Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl Start 7 lipca 20:00! [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Start jutro która godzina?  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start jutro która godzina?

• 18:00
      71
    • 19:00
      7
    • 20:00
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Fryzury i kostiumy tylko na ox i w is... pewnie będą jeszcze miały bony pod pvp.

2. Lizak i ten pierścień z bonami silny na klasy są do zdobycia w grze czy tylko is?

3. Nie pokazaliście systemu ulepszeń dla mieczyka sury.

4. DropiĄ a nie dropiOM (strasznie to razi w oczy)

Novum.png

Opublikowano

Ilu mniej wiecej spodziewacie sie graczy na starcie? Bo serwer godny uwagi, jak bedzie 500+ osob to na pewno wolam byla gildie + kolegow z reala xD

Myślę że z 500+ będzie do 600-800.

OOO co ja pacze! Serv godny uwagi ciekawe czy nie bedize pod is :D

Wiadomo że nie, początkowe pety oraz wierzchowce oraz kostiumy dropiom z bossów oraz z metinów lecz na kostiumy jest mniejszy %.

1. Fryzury i kostiumy tylko na ox i w is... pewnie będą jeszcze miały bony pod pvp.

2. Lizak i ten pierścień z bonami silny na klasy są do zdobycia w grze czy tylko is?

3. Nie pokazaliście systemu ulepszeń dla mieczyka sury.

4. DropiĄ a nie dropiOM (strasznie to razi w oczy)

1. Z metków/bossów.

2. Z metinów.

3. Bo jednoręka jest dla woja oraz sury razem.

4. Poprawione.

Opublikowano

Prawdopodobnie przeoczyłeś jedną rzecz ale to sie okaże po starcie. I będzie z tego korzystać dużo osób grających na Becie 

Mat3eo moge ci to ujawić ale chce za to SM :D, Topke trzeba jakos wbić 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie przeoczyłeś jedną rzecz ale to sie okaże po starcie. I będzie z tego korzystać dużo osób grających na Becie 

Mat3eo moge ci to ujawić ale chce za to SM :D, Topke trzeba jakos wbić 

Jeżeli masz coś do ukrycia to widać jaki jesteś, proszę wejdź na TeamSpeak i pogadamy.

Wątpię że coś przeoczyłem gdyż wszystkie błędy/bugi zostały poprawione.

http://exoriamt2.pl/?page=account&subpage=register Rejestracja otwarta zapraszamy do rejestrowania się !

Opublikowano

Byleby pewien członek teamu nie używał posady do wyrywania lasek ;) Ci którzy powinni będą wiedzieć o co chodzi.

Zbroje okropne, za dużo petów, bronie niestety odciągają, troszke za dużo setów biżu. Lizaki i pierścienie z bonami na klasy? Nie dzięki.

Powodzenia.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Byleby pewien członek teamu nie używał posady do wyrywania lasek ;) Ci którzy powinni będą wiedzieć o co chodzi.

Zbroje okropne, za dużo petów, bronie niestety odciągają, troszke za dużo setów biżu. Lizaki i pierścienie z bonami na klasy? Nie dzięki.

Powodzenia.

Te lizaki zostały usunięte, są inny jeżeli serwer postrzegasz tylko po przez wygląd Systemu ulepszeń to gratuluję tobie.

Lecz szanuję twoją wypowiedź wpadnij na start może przypadnie ci do gustu, biżu są 2 sety to dużo -.- ?

Rejestracja została otwarta można się rejestrować:

http://exoriamt2.pl/?page=account&subpage=register
Opublikowano

Myślę że z 500+ będzie do 600-800.

Wiadomo że nie, początkowe pety oraz wierzchowce oraz kostiumy dropiom z bossów oraz z metinów lecz na kostiumy jest mniejszy %.

1. Z metków/bossów.

2. Z metinów.

3. Bo jednoręka jest dla woja oraz sury razem.

4. Poprawione.

Od kiedy BM bije tą samą bronią co wp, body i mental?

Opublikowano

Powodzenia.

Też mam nadzieje, ze ten gimbus tym razem nie bedzie dawal ulep i eq za cycki.

No coz, pozostalo mi zyczyc powodzenia zeby ten serwer wypalił w przeciwienstwie do Waszych 2 poprzednich na dokladnie tych samych plikach.

