Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl Start 7 lipca 20:00! [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Start jutro która godzina?  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start jutro która godzina?

• 18:00
      71
    • 19:00
      7
    • 20:00
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zapomnijcie dodać tego szpona (lub egzo) do NPC, żeby nie było nieporozumień :)

Czy są już wszystkie hełmy u handlarzy? 

Zmieńcie screeny, bo nie są aktualne (NPC, ze względu na hełmy i kolczyki (chyba))

Jeszcze raz zachęcam do wejścia na serwer :)

Bronie 65 będą dropić z metinów z red lasu.

Tak są.

Teraz na to czasu nie mam, po starcie się tym zajmę.

Zapraszamy na TeamSpeaka:

partyts.pl

Oraz do Rejestrowania się na stronie głównej.

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ludzi na start przewidujecie ?

Będzie jakaś dobra reklama ?

Jak widać ruszył reklamy YouTuberów, FanPage, widać trochę osób przegląda temat.

Myślę że z 500+.

Opublikowano

Ale to youtubery to niech robia jacys znani   a nie jakies co maja po 5k subow:)) choc to tez zawsze cos :))) ja chce 1,5k + hahah

Ludzi:))

Opublikowano

Ale to youtubery to niech robia jacys znani   a nie jakies co maja po 5k subow:)) choc to tez zawsze cos :))) ja chce 1,5k + hahah

Ludzi:))

Wszyscy się liczą, zobaczysz na starcie ile będzie osób sam jestem ciekawy.

Opublikowano

OBY +800

haha widzialem jednego youtubera co ma 300 subow   i 100 wyswietlen poszukajcie jakis dobrych a nie takich  to nie reklama:))

zaden nie ma wiecej niz 400 wyswietlen  mogliscie znalezc kogos dobrego spokojnie :)) szkoda bo przez to moze byc malo ludzi :))

Opublikowano

OBY +800

haha widzialem jednego youtubera co ma 300 subow   i 100 wyswietlen poszukajcie jakis dobrych a nie takich  to nie reklama:))

zaden nie ma wiecej niz 400 wyswietlen  mogliscie znalezc kogos dobrego spokojnie :)) szkoda bo przez to moze byc malo ludzi :))

Ale rozumiesz że każdy YouTuber się liczy?

Jutro będzie reklama u większych YouTuberów.

Opublikowano

Oj na starcie zawitam i będziemy napier****** :D

Serwer najciekawszy  jak do tej pory miejmy nadzieje że postoi dłuuuuuuuuugo czego mu bardzo życzę.

Pozdrawiam i czekam na start ;)

5qj.png

Opublikowano

Mateo, pomysl troche, widzisz ze wiekszosc chce start duzo wczesniej. Pomysl jeszcze raz nad tym, bo Ciebie to raczej nie kosztuje, a my zaczniemy sie szybciej bawic. :)

Opublikowano

Mateo, pomysl troche, widzisz ze wiekszosc chce start duzo wczesniej. Pomysl jeszcze raz nad tym, bo Ciebie to raczej nie kosztuje, a my zaczniemy sie szybciej bawic. :)

Lepiej dopracowany start niz start na bugach :P

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Rozumiem lecz muszę wszystko dopiąć na ostatni guzik, i mam na jutro plany mnie w domu nie ma do 18:00 także opcja odpada.

Lepiej dopracowany start niz start na bugach :P

Dokładnie.

Opublikowano

Konto założone (stronka troszkę oczoje.na ale tam siedzieć nie będę). 

Patrząc na to ile ostatnio się pojawiło serverów czy to easy czy to medium ew hard, bądź nieudane klony (Mortyriusz) mam nadzieję że zagoszczę na dłuższy czas na servie, i czas ten nie będzie czasem straconym. Życzę bezbugowego startu, oraz morza SM ( na moje jełro nie liczcie :P )

Opublikowano

Nie polecam gry na plikach Averii, skończy podobnie jak ona i niejaki AslanMT2 - w dodatku prowadzi go " Harnaś Team " :D miałem się wam chłopaki w przyszłości przypomnieć i oto jestem !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...