Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revilla.pl [Dedyk] [Medium]

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę.

efd2q3.jpg

I tu serio jest tylko 140 graczy jak pokazuje licznik na stronie? ;o Patrząc na m1 ch1 jinno mógłym stwierdzić, że jest ich około 300. Naprawdę wielki + dla administracji za prawidłowy licznik, bo rzadko się zdarza, by ktoś nie podkręcał. Ściągam i zobaczę co i jak. :)

Opublikowano

Ja z ekipą będziemy siedzieć do końca serwa, a co. ;)

Jest z kim wziąć pvp, jest kogo 'gnębić' (chodzi mi o gildie), a serw z konserwacji na konserwacje wygląda o niebo lepiej.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Chętnie zagrałbym na serwerze, ale widzę że mało ludzi jest - 50. Może ktoś powiedzieć ile jest ludzi w godzinach szczytu ?

Opublikowano

Nono wczoraj zacząłem serię i nie żałuję, serwerek super! A tutaj już odcinek:

Kazdy moze tak ladnie powiedziec za marne 50 zł bo tyle dostales prawda? :)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, aż dziwne, że jest tak mało graczy. Ludzie siedzą na różnych syfiatych privach tylko narzekając, a dobre serwery się marnują.

Tutaj się gra przyjemnie, wszystko jest fajnie dopasowane. Polecam.

Opublikowano

Wkońcu ubbbbbb. Serdecznie zapraszam. Niedługo wchodzi mega update. Małpi dungeon. Nowe pety, system osiągnięć etc....

Reklamę kleimy. Póki co jest ciężko ponieważ wszyscy nagrywają z tego As***la... ;x

A już jutro ruszamy z mega eventem tanaka. Oraz wgramy bs do klienta, poprawimy drop zmianek, naprawimy wszystkie małe i duże niedociągnięcia.

KALENDARZ EVENTOW REVILLA LIPIEC

dl1qqSs.jpg

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Event został przełożony. Więcej info na stronie głównej. Pokrótce - Event polega na zabijaniu "Piratów tanaka" którzy są bardzo słabi. Posiadają 15 poziom. Ich hp jest bardzo niskie. W każdy m1 są po 3 respy na channel co 5 minut. Po ubiciu takiego Pirata. Otrzymamy z niego "Ucho tanaka" Które wymieniamy u beak-go na cenne nagrody  z itemshopu typu pet ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To tyle Mamucie z twojego serwera :

https://www.youtube.com/watch?v=Qp5ERJ5q2a8

YangBug w 2k14 no nieźle :D

Proszę cie...

Na prawdę ogranicz swoje wypowiedzi na tematy o których pojęcia nie masz.

Co ma 2k14 do yang buga? 

Kretynie, bo inaczej nazwać takiej osoby, która dużo pieprzy na tematy o których nie ma pojęcia się po prostu nie da.

Czytaj uważnie:

CENY SPRZEDAŻY / KUPNA PRZEDMIOTÓW USTAWIA SIĘ W BAZIE DANYCH NIE ZALEŻNIE OD PLIKÓW SERWEROWYCH CZY WERSJI GAME - Dotorło? Mam nadzieje, że tak.

Jeszcze te twoje żałosne płaczki pod filmami na yt "Chodźcie na Cradosa niedługo startujemy", "Crados czeka jeżeli ktoś jest chętny" itd. - Co ty się aż tak obawiasz braku graczy, że syf ludziom pod filmami robisz?

Co do samego Yang-Buga to popieram w 100% graczy, którzy nagrali ten film i wykorzystali tego buga.

Doprowadzenie do Yang-Buga na serwerze to zwyczajnie głupota, już bardziej opłacało mu się wyzerować wszystkie wartości z sprzedaży itemów - No ale po co użyć mózgu?

@topic

Serwer słaby i to nawet bardzo.

Były poważne bugi i nadal są.

Odradzam gry na tym serwerze.

24b5car.jpg

Opublikowano

Proszę cie...

Na prawdę ogranicz swoje wypowiedzi na tematy o których pojęcia nie masz.

