Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revilla.pl [Dedyk] [Medium]

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer będzie normalnie odpalony z tymi kontami które były do wczoraj godziny 2. Kiedy kopiowałem bazę. Ktoś mi sprzedał keya na kompa prawdopodobnie. Teraz skanuje komputer combofixem. Blokujemy użytkowników do ssh na moje ip. Niedługo podam informację kiedy dokładny start. Pozdrawiam :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Polecił bym wam jeszcze popracować (ale to już jak serwer będzie śmigał) nad zabezpieczeniami bo wczoraj w m1 spotkałem 2 sury i 1 woja latających sobie na waithaczku ;)

Opublikowano

GlboepG.pngWYSYLALEM TO JUZ DO ADMINISTRACJI , WSTAWILEM NAWET NA FORUUM ZEBY CHOCIAZ ZAREEAGOWALI .CO DOSTALEM WZAMIAN ? BANIKA :)

Pozdrawiam wszystkich co zechca tam grac . Start wciaz przekladany i przekladany . Gdy Shiro sie wypowiedzial dobrze to rowniez zostal zbanowany .

JESLI KTOS WGL ZAGRA TO POWODZENIA :)

Pozdrawiam , Blancik .

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

GlboepG.pngWYSYLALEM TO JUZ DO ADMINISTRACJI , WSTAWILEM NAWET NA FORUUM ZEBY CHOCIAZ ZAREEAGOWALI .CO DOSTALEM WZAMIAN ? BANIKA :)

Pozdrawiam wszystkich co zechca tam grac . Start wciaz przekladany i przekladany . Gdy Shiro sie wypowiedzial dobrze to rowniez zostal zbanowany .

JESLI KTOS WGL ZAGRA TO POWODZENIA :)

Pozdrawiam , Blancik .

Bana dostałeś? :D To dlatego już Cię nie widzę na forum :D :D

Pozdrawiam, Anois/MojoJojo :D

Opublikowano

2x up. Nie było mnie przez cały dzień. Nie ode mnie dostałeś bana. Napisz mi nick tu na PW tutaj to Cie odbanuje. Jest to prawdą że na dedyka nam się wbił pewien pajac ponieważ miałem łatwe hasło na gg i mi je złamał. Drugi raz tego błędu nie powtórzę. Mam i tak wszystkie pliki skopiowane, cała baza danych. W środę wystartujemy, jeszcze przetestuje całą baze czy czegoś pajac nie pomieszał. Mam wszystkie kolesia dane także załatwimy tą sprawę. Za wszystko Przepraszam i Pozdrawiam :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano
Oficjalny start serwera Revilla.pl odbędzie się 09.07.2014 - godziny poranne 

Na start są przewidziane raty 30% - na czas 24 godzin.

Wszystkie konta zostają bez zmian. Postacie zostały usunięte.

Za zaistniałą sytuację przepraszamy. Team Revilla.pl

Opublikowano

Oficjalny start serwera Revilla.pl odbędzie się 09.07.2014 - godziny poranne 

Na start są przewidziane raty 30% - na czas 24 godzin.

Wszystkie konta zostają bez zmian. Postacie zostały usunięte.

Za zaistniałą sytuację przepraszamy. Team Revilla.pl

Przepraszam ale sa jeszcze wsrod tych leniwych gimbusow, ludzie ktorzy wstaja rano i ida normalnie do pracy :>

Opublikowano

Jakaś dokładna godzina startu?

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Przepraszam ale sa jeszcze wsrod tych leniwych gimbusow, ludzie ktorzy wstaja rano i ida normalnie do pracy :>

Sa wakacje :> 'Gimbusy' maja wolne i moga grac.

Opublikowano

Okej więc sprawa stoi następująco :

SERWER STARTUJE JUTRO O GODZINIE 12:00 BEZ ŻADNEGO POŚLIZGU WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE GŁÓWNEJ POZDRAWIAM :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Okej więc sprawa stoi następująco :

SERWER STARTUJE JUTRO O GODZINIE 12:00 BEZ ŻADNEGO POŚLIZGU WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE GŁÓWNEJ POZDRAWIAM :)

Powodzenia życzę :)

W ogóle ile osób przewidujecie?

isaricbaner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...