Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl Start 7 lipca 20:00! [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Start jutro która godzina?  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start jutro która godzina?

• 18:00
      71
    • 19:00
      7
    • 20:00
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

japierdole jak to naprawić k00nqa.png

skopiowałem grafike

pierd*ole ten serwer wszystkie inne mi działają a te gówno nie 

Opublikowano

Jest tutaj is ?

Tak, górna zakładka "Zostań VIP +SM" i tam wysunie się okienko "Wymień SM".

Opublikowano

Wszedłem, Zrobiłem postać. Zalogowałem się i już od 1 sek. Zauważyłem 2 bugi. Pograłem jeszcze chwilkę, Zauważyłem ich więcej. Narazie podziękuję za grę. Być może wbiję jutro i zobaczę czy jest juz all ogarnięte :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Wszedłem, Zrobiłem postać. Zalogowałem się i już od 1 sek. Zauważyłem 2 bugi. Pograłem jeszcze chwilkę, Zauważyłem ich więcej. Narazie podziękuję za grę. Być może wbiję jutro i zobaczę czy jest juz all ogarnięte :)

to napisz jakie to bugi to na pewno poprawia ;)

Opublikowano

Szczerze to nic więcej anieżeli tylko to co ( z tego co zauważyłem ) Już pisało wam parę osób na chacie. ( Zbugowany inwentarz, Mount startowy oraz drobnostki ) Zapewnę zostaną naprawione o 21:30. Przynajmniej taką mam nadzieję. No nic, Szczerze to serwer dla mnie zbyt bardzo easy ;p Myślałem iż jest to bardziej medium. Ale życzę szczęścia :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Bywalec
Opublikowano

japierdole jak to naprawić k00nqa.png

skopiowałem grafike

Wyłącz antywirusa i wypakuj jeszcze raz pliki.

Opublikowano

Ogólne wrażenie dobre. Wygląd miast dopracowany na ostatni guzik, palmy dostosowane do pory roku, interfejs dość przejrzysty. Któryś z GA, chyba Jarwen jest bardzo pomocny. Zgaduje, że piszę do niego ponad 100 osób, a on i tak zdoła odpisać każdemu. Polecam!

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Hmm , no ja sięogromnie zawiodłem , 750 online , pewnie licznik podkrecony , na takim zbugowanym serwie? Ktos pisał ze beta była?

Ciekawi mnie ze takie proste bugi zostały , eq zbugowane w kij , mam pełno miejsca nie moge riba kupic i ogolnie troche lipa serwer poki co , wbije jak sie poprawi.

Spoko dmg te moby maja w v2 lochu i v2 atla , tylko na wh idzie spota ogarnac i widac kto cisnie ;)

Opublikowano

Na serwer wnbiję tylko dlatego, że client pobrał się już w 90%. Niestety w Teamie znajduje sie Badar co na pewno doprowadzi do szybkiego upadku serwera.. 

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i wypakuj jeszcze raz pliki.

wyłączyłem wypakowałem dalej to samo zmieniłem partycje dalej to samo zmieniłem dysk dalej to samo zmieniłem na windows 7 dalej to samo zmieniłem ustawienia dalej to samo 

patcher też mi nie działa 

Opublikowano

Co bym dodał 

Bronie 65 u handlarza[ jak są już stalki to czemu nie bronie]

Normalnie zęby itp nie szkatułka 

I naprawił pobugowane sloty w eq :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Pare poprawek, ktore by sie przydaly:

-Zmniejsze dmg mobow w av1, v2.

-Dodanie nieskonczonej strzaly

-Odbugowac sloty w eq.

-Zwiekszyc drop szkatulek

-Zwiekszyc drop broni 75lvl

-Zwiekszyc resp spotow

-Dodac dlon krytyka.

Opublikowano

Hmm , no ja sięogromnie zawiodłem , 750 online , pewnie licznik podkrecony , na takim zbugowanym serwie? Ktos pisał ze beta była?

Ciekawi mnie ze takie proste bugi zostały , eq zbugowane w kij , mam pełno miejsca nie moge riba kupic i ogolnie troche lipa serwer poki co , wbije jak sie poprawi.

Spoko dmg te moby maja w v2 lochu i v2 atla , tylko na wh idzie spota ogarnac i widac kto cisnie ;)

Nie wszystkie bugi uda się wyeliminować po becie. Aktualnie jest krótka przerwa techniczna, która ma na celu usunięcie błędów. Dla osób, którzy nie wiedzą - u handlarza zbroją możecie kupić blaski, z których dropią wody oraz przede wszystkim itemki na biologa. Serwer polecam tak jak poprzednicy!

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Pare poprawek, ktore by sie przydaly:

-Zmniejsze dmg mobow w av1, v2.

-Dodanie nieskonczonej strzaly

-Odbugowac sloty w eq.

-Zwiekszyc drop szkatulek

-Zwiekszyc drop broni 75lvl

-Zwiekszyc resp spotow

-Dodac dlon krytyka.

Dłonie krytyka i szycia masz w tym queście co się wyświetla - Kup potki. Potem bierzesz Pakiet exp i dostajesz te itemki. 

nie mozna sie zalogować serw padł ?

Przerwa jest...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dłonie krytyka i szycia masz w tym queście co się wyświetla - Kup potki. Potem bierzesz Pakiet exp i dostajesz te itemki. 

Przerwa jest...

Ok, dzieki, nie wiedzialem. ;d

Co do szkat, to zaraz zostana odbugowane

Opublikowano

Za duzy drop broni 75lv (za duzo gimbow juz je ma :/) i zbugowane sloty w eq to dwa najbardziej wkurwiajace bledy w grze reszta jest okej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...