Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl Start 7 lipca 20:00! [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Start jutro która godzina?  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start jutro która godzina?

• 18:00
      71
    • 19:00
      7
    • 20:00
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za duzy drop broni 75lv (za duzo gimbow juz je ma :/) i zbugowane sloty w eq to dwa najbardziej wkurwiajace bledy w grze reszta jest okej :)

to serwer easy wiec bronie na 75 powinny byc latwo dostepne - i tak jest.

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie.

Według mnie u rybaka nie powinno być sklepu - komu chce się biegać? Można dodawać nowego NPC obok handlary i tam umieścić te rzeczy.

Dropią jakieś szkatułki? Ktoś pisał coś, więc...?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Do kogo się zgłosić po sm za bete???

Na +9 jest 10% na ulepszenie to troszkę mało ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Podobno mieliście odbugować wierzchowce - nadal 50k HP dodatkowe w pvp będą mieli z wierzchowca bo nawet nie trzeba bugować wystarczy kliknąć ctrl+g i w eq zostaje...

Opublikowano

Moim zdaniem od harda po easy powinno to z tylko z ripa dropic tak to tylko jeden i porzadny dungeon jaki istnieje w metku sie marnuje - dt :>

Opublikowano

Moim zdaniem od harda po easy powinno to z tylko z ripa dropic tak to tylko jeden i porzadny dungeon jaki istnieje w metku sie marnuje - dt :>

No dokładnie, kurde aż mi narobiłeś ochoty być wbić na pl'a i ciupnąć sobie dt z prawdziwego zdarzenia <3

Ehh, szkoda, że na większości serwerach nie ma prawdziwego dt :)

Co do serwera, serwer stabilny ?

Exp podchodzi pod easy czy medium, od kiedy schody ?

Jak z ulepami ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

- 10% na +9 serwer easy

- Atla powinno byc do 90

- Bug z eq ktory wnerwia jak mało co bo nic nie moge zrobic a Wy go przekładacie i "pozniej naprawicie"

- Za duze dmg i za wolny spawn mobów atla

W tej chwili tylko 500 online? Malo troche, ale i tak wbije

Jak na tak pobugowany serwer uwierz ze duzo , gdyby nie było bugów by przybywało a nie że już -200.
Opublikowano

Serwer świetny póki co, brak poważniejszych błędów prócz tych ze slotami.

Bronie 75 lecą prawie co z drugiego matka 85/90, exp póki co jest mega przyjemny a graczy nie brakuje.

Zobaczymy jak dalej potoczy się rozgrywka na serwerze.

Polecam i zapraszam na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Licznik działa prawidłowo? Widać te 600 online?

Jasne, w red lesie nie ma miejsca gdzie by nie było człowieczka, a w m1 też dużo osób :)

Opublikowano

1753663.jpeg

Wbiłem na TeamSpeaka pomóc administracji, bo mają dziure w plikach, co otrzymałem w zamian? Rozmowe z bandą kretynów i atak na internet który Wam szczerze mówiąc chuja dał.

Pozdrawiam prze c**j administracje, mam nadzieje ze padniecie szybciej niż wstaliście.

Btw, ziomek ma nagranie gdzie któryś rozdaje ekwipunek z administracji, niedługo zostanie udostępnione :)

Opublikowano

Jak wrazenia? Moglby ktos w kilku zdaniach opisac obecna sytuacje na serwerze?

700 osob - licznik raczej nie jest podkrecony, , na serwerze gra sie przyjemnie, przeszkadzja drobne bugi, np. z miejscami w eq. Administracja jednak czuwa i zapewnia, ze zostanie to naprawione.

Exp zrównoważony, nie za szybko nie za wolno. Misje nie są uciążliwe i nie sprawiają trudności.

Na tę chwilę serwer moge polecic, ale wole nie oceniac poprzez pierwsze wrazenia.

/Jeszcze kwestia IS'u - jak najbardziej na minus, zbyt duzo rzeczy, ktore daja zbyt duze bonusy.

Opublikowano

Mam pytanie ile rzeczy z is mozna zdobyc w grze ?.Bo ja osobiscie nigdy nie wydalem ani 1 zl na serwer easy/medium i nie mam zamiaru i nie chce grac,grac i sie potem rozczarowac ze "najlepsze rzeczy" sa tylko w is .... -.-

00381637475378013724.png
Opublikowano

Wbiłem na TeamSpeaka pomóc administracji, bo mają dziure w plikach, co otrzymałem w zamian? Rozmowe z bandą kretynów i atak na internet.

1753663.jpeg

Pozdrawiam prze c**j administracje, mam nadzieje ze padniecie szybciej niż wstaliście.

Btw, ziomek ma nagranie gdzie któryś rozdaje ekwipunek z administracji, niedługo zostanie udostępnione :)

Czego się spodziewasz skoro głównym adminem jest Asfen ?

XDD

/ pewnie cie ddosowal booterem za 2 ojro xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

700 osob - licznik raczej nie jest podkrecony, , na serwerze gra sie przyjemnie, przeszkadzja drobne bugi, np. z miejscami w eq. Administracja jednak czuwa i zapewnia, ze zostanie to naprawione.

Exp zrównoważony, nie za szybko nie za wolno. Misje nie są uciążliwe i nie sprawiają trudności.

Na tę chwilę serwer moge polecic, ale wole nie oceniac poprzez pierwsze wrazenia.

/Jeszcze kwestia IS'u - jak najbardziej na minus, zbyt duzo rzeczy, ktore daja zbyt duze bonusy.

W takim razie dlaczego off?:>

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...