Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event! █ HIT! █ Uranix - Odkryj nowe oblicze Shakes & Fidget! Graj już teraz! Został wgrany nowy styl chatu, panel gracza, oraz wiele więcej! ▀▄▀

SeterN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak w ogóle weś zmieiń ten reset lochów !! bo to jest masakra każdy ma czekać tydzień i nudy nie ma co robić .. !!! ogarnij to .

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie naprawić tego buga że wojownik ma broń maga ? :) Bo to jest trochę nie sprawiedliwe i to jest najlepsza postać gdy ma to broń :cc. ...

zwiadowca tez jest bardzo silny :)
Opublikowano

Inny server tego admina upadł 

nie polecam...

Tutaj Hanys nie jest adminem, tylko technikiem. U mnie serwer nie padnie po 5 dniach. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Nie polecam serwera ;) Hosting Darmowy , laguje go przy pingowaniu na 60 osob ^^ 

Nieogarnieta administracja ... czeste wlamania 

Serwer stoi na płatnym hostingu. Ciekawe jakie włamania. 

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

W dniu dzisiejszym serwer zostaje zamknięty. Prowadzenie czegoś takiego było dla mnie czystą przyjemnością, lecz nie mam już na to czasu. Dziękuję Hanysowi za poświecenie. FanPage będzie dalej funkcjonował, lecz pod inną nazwą. Jeszcze raz dziękuje! 

534721413388468938793.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...