teraz jakiś dobry serwer easy. Bądźmy dobrej myśli. Każdy zasługuje na drugą szansę. Może serwer stanie z powrotem na nogi, a na starcie będzie ponad 500 graczy.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Uwierz mi Lexus, warto dać im drugą szansę. Chwaliłeś ty, chwaliłem ja i chwalili inni serwer, więc warto dać im drugą szansę. Myślę, że te kilka dni nie zbawi cię, bo wątpię, abyś znalazł teraz jakiś dobry serwer easy. Bądźmy dobrej myśli. Każdy zasługuje na drugą szansę. Może serwer stanie z powrotem na nogi, a na starcie będzie ponad 500 graczy.

Jak nie będzie błędów typu przenikanie eq, bugowanie pieczęci, OP itemów w IS, a sam serwer postoi przynajmniej tydzień to może zobaczę. Ale tak jak napisałem, nie spodziewam się, by postał więcej niż kilkanaście godzin.

Opublikowano

tak to jest jak się chce startować na siłę jak najszybciej, a potem w praniu wychodzi co ma wyjść

@topic

chcą się wykazać po raz drugi niech to zrobią, błędy się zdarzają byle by to było pierwszy i ostatni raz

Opublikowano

Jak nie będzie błędów typu przenikanie eq, bugowanie pieczęci, OP itemów w IS, a sam serwer postoi przynajmniej tydzień to może zobaczę. Ale tak jak napisałem, nie spodziewam się, by postał więcej niż kilkanaście godzin.

Raczej nie powinno być błędu z eq. Beta jest już, a administracja jest online cały czas, bugowanie pieczęci - możesz wytłumaczyć? Niekoniecznie tutaj, może priv. Itemy w IS są zmieniane przez techników, tak jak napisał Mateo. Powinien postać, jeżeli nie będzie większych problemów ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dodamy o 12-14 po południu.

Tak będzie Wallander 12k subów.

Ale to nie była nasza wina, lecz pana Jarwisa Aka Asfena teraz zmienił się Technik myślę że na +.

Tak bonusy wierzchowców TNG zmienia właśnie na mniejsze.

My nie byliśmy zależni od stabilności serwera, teraz bądźmy dobrej myśli, myślę że dasz nam 2 szansę. :)

halo halo asfen nie osmieszaj sie jezeli technik sie zmienil to z jakiej paki masz jego konto na mpc hello cos tutaj jest nie halo 

Opublikowano

Raczej nie powinno być błędu z eq. Beta jest już, a administracja jest online cały czas, bugowanie pieczęci - możesz wytłumaczyć? Niekoniecznie tutaj, może priv. Itemy w IS są zmieniane przez techników, tak jak napisał Mateo. Powinien postać, jeżeli nie będzie większych problemów ;)

Te błędy z EQ już są poprawione, także spokojnie.

halo halo asfen nie osmieszaj sie jezeli technik sie zmienil to z jakiej paki masz jego konto na mpc hello cos tutaj jest nie halo

Koleszko z tej strony Mateo? Jarwis tutaj dostepu nie ma juz zmieniłem hasło. :)

Opublikowano

Hahahaha wypierdalaj z mpc ...

Kto teraz pliczki Ci wgrywał ? Po pewnie sam nie potrafisz.

ADMINISTRACJA TA SAMA TYLKO NICKI ZMIENIONE ^^

Nie polecam ze względu na administrację :)

Wypierda*** to możesz TY PANIE MODERATORZE słownictwo i to jest przykład moderatora no nie sądzę;)

Tylko spamujesz po prezentacjach...

A co do serwera Asfen się już dawno skończył ale jak go nie ma to powodzenia :)

isaricbaner.png

Opublikowano

Wypierda*** to możesz TY PANIE MODERATORZE słownictwo i to jest przykład moderatora no nie sądzę ;)

Tylko spamujesz po prezentacjach...

A co do serwera Asfen się już dawno skończył ale jak go nie ma to powodzenia :)

To jest exmoderator... Ja p******e... Wzrok - MPClevel

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jeżeli Wallander będzie nagrywał to gratulacje :) O takiego youtubera mi chodziło - nie przeklina na filmach i nie przyciąga gimbazy na serwer.

Opublikowano

Nie działa rejestracja :P A chciałem na bete wejść :(

Tak testują osoby te co grały wcześniej i mają konta stare.

Zapraszamy do czekania oficjalny start.

Jeżeli Wallander będzie nagrywał to gratulacje :) O takiego youtubera mi chodziło - nie przeklina na filmach i nie przyciąga gimbazy na serwer.

Tak staramy się jak możemy aby dopiąć serwer bez żadnych problemów, + o reklamy również się staramy, będzie także reklama na FanPage 20k.

Idę spać dobranoc. //Mateo.

Opublikowano

Imaguś. Teraz mogę śmiało stwierdzić że Cię rodzice jednak biją w domu bądź przyjaciele na dworze. To jest forum - mogę wyrażać swoją opinię. Więc nie pyskuj tylko wyjdź z tego internetu bo to nie dla Ciebie.
Wiemy, że masz swój jakiś tam gówniany serwer który ma 30 graczy, ale nie musisz się chwalić swoim hyper mega serverem. A tak naprawdę, naucz się kultury bo inni się Tobą zajmą w razie wypadku. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

na start bd nowy czy stary client?

Nowy : )

Dalibyście na tą bete jakiegoś npc z lvlem i eq , posprawdzalibyśmy pvp, równość klas itp.

Hmm... Pomyślimy powiem technikowi lecz myślę że sami to zrobimy ; )
Opublikowano

Jak wolicie.;p Albo coś takiego że dacie bronie 65 i stalki i dodacie ulepszacze do tego handlarza żeby też zobaczyć czy nic tam pobugowane podczas ulepszania nie jest;p

I jeszcze pytanie. Czy za znalezienie na tej becie jakiegoś błędu będzie nagradzane w postaci SM na start?

ciastkoq.png
Opublikowano

Jak wolicie.;p Albo coś takiego że dacie bronie 65 i stalki i dodacie ulepszacze do tego handlarza żeby też zobaczyć czy nic tam pobugowane podczas ulepszania nie jest;p

I jeszcze pytanie. Czy za znalezienie na tej becie jakiegoś błędu będzie nagradzane w postaci SM na start?

O 12-14 ma być sklep beta, tam ulepy, eq 65, itp.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Na serwer wbije bo podoba mi się, ale start mógłby być troszkę wcześniej :) no cóż ale każdemu nie dogodzą :D

Ps. Czemu u handlarza z biżuterią nie ma kolców z łez?

I skąd Kamyki Duszy+6? bd dropić od razu +6 czy +5 i trzeba ulepszać, czy u npc?

1374492926-U975782.jpg

Bywalec
Opublikowano

Nowy : )

Hmm... Pomyślimy powiem technikowi lecz myślę że sami to zrobimy ; )

To jeżeli nowy to wyeliminujcie błąd z otwieraniem klienta.

Opublikowano

Szkoda ze teraz kazdy moze "robić" serwer, i najgorsze jest to ze 15 Latki sciagaja pliki serwerowe, dodadza cos na serwer i myślą ze są "Technikiem" (Nie mam tu na myśli akurat waszego technika czy tez serwera) jedynie stwierdzam ze 80% serwerow ktore wychodzi to teraz tak z nimi jest.

Mnie osobiscie nie zachecil bo gralem na duzo takich serwer i nic specjalnego tylko wbic max lv (jak nie padnie) i skonczyc gre z nudow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...