Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl - To my wyznaczamy Poziom ! [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem 100 poziom i odechciało mi się grać, nie jest związane to z expem bo expiło się przyjemnie ( o dziwo ).

Problem polega na ogromie misji na początku, nic bym nie miał naprzeciwko gdyby chodziło tu o małe ilości potworów/bossów/metinów.

Chodzi tutaj o resp, i o ludzi. Ludzi jest masa, i mnóstwo ludzi poluje na potwory/bossy i metiny bo każdy chce zrobić te misje a to odpycha, bo robić głupią misje z bossem orków musiałem prawie 45 minut...

Ja podziękuje, niestety nie ma serwera idealnego.

Chyba lepiej że każdy poluje niż żeby nikt nie polował i z widoku nikt na serwerze nie grał

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dobrze się zapowiadał, miał przyszłość, ale to ciągłe wywalanie, olewka Administracji skazuje go powoli na upadek.

Opublikowano

Chyba lepiej że każdy poluje niż żeby nikt nie polował i z widoku nikt na serwerze nie grał

oj weezy... czytanie ze zrozumieniem sie kłania.. dam ci cytat ;

nic bym nie miał naprzeciwko gdyby chodziło tu o małe ilości potworów/bossów/metinów.

Chodzi tutaj o resp, i o ludzi. Ludzi jest masa, i mnóstwo ludzi poluje na potwory/bossy i metiny

co do serwera niby spoko, lecz te zbroje do expa w is odstraszają.

Opublikowano

co chwile wywala do okna logowania jak  się  przeskakuje na inne mapy może server fajny ale brak konfortu gry   pozdrawiam i życzę udanej przygody na servie

Opublikowano

oj weezy... czytanie ze zrozumieniem sie kłania.. dam ci cytat ;

co do serwera niby spoko, lecz te zbroje do expa w is odstraszają.

nie ma zbroi do expa 

co chwile wywala do okna logowania jak  się  przeskakuje na inne mapy może server fajny ale brak konfortu gry   pozdrawiam i życzę udanej przygody na servie

znalazłem przyczynę dziś postaram się do poprawić i wam dodać 

Opublikowano

zbroi nie ma, ale reszta dalej jest w is

http://zapodaj.net/3b12ade347508.png.html

z czystym sumieniem moge powiedzieć, ze serwer jest pod is i tyle w temacie.

Sam możesz to przerobic -,-

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Opłaca się grać?

Dużo bugów zostało do naprawy?

Często pada?

Administracja się interesuje graczami?

Opublikowano

Opłaca się grać?

Często pada?

Opłacać się według mnie opłaca.

Ale to zalezy już od cb.

Mało bugów jest.

Dosc często ale nie martw się niedawno wystawrtował i te ddosy :P 

Tak administracja ogarnięta pomaga w miare możliwości kazdemu.

Opublikowano

Opłaca się grać?

Często pada?

Opłaca się, jest dużo urozmaiceń ;)

Nie ma wielu bugów.

Konkurencja nie daje za wygraną, serwer często pada.

Starają się pomagać każdemu w miarę możliwościf.Z

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Gówno się opłaca.. Nie wydasz w is? Nie masz Pierścieni expa? Powodzenia w expie.. Sam się zastanawiam czy dalej marnować czas na ten server.. Gdyby ktoś go nie spieprzył byłby naprawdę dobry... Mapa na 90 jest męczarnią.. jest 1 dobry spot, zresztą z bossem z tego co się dowiedziałem ( nigdy go nie widziałem ) Gdzie na każdym spocie jest jakiś 100lvl+ który siedzi i czeka na bossa... Powodzeniu w ubiciu go.. Nie ten spot to trzeba się męczyć 10 lvl na spotach po 3 grupki. Exp miał być niby większy, drop yang też.. Nie zauważyłem tego jakoś.. Praktycznie wszystkie itemy są w is co jeszcze bardziej odstrasza.. Tak jak napisałem wyżej - gdyby ktoś pomyślał przy robieniu tego servera mógłby być jednym z lepszych, ale nie.. 

