Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event! █ HIT! █ Uranix - Odkryj nowe oblicze Shakes & Fidget! Graj już teraz! Został wgrany nowy styl chatu, panel gracza, oraz wiele więcej! ▀▄▀

SeterN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny darmowy hosting, tam tez jest surowo zabronione stawiac jakiekolwiek gry,  nawet to zglosilem.. Trudno wydac 10zl na hosting ?

Serwer stoi na płatnym hoście na hekko.pl

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Polecam,świetny serwer ;)

działa wam serw teraz?

Tak, mi działa bez zarzutów. Spróbuj na innej przeglądarce, lub zobaczy czy anty wirus nie blokuję. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Mało piwek ,) Powinn być nielimitowane :)

A tak to super seerwer :)

Nudne by były nielimitowane piwa, ponieważ gracz przechodziłby grę w jeden dzień. To jest serwer medium, a nie easy ;)

W zakładce "URANIX - PRIV S&F" widać już zarys panelu gracza. Dziś prawdopodobnie będzie gotowy! 

Opublikowano

Nudne by były nielimitowane piwa, ponieważ gracz przechodziłby grę w jeden dzień. To jest serwer medium, a nie easy ;)

W zakładce "URANIX - PRIV S&F" widać już zarys panelu gracza. Dziś prawdopodobnie będzie gotowy! 

Będzie coś vip ?

Bo wątpię, że płatny hosting i serwer free :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Będzie coś vip ?

Bo wątpię, że płatny hosting i serwer free :)

Nie planujemy płatnych usług. na razie poszukujemy sponsora na serwer. Tym bardziej nie chce zrobić serwera pay2win. 

Opublikowano

Fajnie, obecnie to jeden z lepszych polskich privów. Pomimo to, jest trochę bugów. Dlaczego nie dolicza mi czci za walkę na arenie?

Opublikowano

Dodany został panel gracza! W razie błędów proszę pisać do mnie na PW na MPCForum. 

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Fajnie, obecnie to jeden z lepszych polskich privów. Pomimo to, jest trochę bugów. Dlaczego nie dolicza mi czci za walkę na arenie?

Prawdopodobnie masz coś źle ustawione. Podaj nick, i skontaktuj się ze mną na GG: 45248244 lub na PW tu, ewentualnie w grze. 

Opublikowano

Konkurs!

Nagrody: 1 miejsce: 10.000 golda, 500 grzybków. 2 miejsce: 5.000 golda, 250 grzybków. 3 miejsce: 1000 golda, 100 grzybków.

​Konkurs polega na napisaniu wierszyka związanego z serwerem "Uranix". Rywalizacja trwa do 10.07.2014 r. 

Wierszyki piszemy w tym temacie. 

Opublikowano

Konkurs!

Nagrody: 1 miejsce: 10.000 golda, 500 grzybków. 2 miejsce: 5.000 golda, 250 grzybków. 3 miejsce: 1000 golda, 100 grzybków.

​Konkurs polega na napisaniu wierszyka związanego z serwerem "Uranix". Rywalizacja trwa do 10.07.2014 r. 

Wierszyki piszemy w tym temacie. 

Jako, że pisanie wierszy idzie mi co najwyżej średnio ułożyłem krótki kawałek, czytając polecam sobie zarapować:

Wspaniali gracze, cud administracja, 

skryptu serwera zawsze pełna gracja.
Zdolni technicy, super sponsorzy
wulgarni ludzie na ostrzu noży!

Wiele tu gildii i mocnych ludzi,
elfy, gobliny,  nawet krasnoludzi.
Nieustanne bitwy, ciekawe wyprawy,
żądne przygody smoki pełne są wprawy!

Barman śpiewa, trunki serwuje,
ale uważaj tępy krasnoludzie!
Wypić możesz jedynie dziesięć,
inaczej nam niedługo tu zejdziesz!

Doskonały balans, brak premium,
czysta prawda, to nie żaden fajans.
Niebo, burza, na tle błyskawic
solidny napis: Uranix nie zna granic.

Opublikowano

Przypominam, że kilku graczy zostało zbanowanych, za używanie bota. I pamiętajcie, aby tego nie robić, ponieważ stracicie konta. Na serwerze jest całkowity zakaz używania botów itp... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...