Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revilla.pl [Dedyk] [Medium]

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem wbić na serwer, mam parę pytań.

Ile kosztuje dzik i ppk w is?

Zamierzacie powiększyć reklame?

Jak z stabilnością?

Co z tymi skrzynkami na 1lvl?

Inni mogli sobie dorobić a my - nie.

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć, chciałem wbić na serwer, mam parę pytań.

Ile kosztuje dzik i ppk w is?

Zamierzacie powiększyć reklame?

Jak z stabilnością?

Co z tymi skrzynkami na 1lvl?

Inni mogli sobie dorobić a my - nie.

Sprawdź sam u nas na stronie

Tak reklama cały czas chodzi

Serwer jest bardzo stabilny

Możesz się dorobić

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Sprawdź sam u nas na stronie

Tak reklama cały czas chodzi

Serwer jest bardzo stabilny

Możesz się dorobić

Czyli można przekładać te pdki czy co tam było?

Opublikowano

Polecam serwer. Mimo problemow na poczatku udalo im sie wszystko opanowac. Teraz nie ma zadnych problemow z dzialaniem serwera. Przerwy techniczne odbywaja sie w nocy i naraz poprawianych/dodawanych jest wiele rzeczy

Opublikowano

oplacalana jest gra na tym serwie ?

Na jakim serwie nie opłaca się grać?? na każdym opłaca się grać.

Jeszcze raz Zapraszam do Gry serwer stabilnie stoi.

Opublikowano

Serwer naprawde fajny a malej ilości graczy poprostu się nie odczuwa.Jest dużo do roboty a shopów w m1 jak na taką ilość graczy jest naprawde sporo ;).Serwer sie nie nudzi a na dużych lvlach jest naprawde ciekawie.Zapraszam do czerwonych ;)

Opublikowano

Serwer naprawde fajny a malej ilości graczy poprostu się nie odczuwa.Jest dużo do roboty a shopów w m1 jak na taką ilość graczy jest naprawde sporo ;).Serwer sie nie nudzi a na dużych lvlach jest naprawde ciekawie.Zapraszam do czerwonych ;)

Dokładnie w mieście jest sporo ludzi :P

DOWÓD :

31571938152897411636.jpg

1EPZ6G.gif

Opublikowano

PRZYPOMINAM WSZYSTKIM O NASZYM KALENDARZU EVENTÓW.

dl1qqSs.jpg

Dziś o godzinie 18:00 na serwerze Revilla.pl odbędzie się event OX. Serdecznie zapraszam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwera nie polecam poniewaz administracja atakuje ludzi na ts i gry uzytkownik złamał rekulamin to wlasciciel zamiast kazac zbanowaz uzytkownika kazal mu wyj***c ddos'a :)

Kolejna sprawa to mala liczba graczy i syf jaki tam jest tylko rozdawanie przez GA smoczych monet na prawo i lewo bobardzo duzych wartossciach (ja dostalem za 200 zl a inny koles z gildii za 600)

Jesli wymieniac co tu jeszcze jest to chyba smiesznie by bylo banowac na 24h za WH pod pretekstem malej ludnosci a najzabawniejsze jest mowienie innym ze zostanie zrobiona reklama na serwer i przybedzie jeszcze kilka razy tyle a to gów*o prawda.

Podobno na tym serwerze nie moza dostac sie do chunjo ?

29278550648669098763.jpg

Szkoda bo nie tylko ja tam bylem za pomoca GM.

Cala administracja nalezy do gildii "TPR" i jest to dyskryminacja dla innych gildii np "Amnezja".

Serdecznie pozdrawiam i odradzam gry na tym syfie poniewaz jest to kolejna bajka ktora padnie po miesiacu a na odpowiedzi HA do mojego postu nie bede opisywal ale pragne przypomniec ze adresy IP wszystkich graczy nadal posiadam.

By GM Shisha :)

79693741466969515922.jpg

ps. cale eq z mojego GM zostalo wywalone w jinno :)

============== EDIT==============

na smaczek dodam ss jak wlasciciel czyli donmamuto chwali sie swoimi atakami z darmowych botterow :)

48865324377962448029.jpg

A co do SM drogi mamutciku dawales dla kumpli i to takie ilosci ze gdyby sponsor to widzial to bys musial sam pracowac w wakacje na szparagach zeby zarobic na VPS z FreeBSD :)

Opublikowano

Serwera nie polecam poniewaz administracja atakuje ludzi na ts i gry uzytkownik złamał rekulamin to wlasciciel zamiast kazac zbanowaz uzytkownika kazal mu wyj***c ddos'a :)

Kolejna sprawa to mala liczba graczy i syf jaki tam jest tylko rozdawanie przez GA smoczych monet na prawo i lewo bobardzo duzych wartossciach (ja dostalem za 200 zl a inny koles z gildii za 600)

Jesli wymieniac co tu jeszcze jest to chyba smiesznie by bylo banowac na 24h za WH pod pretekstem malej ludnosci a najzabawniejsze jest mowienie innym ze zostanie zrobiona reklama na serwer i przybedzie jeszcze kilka razy tyle a to gów*o prawda.

Podobno na tym serwerze nie moza dostac sie do chunjo ?

29278550648669098763.jpg

Szkoda bo nie tylko ja tam bylem za pomoca GM.

