Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event! █ HIT! █ Uranix - Odkryj nowe oblicze Shakes & Fidget! Graj już teraz! Został wgrany nowy styl chatu, panel gracza, oraz wiele więcej! ▀▄▀

SeterN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka ważnych ogłoszeń serwerowych:

Pierwszą, i najfajniejszą dla wszystkich graczy nowiną jest to, że serwer został opłacony na kolejny miesiąc, oraz zwiększony został pakiet. Serwer nie powinien upaść w przeciągu kilku dni ;)
Drugą natomiast jes to, że Nasz świetny technik HanysTG dodał nową funkcję w panelu gracza. Mianowicie reset piwek co 2 dni!
Zapraszam  do udziału w konkursie serwerowym. Do wygrania jest 500 grzybków, oraz 10.000 golda! 

534721413388468938793.jpeg

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
"Serwer nie powinien upaść w przeciągu kilku dni"

Z takim podejściem daleko nie zajedziecie, a szkoda, bo serwer ma potencjał.

Opublikowano
"Serwer nie powinien upaść w przeciągu kilku dni"

Z takim podejściem daleko nie zajedziecie, a szkoda, bo serwer ma potencjał.

Jeżeli myślisz najgorzej, nigdzie nie dojdziesz. Prosta sprawa. 

"Serwer nie padnie w ciągu kilku dni..." chodzi tu o to, że jedni myslą, że serwer padnie jednak w ciagu kilku dni. I ten post miał im uświadomić, że będzie jeszcze stał. Ale widać Wy nie rozumiecie tego ;-)

Jaki konkurs? Na czym polega?

Konkurs polega na napisaniu wierszyku o serwerze. Idź na 3 stronę to się wszystkiego dowiesz. 

1000 wyświetleń tematu ~ dziękuję. 

Opublikowano

Czy wojownicy na tym serwerze nie są za silni? Bo taki woj 102 ma więcej ataku od maga 93 i o wiele więcej hp. Dlaczego wojownicy mogą nosić bronie dla magów?

Opublikowano

Źle może się wyraziłem bądź zrozumiałem. Jednak chodzi mi o to, że jeżeli ktoś będzie sobie coś wmawiać że mu się nie uda, to na pewno to długo nie pociągnie. A u was widzę jest odwrotnie więc gratulacje Panowie za tak postawienie dobrego serwera!

2e30al1.jpg

Opublikowano

To że woj może posiadać broń maga jest spowodowane tym, że ktoś posiadający maga zmienia klasę na woja nie ściągając eq. Powyższe screeny to fake, takie coś nie może występować.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

I kolejne mam pytanie, jeśli nie można robić Wypraw, to czemu Oni je mają zrobione ???

510501404925774143087.jpg

Można robić, lecz po osiągnięciu pewnych rzeczy.

Opublikowano

Admin je podbija.

Nie podbijam, a to, że Ciebie nie chciałem podbić to już Twoja sprawa ;)

Dlaczego mam biały ekran gdy wchodzę do gry ?!

Spróbuj na innej przeglądarce. 

Opublikowano

Zapraszamy do gildi MPC, niedawno założona, ale ciągle ulepszana. Jak coś, pisać na czacie lub w grze grzenek123

Opublikowano

Admin je podbija.

Więc jakaś teoria jest, bo od admina nie dowiedzieliśmy się jakie warunki trzeba spełnić. Na tą chwilę domysły są słuszne...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc jakaś teoria jest, bo od admina nie dowiedzieliśmy się jakie warunki trzeba spełnić. Na tą chwilę domysły są słuszne...

Skrypt na lochy gildi jest napisany w kilkunastu procentach, najwyraźniej zbugowali go. 

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Dlaczego jak miałem 1000 grzybów to po paru minutach mam - 9 ?! :angry:

Teraz to niemoge ani w lochach walczyć ani eq kupić a nawet robić misji i zużyć całą awanturniczość ! <_<

Prosze i przywrócenie grzybów jak naszybciej mój nick : LionePL  :)  

I o zrobienie coś z tymi grzybami na -

CZEKAM ! :(

Jeśli pomogłem to daj like, przyda się  :D !

Opublikowano

Jak tak zbugować postać że gdy jesteśmy zwiadowcą można ubrać eq na maga. Jak zmieniam klase to mi się zmieniają też bronie itd i nie mam np tak jak topka:

http://screenshooter.net/100061220/fxclxpt

Wchodzisz w Panel i zmień profesje. Wybierasz maga. i kupujesz sobie broń maga i spowrotem klikasz panel i zmień profesje na taką jaką miałeś. Nic trudnego.

Nie podbijam, a to, że Ciebie nie chciałem podbić to już Twoja sprawa ;)

Spróbuj na innej przeglądarce. 

Akurat u mnie to nie poblem,) Bez tego grać można :)

Opublikowano

To że woj może posiadać broń maga jest spowodowane tym, że ktoś posiadający maga zmienia klasę na woja nie ściągając eq. Powyższe screeny to fake, takie coś nie może występować.

Jaki fake .. mam np. pas  w eQ najeżdźam na niego rózgą i zamieniają się miejscami każdy może zobaczyć i sie przekonać. (bronie nie dodają wartości tylko staty)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...