Co ma 2k14 do yang buga? 

Kretynie, bo inaczej nazwać takiej osoby, która dużo pieprzy na tematy o których nie ma pojęcia się po prostu nie da.

Czytaj uważnie:

CENY SPRZEDAŻY / KUPNA PRZEDMIOTÓW USTAWIA SIĘ W BAZIE DANYCH NIE ZALEŻNIE OD PLIKÓW SERWEROWYCH CZY WERSJI GAME - Dotorło? Mam nadzieje, że tak.

Jeszcze te twoje żałosne płaczki pod filmami na yt "Chodźcie na Cradosa niedługo startujemy", "Crados czeka jeżeli ktoś jest chętny" itd. - Co ty się aż tak obawiasz braku graczy, że syf ludziom pod filmami robisz?

Co do samego Yang-Buga to popieram w 100% graczy, którzy nagrali ten film i wykorzystali tego buga.

Doprowadzenie do Yang-Buga na serwerze to zwyczajnie głupota, już bardziej opłacało mu się wyzerować wszystkie wartości z sprzedaży itemów - No ale po co użyć mózgu?

@topic

Serwer słaby i to nawet bardzo.

Były poważne bugi i nadal są.

Odradzam gry na tym serwerze.

Kretynem jesteś Ty - pisząc 2k14 miałem na myśli to że jak teraz można mieć na serwerze YB. Rozumiem 3 lata temu, ale teraz o_O I jeszcze wiedząc o nim nic z nim nie robić.

Oj Matesh znam trochę gildię Amnezja i napisałem pod filmem ich. Tak się składa że zależy mi na tym aby grało dużo graczy, ja w tym nie widzę nic złego, bo nie spamuję w m1 : Zapraszamy na CradosMT2, czy nie piszę pod filmem : Tylko Crados - wbijać. Odwołałem się do sytuacji tam zaistniałej i to tego że cała gildia znana mi odeszła z serwera.

Czekam z niecierpliwością na Twoją Visterię, póki co zajmuje na mojej liście top2.

PS : To tyle :

https://www.youtube.com/watch?v=GsIFosBmwKc

Opublikowano

Sh4ke nie płacz tak pod każdym moim potknięciem, że jak ito serwer jest zjebany. Serwer jest stabilny. Była 1 rzecz którą kupowałeś za 8k a sprzedawałeś za 11k. Normalny gracz (nie używający cheatów) 100kk by zbierał w 10h. Caly czas kupując i sprzedając. Więc nie mówmy tu o bugu tylko o pier**lonych dzieciakach które używały jakiegoś cheata. A ty sh4kus się tak spinasz bo Ci kur....o grosza nie dałem za nagrywanie bo nie chciałem takiego syfu jakim jesteś. Również jakim jest Twój serwer. Wszystko zosatło naprawione info na stronie głównej. Sh4ke powodzenia z cradosem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1EPZ6G.gif

Opublikowano

mamut moze i tak było jak mowisz z tym ze serwer byl niedopracowany ;D i to mocno takiej ilosci bugow nie  bylo dawno wiem ze to twoj pierwszy serwer wiec mam nadzieje ze zwrocilo sie za dedyk pozdro

Opublikowano

najgorszy priv na jakim grałam , pisze coś z gm pytam się o konto bo pasow nie pamiętam , a on do mnie co mnie to interesuje , i dał mi bloka na wołaja -.- , a do tego pisze że nie chce pomóc a ten 12latek odpisuje chyba ty -.- najgorszy priv na świecie !!!

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

mamut moze i tak było jak mowisz z tym ze serwer byl niedopracowany ;D i to mocno takiej ilosci bugow nie  bylo dawno wiem ze to twoj pierwszy serwer wiec mam nadzieje ze zwrocilo sie za dedyk pozdro

Serwer robiłem sam i w dość krótkim czasie dlatego kilka bugów wystąpiło, lecz wszystko naprawiam, staram się robić jak najwięcej i jak najszybciej. Nie chodzi tu o pieniądze.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...