Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revilla.pl [Dedyk] [Medium]

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A skąd zmianki ? z mobów czy jak 

Zmianki dropią z skrzyni bonusów, która dropi z mobów. Zmianki również możemy dostać z bossów, metinów oraz misji :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Czy jest ustalony drop zmianek z metków że np z 5lvla 1 szt a z np 65+ więcej? I czy dropią z każdego? Co może jeszcze dropnąć ciekawego z metków do 90lvla

Opublikowano

Wszystko dobrze dziala?

Na stronce pisze ze 0 online

Edit: Nie doczytalem ze przerwa do 20 min ;p

"do 20 minut" ^^

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

zaraz 14 a tu żadnych informacji miało być około 20 minut, pewnie nie potrafią naprawić :D

Moze poprostu nie jest to takie proste i przewidywalny ich czas naprawy byl nie spodziewany, sie poczeka i zobaczy

Opublikowano

Hahahahahhahahaha >.<

• Niekończąca się pelka
  • Nie można sprzedawać sztabek
  • Nie ma dropu z metków

przecież to jest dosłownie chwilka ;D

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Mogliście chociaż nie kraść pracy z upadającego już Exaliona, gratuluje kreatywności, a chciałem pograć sobie tutaj, ale nie dość że kradniecie to jeszcze brak polskich znaków.

K4YgOoK.png

Opublikowano

Hahahahahhahahaha >.<

• Niekończąca się pelka
  • Nie można sprzedawać sztabek
  • Nie ma dropu z metków

przecież to jest dosłownie chwilka ;D

Drop z metków to nie jest chwilka. Kilka tysięcy linijek dropu i w jednej z linijek była zła wartość to już od tamtego momentu dalej drop nie działa ;)

Ale to i tak się szybko uwinąłem. To że tak późno włączyłem serwer to wina ataków na mój internet.

Mogliście chociaż nie kraść pracy z upadającego już Exaliona, gratuluje kreatywności, a chciałem pograć sobie tutaj, ale nie dość że kradniecie to jeszcze brak polskich znaków.

K4YgOoK.png

Grafiki mi się spodobały ;*

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Drop z metków to nie jest chwilka. Kilka tysięcy linijek dropu i w jednej z linijek była zła wartość to już od tamtego momentu dalej drop nie działa ;)

Ale to i tak się szybko uwinąłem. To że tak późno włączyłem serwer to wina ataków na mój internet.

Grafiki mi się spodobały ;*

Grafiki Ci się spodobały a wiesz że jest coś takiego jak prawa autorskie czy o tym też zapomnieliście ?

isaricbaner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...