Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-- REKLAMA --

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

v0r4.png

Strona Gówna :

www.Mortyriusz.pl

Forum :

xxx

Support :

www.Support.Sprint-Game.pl

Klient :

www.mortyriusz.pl/download

bou8.png

ztt8.png

f22i.pngdkjr.png

m27z.png

7hn2.png

av05.png

7tm7.png

izd7.png

w585.png

ymlt.png

6fd.png

b5zi.png

igt9.png

shyq.png

g616.png

rfmg.png

35pn.png

3uet.png

4r1u.png

d2rv.png

Weryfikacja :

1z5o.jpg

Generator :

t255.png

Nazwa serwera

Mortyriusz.pl

Serwer

Wystarczająco 
Wystarczająco 
Wystarczająco 

http://mortyriusz.pl/
http://mortyriusz.pl/register
http://mortyriusz.pl/is

Download

http://mortyriusz.pl/download

Informacje o grze

Na start
2e7k.png

Bony
zte6.jpg

Ulepszacze

tak

Ilość drop

x20

Ilość exp

x20

Ilość Yang

x20

Team
[DEV]Cycu
[sponsor]True
[GA]WeeZyHakeRR
[GM]Paweł
[GM]Skillek
[/code]
Od autora

Zapraszam na serwer 

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej spoko, polecam :)

Nie polecam bo weezy tyle w temacie :)

Weezy? Jesteś do niego negatywnie nastawiony bo co? Bo zrobił Ci coś złego? Nie wiesz jaka panuje atmosfera w Teamie więc proszę nie wypowiadaj się na ten temat, każdy ma swoje obowiązki z których się wywiązuje.

74030824808684612346.png

Opublikowano

Polecam pierdolnąć się w głowę ;)

Lekarz ??? Nie będę się tutaj z tobą kłócił bo po prostu jak weezy jest w team to wiadome że serwer na MAX 2 tyg

Serwer jak najbardziej spoko, polecam :)

Weezy? Jesteś do niego negatywnie nastawiony bo co? Bo zrobił Ci coś złego? Nie wiesz jaka panuje atmosfera w Teamie więc proszę nie wypowiadaj się na ten temat, każdy ma swoje obowiązki z których się wywiązuje.

Tak znam jego zachowanie na serwerach gdzie coś nagrywa :)

Opublikowano

Lekarz ??? Nie będę się tutaj z tobą kłócił bo po prostu jak weezy jest w team to wiadome że serwer na MAX 2 tyg

Tak znam jego zachowanie na serwerach gdzie coś nagrywa :)

To widać, że mało go znasz napiszę Ci to raz jeszcze- Nie jesteś w Team'ie nie wiesz jaka panuje tu atmosfera nie wiesz jakie kto ma obowiązki a wypowiadasz się na ten temat jednym słowem pierdolisz głupoty i zniechęcasz graczy aby odwiedzili ten serwer.

74030824808684612346.png

Opublikowano

Ehh... 
Ch1 - wywaliło jak wszedłem do gry..
Ch2 - Zostaniesz połączony 

Ch3 - Zacięło się przy wyborze postaci
Ch4 - Wlazło.. Jej, spot zajęty.. 

Długo trzeba będzie jeszcze tak grać?.. Czy może łaskawie to naprawicie?...

Opublikowano

Ehh... 

Ch1 - wywaliło jak wszedłem do gry..

Ch2 - Zostaniesz połączony 

Ch3 - Zacięło się przy wyborze postaci

Ch4 - Wlazło.. Jej, spot zajęty.. 

Długo trzeba będzie jeszcze tak grać?.. Czy może łaskawie to naprawicie?...

wczoraj w nocy miałem to naprawić ale nie miałem siły dziś to naprawię bo wiem co jest błędem i jeżeli się nie mylę to mam już to zlokalizowane :)

Opublikowano

To jest zapowiedz czy prezentacja?

-serwer pod is

-weezy

-wywala ch

-duzo gown

Ogolnie serwer slaby.

Tablet go clever 70

Serwer pod IS? Wytłumacz bo nie rozumiem, wszystko co w IS można nabyć w grze.

