Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl Start 7 lipca 20:00! [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Start jutro która godzina?  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start jutro która godzina?

• 18:00
      71
    • 19:00
      7
    • 20:00
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie jeszcze 30 minut i jazda... :D desperados chłodzi się w lodówce... Zapowiada się ciekawa noc.

Jakaś ogar gildia w shinsoo się robi?

Na becie była "Salem", lider powiedział, że na oficialu znowu ją założy.

Oj, przepraszam, pomyliło mi się."Salem" była w Jinno a w Shinsoo była "StreaterSS" jakoś tak, może znowu ją założą.

Opublikowano

Czytając prezentacje nie widziałem albo nie zauważyłem informacji czy wierzchowce będzie można zdobyć jakoś w grze i czy można będzie nimi handlować?

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Czytając prezentacje nie widziałem albo nie zauważyłem informacji czy wierzchowce będzie można zdobyć jakoś w grze i czy można będzie nimi handlować?

Z tego co wiem to te "gorsze" wierzchowce beda dropic ale te najlepsze typu Aslan tylko IS.

00381637475378013724.png
Opublikowano

10min i będzie on (oby) Co do SM'ów za betę, to czy trzeba wbijać na TS? Czy jeśli się przypomni to przypiszecie na konto? 

Pozdrawiam LightStar.

// jest powiększony resp metinów, bossów i mobów? (oby nowych mobów nie bo będą lagi)

Opublikowano

5 Minut odpalamy !

10min i będzie on (oby) Co do SM'ów za betę, to czy trzeba wbijać na TS? Czy jeśli się przypomni to przypiszecie na konto? 

Pozdrawiam LightStar.

// jest powiększony resp metinów, bossów i mobów? (oby nowych mobów nie bo będą lagi)

Tak na TS.

Opublikowano

IS strasznie odrzuca..

Najlepszy  kostium bodajze 5k hp i 20 ludzi? Najlepszy fryz 5k hp i 15 ludzi? Najlepszy wirzchowiec 50k hp 150% na moby 150% expa ?

Lekka przesada...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Moim zdaniem max lvl bedzie za 1-2 dni :D  przeciez jak ktos zakupi sobie takiego Aslana to ma juz 150 % expa.A jak do tego Aslana dorzuci sobie PD to juz wgl.No ale nic, czas pokaze jak to wszystko bedzie wygladac ;).

00381637475378013724.png
Bywalec
Opublikowano

Moim zdaniem max lvl bedzie za 1-2 dni :D  przeciez jak ktos zakupi sobie takiego Aslana to ma juz 150 % expa.A jak do tego Aslana dorzuci sobie PD to juz wgl.No ale nic, czas pokaze jak to wszystko bedzie wygladac ;).

Znając życie EXP będzie się bugował >_<

20:00 czemu startu nie ma?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...