Cala administracja nalezy do gildii "TPR" i jest to dyskryminacja dla innych gildii np "Amnezja".

Serdecznie pozdrawiam i odradzam gry na tym syfie poniewaz jest to kolejna bajka ktora padnie po miesiacu a na odpowiedzi HA do mojego postu nie bede opisywal ale pragne przypomniec ze adresy IP wszystkich graczy nadal posiadam.

By GM Shisha :)

79693741466969515922.jpg

ps. cale eq z mojego GM zostalo wywalone w jinno :)

Koleżka był u nas technikiem na ts. Dał sobie prawa na swoje nowe id na ts. Osoba została wydalona z teamu. Własnie dlatego że jest ddosował kolegów z amnezji. Dostał GM również bo dobrze sprawował swoje obowiązki na początku. Ale chyba to było jego celem. Żeby takie oszczerstwa na serwer wygadywać. To że daje sm nie jest nowością bo każdy wie że za jakąkolwiek reklame naszego serwera dostaje się smocze monety. Ty je dostałes pod pretekstem sprawdzenia bugów. Chciałeś grać i sprawdzać bugi, zaufałem Ci ale widze że jesteś 16 letnim gównem które tylko lubi rozwalać serwery. Ale nie bój się ja wiem co robię i nie dałem Ci komend na item czy też mob. Wszystko miałeś poblokowane mogłeś się jedynie teleportować i się przeteleportowałeś do chunjo. Po czym swoją postać komendą /transfer tam przeniosłeś :) A teraz łaskawie wypierdalaj pajacu p********y z tego tematu i nie chce Cie tu więcej widzieć. Jesteś dla mnie skończonym śmieciem. Całe Twoje eq zostało dawno usunięte gdy zacząłeś odpierdalać a Twoja postać gm oraz główna "ZDupyDoRyja" została zbanowana permamentie. Nie pozdrawiam. J**** frajerów którzy żerują na tym aby zniszczyć prace osoby która się na tym napracowała.

@Edit Sięgasz po prywatne rozmowy? Ale Ty jesteś dojrzały naprawdę :)

Tu była mowa o osobie która mi się na gg włamała i passy do dedyka wyciągneła. Napisałem że już ogarnięte. A darmowymi botami to Ty reville biłeś chyba bo 0 lagów ;x

I to co robie na własnym serwerze to Cie gówno powinno obchodzić i mój sponsor także pizdeczko mała nieudczniku j****y. Prosiłeś mnie przez 2 dni, trułeś mi dupe żebym Ci dał GM :( że się lituję nad życiowymi ofiarami to już chugoo dałem Ci go. Nie polecam współpracy z tym śmieciem. Dużo ludzi Cie zna już od tej strony pajacyku. Naraaaaa

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer bardzo polecam.

Mimo (jak na razie) małej ilości graczy, jest fajna atmosfera i serw szybko się nie nudzi, wręcz przeciwnie. ;)

@Shisha1
Odejdź precz, bo zawsze jak się czegoś dotykasz to próbujesz zniszczyć, ale na szczęście Ci to prawie wgl nie wychodzi. 

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

super serwer ! szkoda że tak mało osób gra i to bardzo mało osób gra :( 

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na serwer serwer został wzbogacony już o pety i nowe kostiumy, takze fryzurki, regularnie odbywaja sie konserwacje w celu polepszenia jakosci gry. 

hk4L7fR.gif

Opublikowano

Serwer bardzo polecam.

Mimo (jak na razie) małej ilości graczy, jest fajna atmosfera i serw szybko się nie nudzi, wręcz przeciwnie. ;)

@Shisha1

Odejdź precz, bo zawsze jak się czegoś dotykasz to próbujesz zniszczyć, ale na szczęście Ci to prawie wgl nie wychodzi. 

Córcia jak ja sie czegos tykam to niszcze - i tutaj sie zgadzam ale tego nie niszczylem poniewaz na poaczatku sie dogadywalem z mamutem ale z racji takiej ze to jest (czlowiek slabo myslacy) i widzial ze ja zawsze rozwale to przy czym siedze to raczej powinien wiedziec ze nie bede nigdy dobrym gm/adminem a co do moich prac to kazdy moj projekt stal i nikt go nie rozwalil tylko sam zamykalem gdy zaczynaly mi sie nudzic a ludnosci nigdy nie brakowało :)

pomijajac te fakty ten serwer to jeden wielki syf a administracja ktora to prowadzi np nelys to juz nie bede sie wypowiadal bo dziewczyn nie wypada wyzywać..

Pozdrawiam. :)

=================== EDIT

ciekawe czy mamut powie ze gardzi zlodziejami gdy serwer padnie za 2/3 tygodnie i ludzie co wydali jakis grosz na serwer zostana bez niczego :)

Opublikowano

++++ WIELKI PLUS DLA MAMUTA ZA TO CO DZIŚ ZROBIŁ.

Otóż ja z przyjacielem zostaliśmy okradzeni z eq, po naszych podejrzeniach kto to zrobił, mamut sprawdził i faktycznie było tam nasze eq, po odpowiedzeniu jakie były bony w odpowiednich rzeczach nam je oddał. Dzięki temu nie musimy się od nowa trudzić. :)

qiyut1.jpg

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...