Weezy w teamie? Ludzie nie wiem co wam przeszkadza, że on jest w Teamie jest każdy ma swoje obowiązki i każdy się z nich wywiązuje.

Dużo gówien? Czy dużo nowych rzeczy, których inne serwery nie mają i masz ból dupy ?:>

74030824808684612346.png

Opublikowano

WeeZy w teamie, to nie polecam. On nic nie potrafi, zniszczy ten Wasz serwer i zgoni na innego czlonka administracji. ;]

@aw

Jest niekonczaca strzala na serwerze?;p

Opublikowano

Serwer całkiem spoko :)

Nie jest źle, ale jest problem z BS'em w cliencie.

Często przeskakuje bonusy itd.

Dlatego macie tutaj ode mnie :P

Download:

http://speedy.sh/7hgUk/BonusSwitcher-Mortyriusz.7z

Skan:

https://www.virustotal.com/en/file/b464f7c6aca29853eb81f052050f0d07af7c55262b895a5710227355a678be8b/analysis/1404827403/

dzięki dodam go dziś oficjalnie jako wbudowany bo nie mogłem nic dobrego znaleźć a cały czas czekam bo kumpel bd pisał swój 5 slotowy :D

ps zmień w bs u siebie 

INVENTORY_PAGE_SIZE*2  na  INVENTORY_PAGE_SIZE*5
Opublikowano

Osoby które płaczą ze WeeZy jest w teamie i tak wejdą na serwer i tak bo takie są realia metina ! Mało tego że wejdą jeszcze będa się podniecać serwerem bo to co jest w prezce to jest nie wielka część z wielkiej całości mortyriusza ! 

ZAPRASZAM NA SERWER [TGM]Kali

Opublikowano

To jest zapowiedz czy prezentacja?

-serwer pod is

-weezy

-wywala ch

-duzo gown

Ogolnie serwer slaby.

Tablet go clever 70

Nie wiem co próbujesz tu napisać, ale posiadam 180 lvl woja body z full is +900 sm-darmowcyh z kuponów z metków.Ogólne nie za ulepy/yangi/bronie 75 i  inne rzeczy idzie dorwać wszystko z Is'a..Wejdź na serwer pograj trochę około 15 godzin i potem proszę cię pisz swoją opinie, a nie piszesz jakieś argumenty wyssane z dupy za przeproszeniem.

Co do serwera skończyłem grać bo jak dla mnie zbyt easy jest ^^.Jednakże polecam bo jest ogólnie łatwo ze wszystkim - taki lajtowy serwer(no prócz ulep z bossa na mapie 90).

Opublikowano

Powiem, że to jest pierwszy serwer na który wbiłem i pomimo, że jest 400online wydaję się,, że jest +700. Jest co robic, poniewaz, aby ubic bossa trzeba czasami sie pobic. Ogolnie spoko serwer. Polecam. :)

Exp latwy, eq troszke trudniej :D

imetin_logo.png

Opublikowano

A właśnie.Ten resp i siła bossów został już naprawiony czy nadal jest problem ze zrobieniem początkowego eq?

Opublikowano

Zalogować się do gry to cud, jak nie łączenie to zacinka przy wyborze postaci, albo kick po wejściu od razu. Ulepki na eq 100 nie mam pojęcia nawet skąd lecą, biłem metki i nic, bossy z mapki 100 i nic, to nie wiem, na mapce 200 zrobię eq na 100 czy jak? Ogólnie serwera nie polecam, Administracja ma olewke jeżeli chodzi o graczy. Odnośnie tych bossów jeszcze, nie da się go solo zabić, chyba że z przewagą 100 lvli, to co ja mam kolegów szukać w grze, żeby sobie EQ zrobić?

Opublikowano

SKILLEK ? 

Łee to zagram, kiedy był start ? 

4 Lipca .

24790528697226300755.png

Opublikowano

Po wejściu na mape 90lvl wywalilo mnie do logowania. Po resecie klienta i patchu nadal wywala do logowania po probie wejscia na postac ktora znajduje sie na mapie 90lvl. Co robic? Klient spatchowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...