Opublikowano

Nic do tego nie mam, ale trójgłowy smok co do kawałka sciągniety z Lineage 2 :D

Tak smoczek jest z tej gry, lecz był on w internecie i na dużo serwerach jest wykorzystywany.

Opublikowano

To lepiej juz dodajcie, bo to jest ogromny bezsens, BM strasznie oslabiony. ;) 

Czemu nie ma clienta do pobrania w dziale download na stronie? ;p

Dacie link do pobrania?

Opublikowano

Miecz dla sury dodajcie już teraz.Wyobrażasz sobie, żeby bm latał na PL z bojowym, który ma 177 magicznego ataku zamiast ze szponem, który ma 247? Mental 2 ręka bez magicznego, body troche ataku, troche magicznego, bm malo ataku duzo magicznego, zawsze tak było i musi być.

Opublikowano

Filmik od xMateo

https://www.youtube.com/watch?v=F7YnSUTFdQA&feature=youtu.be

To lepiej juz dodajcie, bo to jest ogromny bezsens, BM strasznie oslabiony. ;)

Czemu nie ma clienta do pobrania w dziale download na stronie? ;p

Dacie link do pobrania?

Na becie BM był akurat bardzo dobry w PVP, są dopasowane bony co mogę potwierdzić gracze z bety . Także wszystkie bonusy do BM są dopasowane nie ma co się martwić.

Miecz dla sury dodajcie już teraz.Wyobrażasz sobie, żeby bm latał na PL z bojowym, który ma 177 magicznego ataku zamiast ze szponem, który ma 247? Mental 2 ręka bez magicznego, body troche ataku, troche magicznego, bm malo ataku duzo magicznego, zawsze tak było i musi być.

Na becie BM był akurat bardzo dobry w PVP, są dopasowane bony co mogę potwierdzić gracze z bety. Także wszystkie bonusy do BM są dopasowane nie ma co się martwić.

Dajcie wczesniej jutro start, bo szkoda tyle czekac... >.<

Nie da rady, już start jest ustalony i nie zmienimy tego, dodatkowo jest zaplanowany Idol na TeamSpeak o godzinie 18:00.

Opublikowano

Dużo graczy bd na starcie ? Jakaś duża reklama ?

Jak widać 200 osób przegląda prezentację przed startem.

Ciągle ruszają reklamy liczymy na 600+ osób na starcie.

Do osób którzy pytali o bronie na surę, dodamy je w takim razie. :)

Opublikowano

Dobre posuniecie z ta bronia, ale mysle ze godzina 20:00, to nie jest najlepszy czas. :)

Opublikowano

No to skoro na becie było wszystko ok i BM był dobry w pvp to po co to zmieniać. Jeszcze nie potrzebne komplikacje wprowadzicie.

Opublikowano

Dobre posuniecie z ta bronia, ale mysle ze godzina 20:00, to nie jest najlepszy czas. :)

Ja myślę że większość będzie po pracy i po spotkaniach, i wtedy wieczorkiem zajdzie na serwer.

No to skoro na becie było wszystko ok i BM był dobry w pvp to po co to zmieniać. Jeszcze nie potrzebne komplikacje wprowadzicie.

Tak ale skoro Bm na każdym serwerze ma broń to dodamy, problemu z tym nie będzie.

* Dodaliśmy również 5 setów broni dla BM jak prosiliście, wygląd ich do odkrycia będzie w grze.

Mateo dajcie client ale inny hosting nie Mega nie kazemu to dziala

Dodamy na 4 hostingi. :_)

a bedzie trzeba nowe konta?

Jeżeli teraz się zarejestrowałeś to nie.

Opublikowano

Ja myślę że większość będzie po pracy i po spotkaniach, i wtedy wieczorkiem zajdzie na serwer.

Tak ale skoro Bm na każdym serwerze ma broń to dodamy, problemu z tym nie będzie.

* Dodaliśmy również 5 setów broni dla BM jak prosiliście, wygląd ich do odkrycia będzie w grze.

Dodamy na 4 hostingi. :_)

Jeżeli teraz się zarejestrowałeś to nie.

Nie zapomnijcie dodać tego szpona (lub egzo) do NPC, żeby nie było nieporozumień :)

Czy są już wszystkie hełmy u handlarzy? 

Zmieńcie screeny, bo nie są aktualne (NPC, ze względu na hełmy i kolczyki (chyba))

Jeszcze raz zachęcam do wejścia na serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...