Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl Start 7 lipca 20:00! [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Start jutro która godzina?  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start jutro która godzina?

• 18:00
      71
    • 19:00
      7
    • 20:00
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widze te posty, nie grajcie bo Asfen to az mi sie smutno robi.

Nie chcecie nie grajcie , ja zawitam i mam nadzieje ze bedzie spoto bo tak sie prezentuje , pozdro ;)

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam na pewno zawitam ale dal mnie team to zpalony już będzie nie ważne jaki to serwer już każdy z nich ma wielkiego minusa

Opublikowano

Zmień tą nazwę w temacie, albo poproś moderatora o zmiane, bo w temacie masz "Exoria.pl", powinno być "Exoriamt2.pl"

Tak wiemy piszemy.

Taaa już widzę przyszłość serwera skoro jeszcze przed startem "włam" ^.^ Btw. 10 latek, który wykorzystał to nawet nie umie pisać poprawną polszczyzną. Wniosek? Podstawówka rozwali ten serwer -.-

Dobra, zobaczymy jak to będzie o 20. Pozmieniaj hasła jeśli chcesz, żeby ten serwer przetrwał 10min.. I jbc. to usuń ten temat -.-

A tak o wbiłem na konto admina - ktoś inny wysyła z tego konta zdjęcie prącia swojego ojca, a Mateo zamiast wyłączyć forum, to pisze na SB, że zaraz wyłączy -.- GGWP. Admini gimbaza? Takie coś przed startem? 

Po prostu hasło miałem takie same jak w kliencie na starym koncie, po prostu zapomniałem usunąć?

Już forum zostało wyłączone będzie po starcie włączone.

Co ma forum do Gry?

Opublikowano

Nom dokładnie weź tą nazwę tematu zmień z Exoria.pl na Exorian.pl to serio anty reklamę sobie robisz. Moja Gildia się zarejestrowała się przez to na jakimś Verdum przez tą pomyłkę. 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

Nom dokładnie weź tą nazwę tematu zmień z Exoria.pl na Exorian.pl to serio anty reklamę sobie robisz. Moja Gildia się zarejestrowała się przez to na jakimś Verdum przez tą pomyłkę. 

Polecam. 

Exoriamt2.pl - to jest link! ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Takie reklamy  ma serwer Exoria.pl

62268139284374557126.jpg

Fajnie na pewno ktoś z Administracji takie coś piszę, zauważ że na większościowi serwerów reklamują inne serwery, na pewno są to gracze którym zależy na serwerze i chcą dobrą rekalmę.

Opublikowano

A już chcesz wydawać pieniądze? Typowy is kid. Większość eq z isa jest do zdobycia w grze 

Serio ? Grałem na Becie ...

Nawet jeśli będę chciał wydawać pieniądze to co ? 

Idź być biedakiem gdzie indziej

Mam 200+ zł na telefonie co miesiąc muszę doładowywać nie mam na co to stracić. 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Możecie napisać kto będzie nagrywał z serwera?

Mam nadzieje ze na starcie będzie z 800 osób. 

Tak: Rykox, Mateo, Prosto, MrZabQ, TeodorxYT, ZoweK, Devaxes, WugueS.

Też mamy taką nadzieję.

Opublikowano

Polecam. 

Nie Exoria, nie Exorian, tylko ExoriaMT2 gordziu  :D  xD

@Mat3eo

dodajcie więcej hostingów, bo niektorym nie działa mega 

Opublikowano

2 ma prawie 1000 wyświetleń pod nowymi filmami, ale nie ma jednak nikogo na tyle znanego żeby dobrze reklamować serwer ( mówię tu o o takich youtuberach, którzy maja okolo 5k wyswietleń )

Opublikowano

Nie znam nikogo z tych co wymienileś pewnie mają po 100 widzów

No to sprawdź ile ma chociazby Rykox czy ZabQ.

Nie działa mega ;o!!

Pobierz dodatek do przeglądarki.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...