Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revilla.pl [Dedyk] [Medium]

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grafiki Ci się spodobały a wiesz że jest coś takiego jak prawa autorskie czy o tym też zapomnieliście ?

Pokaż mi gdzie masz tu prawa autorskie tego pliku ? ;/

Gdzie jest ta niby pelerynka co miala sie nie konczyc?

Nie ma jej

Usunelismy ją bo pomyliłem id. I wszystkie pelerynki na serwerze byly bez limitu :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

tajemnicze szkatułki u NPC za drogo. Nie opłaca się niektórych otwierać przez te 5kk. Optymalnie 1kk nie więcej bo i tak przecież mamy sakwy dropić

Opublikowano

Sa tutaj rady pustelnika i zwoje egzo?

Jak tak to gdzie?

Nie ma rad. Zwoje egzo tylko bossy na mapie 100 i smok (oraz itemshop xD #hajs)

tajemnicze szkatułki u NPC za drogo. Nie opłaca się niektórych otwierać przez te 5kk. Optymalnie 1kk nie więcej bo i tak przecież mamy sakwy dropić

Ceny są dobre, takie duże ze względu na drop eq z tych szkat :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

przeciez ja juz mam 50pdków i 50rękawic sporo zmianek i dodan .. Zakładajcie 1lvl i róbcie skrzynkę :) ... MOGE ODDAC BO NIE GRAM SERWER KICHA

Opublikowano

Graczy 200+ a dlaczego? dlatego pewno ze te pelerynki takie drogie... skoro nie chcecie ich dac dla kazdego zeby sie nie konczyla to chociaz dajcie nizsza  cene a nie 3kk za 255....

I rekawica zlodzieja powinna sie zdejmowac a niestety tak nie jest, pewno tak samo z pd ale nie sprawdzalem

Opublikowano

pisałem wyżej, że pdki rekawice pelerynki otrzymujesz z tej skrzynki na 1lvl! twórz postacie i przekładaj !

Opublikowano

A co ja nie mam co robic tylko postacie i przekladac? Zenada

I misje zbugowane, nie zalicza szarych alfa wilkow w polowaniu

Misje nie są zbugowane. Ta misja działa na zasadzie takiej, że musisz ubijać te moby które masz w misji aż Ci zaliczy.

Jest to zrobione jako szansa a nie ilość mobków do ubicia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

hahaa bo jebne... jako szansa? ubilem ich z 200 wiec powinno dawno zaliczyc

Możesz ubić jednego i zaliczy a możesz ubić ich 100000 i nie zaliczy :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Troche bezsens, mozna miec pd'kow, rekawic na 30 minut, zmianek i dodan cala mase, bo to wszystko leci ze skrzynki na 1 lvl ;c

Opublikowano

Ustawcie w is jak byscie mogli aby mozna bylo sm ladowac sms lub paysafecard

Naraz nie będzie takiej opcji. Ale niedługo dodamy :D

Troche bezsens, mozna miec pd'kow, rekawic na 30 minut, zmianek i dodan cala mase, bo to wszystko leci ze skrzynki na 1 lvl ;c

Te pdki i rekawice to syf jest :D 

50% expa tylko dają. W lesie dropi pd z 100% expa.

Ale podczas przerwy technicznej która odbędzie się o godzinie 02:00 zablokuje handel tym.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Mam chyba buga.Bo postać Ninja (kobieta) nie da się skasować.Wpisuje 000000 i nic a także 1234567 i nadal.A wojownika można skasować 0000000

PS:Mogli byście dodać przenośnego dozorce

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Mam chyba buga.Bo postać Ninja (kobieta) nie da się skasować.Wpisuje 000000 i nic a także 1234567 i nadal.A wojownika można skasować 0000000

PS:Mogli byście dodać przenośnego dozorce

Co z usuwaniem postaci jest nie tak. Sprawdzę to.

Na serwerze dziś w nocy odbyła się przerwa techniczna. Więcej informacji o niej. Na naszym forum serwerowym. Pozdrawiam

1EPZ6G.gif

Opublikowano
Zapraszam na Idola.

Event "Idol" dziś (tj.10.lipca) o godzinie 20.00

Nagrody :

1 Miejsce - 200 sm

2 Miejsce - 150sm

3 Miejsce - 100 sm

Kazdy uczestnik polega ocenie 3 osób w skali od 1-10.

Wszystkie zapisy prosze składać do dowolnego administratora na serwerze teamspeak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...