Opublikowano

Opłaca się, jest dużo urozmaiceń ;)

Nie ma wielu bugów.

Konkurencja nie daje za wygraną, serwer często pada.

Starają się pomagać każdemu w miarę możliwościf.Z

Pada nie przzez ddosy , czy cokolwiek tylko pewne błędy.

Cycu już dzis zoptymalizuje tak gre ze nic nie bedzie kickowac :)

Max 300 lvl? :O Już sprawdzam, bo wydaje się bardzo fajny.

@edit: "Zostaniesz połączony z Mortyriusz.pl"  //deleted

Nie możliwe bo dziala :)

Patcherem odpal 

Opłaca się grać?

Często pada?

Oplaca

Kilka , typu 5 slotowy bs czy czasami blad laczenia

nie pada tylko jest problem ktory rozwiazemy dzis

Ja się interesuje jestem w grze codziennie

Pzd [GA]Weezy

giphy.gif

Opublikowano

niby easy a za ciezko nie nie jestem wybredny bo gralem na roznych serwerach i wiem co to easy bosa na 90 nie ubijesz musisz wbic z 150 jest chyba 1 albo 2 respy na cala mapke i co 2 godziny resp 300 lvle lataja w eq na 80 lvl bo nie ma jak dropnac potrzeba duzo ulepek ale to nie problem problem w tym ze te 40 % na zrobienie itemka na +7 w ogole sie nie przeklada na rzeczywiste pare niejasnych misji np shurikeny dla biologa a nikt w grze nie chce odpisac gdzie sa metki na mapce 90 0 dropu praktycznie i problemy ze zmiana ch logowaniem itp . fajnie sie gra no ale nie na moje nerwy powiinni to troche ulatwic wedlug mojego zdania bo eq na 80 lvl bedzie sie przerabiac tydzien 

5sc6.jpg

Opublikowano

Fajny serwer, ale trochę mnie zniechęca te wybijanie tyle metinów i bossów w tych misjach, jeszcze jak gra sporo ludzi to każdy wybija pomimo tego ze jest ich resp zwiększony, moim zdaniem tak dużo nie powinno być ich do ubicia.
I te misje z tymi rybami i przetopami tez trochę przesadzone według mnie ale oczywiście to moje zdanie. I te eq trochę lipne te I i II i III lepiej zrobić jeden rodzaj eq który się robi z eq z łez, ale ogólnie serwer spoko.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Fajny serwer, ale trochę mnie zniechęca te wybijanie tyle metinów i bossów w tych misjach, jeszcze jak gra sporo ludzi to każdy wybija pomimo tego ze jest ich resp zwiększony, moim zdaniem tak dużo nie powinno być ich do ubicia.

I te misje z tymi rybami i przetopami tez trochę przesadzone według mnie ale oczywiście to moje zdanie. I te eq trochę lipne te I i II i III lepiej zrobić jeden rodzaj eq który się robi z eq z łez, ale ogólnie serwer spoko.

Po to robisz EQ do expa zeby solo ubijac bossy :)

niby easy a za ciezko nie nie jestem wybredny bo gralem na roznych serwerach i wiem co to easy bosa na 90 nie ubijesz musisz wbic z 150 jest chyba 1 albo 2 respy na cala mapke i co 2 godziny resp 300 lvle lataja w eq na 80 lvl bo nie ma jak dropnac potrzeba duzo ulepek ale to nie problem problem w tym ze te 40 % na zrobienie itemka na +7 w ogole sie nie przeklada na rzeczywiste pare niejasnych misji np shurikeny dla biologa a nikt w grze nie chce odpisac gdzie sa metki na mapce 90 0 dropu praktycznie i problemy ze zmiana ch logowaniem itp . fajnie sie gra no ale nie na moje nerwy powiinni to troche ulatwic wedlug mojego zdania bo eq na 80 lvl bedzie sie przerabiac tydzien 

Tu Cie zaskocze bo 3/4 osob z 300 lvlem maja eq na max :)

wiem bo dzis sprawdzalem jak stalo kilku w M1

---------------

Co do respu bosów i metinów będą one skrócone jeszcze tej nocy

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...