Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl Start 7 lipca 20:00! [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Start jutro która godzina?  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start jutro która godzina?

• 18:00
      71
    • 19:00
      7
    • 20:00
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie da  się zrobić wcześniej - tak o godzinie 15 - startu? ;x

Nie gdyż chcemy zrobić o 20:00, gdyż zostało mi kilka poprawek i nie jestem w stanie 100% pewny że wyrobię się o 15:00.

Myślę że 20:00 to dobra godzina większość po pracy itd.

Opublikowano

Jeżeli macie jakieś pytania to zapraszamy Was na forum.

Beta Testy były owocne i praktycznie wszystko mamy dopięte na ostatni guzik.

Zapraszam bardzo serdecznie na serwer jaki Team Speak 3

Opublikowano

Na forum jest zakaz reklamy serwera TS, proszę o nie zamieszczanie IP następnym razem.

Okej nie ma sprawy, i przepraszam ale trochę głupotą jest zakazanie dawać TeamSpeaka bo jak gracze będą wiedzieć?

Jeżeli macie jakieś pytania to zapraszamy Was na forum.

Beta Testy były owocne i praktycznie wszystko mamy dopięte na ostatni guzik.

Zapraszam bardzo serdecznie na serwer jaki Team Speak 3

Dokładnie Hajdzik, zapraszamy na Serwer, forum, jak i TeamSpeak3 serwera.

Zawitamy na serwerze wraz z MocnyFuLL, życzę powodzenia ;) i Polecam. 

Zapraszamy na start. :)

Opublikowano

Okej nie ma sprawy, i przepraszam ale trochę głupotą jest zakazanie dawać TeamSpeaka bo jak gracze będą wiedzieć?

Np. poprzez info, które można zamieścić na stronie serwera. ;-)

Opublikowano

Serdecznie Zapraszam na Serwer szykujemy wiele konkursów i eventów oraz reklamy dzisiaj powinny się pojawić tak więc jeszcze raz polecam serwer i widzimy się na starcie ;)

Opublikowano

Jak już wspominałem, jutro widzimy się na idolu przed startem, nawet ja zaśpiewam :D

Opublikowano

Serwer asfena nie polecam pliki averii weles w teamie smy na lewo itp:-) jedyny plus to hajda a tak to serwer padnie przez wlama

Opublikowano

Serwer asfena nie polecam pliki averii weles w teamie smy na lewo itp:-) jedyny plus to hajda a tak to serwer padnie przez wlama

SM'y na lewo? Okej, jakikolwiek argument na poparcie twojej tezy? "nie sram we własne gniazdo", serio ;).

Opublikowano

Hm, serwer jeszcze nie ruszył a już powiadasz, że smy są rozdawane na prawo i lewo, bardzo zabawne. Ale nawet jeżeli będą to się nie zdziwię ponieważ teraz na każdym serwerze (bez wyjątku) są jakieś przekręty. Dla mnie ważne jest to aby się przyjemnie i fajnie grało, a co będzie GA tego serwera robił to mnie guzik interesuje. 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

Gdyby nie te kiczowate zbroje to moze bym zagral :D

Przypadl mi pierwszy 2reczny :D

518831445005751729602.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się zajefajnie :) Zapraszam na serwer jak i do mnie do gildii , więcej info na gg  :)

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...