Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl Start 7 lipca 20:00! [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Start jutro która godzina?  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start jutro która godzina?

• 18:00
      71
    • 19:00
      7
    • 20:00
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Dodajcie kolce z nieb łez, bo pozostałe eq na 54 jest u npc a ich nie ma.

Dodajcie hełmy na 41 do NPC.

Grzybki będą dropiły z każdego metina, nawet z tego od 5lvl? Jeżeli dopiero od 85/90, to dodałbym kd+5 do npc, bo np. mentalowi będzie bardzo ciężko rozwalać te metki z kd+4.

Będą jakieś aktualizacje? Typu nowa mapa do expa, do dropu, jakieś nowe dungeony?

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na forum jest zakaz reklamy serwera TS, proszę o nie zamieszczanie IP następnym razem.

Żeby nie robić konkurencji ts.mpcforum którego i tak każdy ma w dupie?  :rolleyes:

@top

Serwer zapowiada się bardzo spoko, czekam na start. Jedyne co mi nie podpasowało to kilka modeli zbroi, ale jakoś to zniosę :)

Opublikowano

Żeby nie robić konkurencji ts.mpcforum którego i tak każdy ma w dupie?  :rolleyes:

@top

Serwer zapowiada się bardzo spoko, czekam na start. Jedyne co mi nie podpasowało to kilka modeli zbroi, ale jakoś to zniosę :)

To obowiązywało jeszcze przed założeniem serwera ts.mpc, więc odpuść sobie. :)

Taki jest regulamin.

EOT.

Opublikowano

1. Dodajcie kolce z nieb łez, bo pozostałe eq na 54 jest u npc a ich nie ma.
  2. Dodajcie hełmy na 41 do NPC.
  3. Grzybki będą dropiły z każdego metina, nawet z tego od 5lvl? Jeżeli dopiero od 85/90, to dodałbym kd+5 do npc, bo np. mentalowi będzie bardzo ciężko rozwalać te metki z kd+4.
  4. Będą jakieś aktualizacje? Typu nowa mapa do expa, do dropu, jakieś nowe dungeony?

1. Już jest.

2. Są u NPC.

3. Tak z każdego, jest 100% na KD.

4. Tak będą.

Opublikowano

Będzie można grać na kliencie z bety ?

Nie będzie całkiem nowy klient, gdyż dużo się zmieniło

* Dodałem przed startem jeszcze % przy ulepszaniu, aby było wygodniej dla was:

c9swtn.jpg
Opublikowano

Gorąco polecam serwer ze względu na Hajdę, który jest serio fajnym człowiekiem, oraz nie ma na teraz dobrych easy, ani easy/medium. Jeszcze raz polecam

Rejczels aka LightStar

Bywalec
Opublikowano

Lepiej poprawcie prezentacje bo jest tak brzydka, że aż odstrasza...< mam na myśli spixelowane obrazki>

Czy jest możliwość zmiany WACHLARZY na WACHLARZE, a nie jakieś dzwonki, czy siekierki? To samo z DZWONAMI, na DZWONY...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Lepiej poprawcie prezentacje bo jest tak brzydka, że aż odstrasza...< mam na myśli spixelowane obrazki>

Czy jest możliwość zmiany WACHLARZY na WACHLARZE, a nie jakieś dzwonki, czy siekierki? To samo z DZWONAMI, na DZWONY...

Pozdrawiam.

Nie zmienię tego już gdyż nie mam na to czasu, możliwe że zmienię to po starcie, na pewno zmienie ich wygląd po starcie jak będę miał czas lub w Upadate.

Prezentacja moim zdaniem jest dosyć ładna, każdemu nie dogodzisz jak to mówią postaramy się o lepszą po starcie.

Opublikowano

Nie zmienię tego już gdyż nie mam na to czasu, możliwe że zmienię to po starcie, na pewno zmienie ich wygląd po starcie jak będę miał czas lub w Upadate.

Prezentacja moim zdaniem jest dosyć ładna, każdemu nie dogodzisz jak to mówią postaramy się o lepszą po starcie.

A resp metinów jest zwiększony na każdej mapie? Żeby było łatwiej dropić te grzybki.

Za ile będzie klient?

Opublikowano

A resp metinów jest zwiększony na każdej mapie? Żeby było łatwiej dropić te grzybki.

Za ile będzie klient?

Metków na mapie 90 jest 16 respów i jeśli się nie mylę 15 lub 10 min, na mapie 120 15 respów i na 140 też coś koło tego

Opublikowano

Za ile będzie klient?

Tak jest 2x powiększone.

Klient będzie dziś wieczorem lub jutro z rana, na 4/5 hostingach.

Opublikowano

Klasy zbalansowane ?

W ile wbije sie max lvl +/- ?

Tak mniej więcej są, lecz wiadomo jakaś klasa będzie przeważać nie da rady w 100% dopasować idealnie.

W max tydzień. :)

Opublikowano

60 głosów oddanych w ankiecie i aż 57 osób zagra na starcie! Będzie super, gdyż będzie można wybrać ekipę (jedną z wielu) oraz będzie konkurencja :D

Serwer GORĄCO POLECAM :)

Pytanie, czy da radę ubić dosyć szybko metki na wyższy lvl szamanem? Wiadome, że wp i body będą bić szybciej, ale reszta czy też da spokojnie radę nawet w 2min, czy może dłużej? (czas ubicia jednego metka)

@Edit dopiska. Czy będzie duża ilość mobów wyskakiwać z metina, czy wgl nie będzie, a może ich skromna ilość? Bo jeśli będzie dużo to mogą nadażyć się bugi w stylu jeden metek lvl, lub tak dużo zbugowanego expa, że aż będzie na -

Opublikowano

60 głosów oddanych w ankiecie i aż 57 osób zagra na starcie! Będzie super, gdyż będzie można wybrać ekipę (jedną z wielu) oraz będzie konkurencja :D

Serwer GORĄCO POLECAM :)

Pytanie, czy da radę ubić dosyć szybko metki na wyższy lvl szamanem? Wiadome, że wp i body będą bić szybciej, ale reszta czy też da spokojnie radę nawet w 2min, czy może dłużej? (czas ubicia jednego metka)

@Edit dopiska. Czy będzie duża ilość mobów wyskakiwać z metina, czy wgl nie będzie, a może ich skromna ilość? Bo jeśli będzie dużo to mogą nadażyć się bugi w stylu jeden metek lvl, lub tak dużo zbugowanego expa, że aż będzie na -

Tak spokojnie da radę, myślę około 4/5 minutek.

Nic nie wychodzi z metinów, żadne potwory.

Opublikowano

Coś ode mnie.

https://www.youtube.com/watch?v=S2DvFw77MBI&feature=youtu.be

Wiem, że mój film nic nie znaczy, ale nagrałem go, ponieważ serwer mi się spodobał i postanowiłem coś nagrać, być może uda mi się wybić na kanale za pomocą tego serwera.

Serwer polecam, jest reklama i miejmy nadzieję, że obejdzie się bez problemów ani bugów/błędów.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Strona nie działa, nie ma jak clienta pobrać :c

Strona nie działa, bo ją naprawiam Klient będzie jutro rano.

Jakas fajna reklama jest? Bo fajny serwer, chcialbym zagrac. ;3

Tak będzie na FanPage 15k like oraz 7k, oraz nagrywają od dziś YouTuberzy.

Opublikowano

Ilu mniej wiecej spodziewacie sie graczy na starcie? Bo serwer godny uwagi, jak bedzie 500+ osob to na pewno wolam byla gildie + kolegow z reala xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...