Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Latrios.eu (BĘDZIE UZUPEŁNIANA PREZKA)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja niezła,ale jak zobaczyłem kto jest w zespole to od razu rezygnuję.

Nie polecam ze względu na niedojrzałą "administrację".

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O której godzinie start?

A co do archer'a to miałem na myśli w pvp :l

Popołudniu pewnie jakoś.

Nie widzę wgl nowości, nie widzę nic ciekawego prócz tego co jest na każdym serwerze już, poza zmienionym max lv, expem dropem to niczym nie zaskoczyliście.

Serwera nie polecam ze względu na Harnasia, on gdzie się tylko pojawi zostawia rozpady serwerów, jedyna osoba do której z tego teamu nic nie mam to Julietta, bo o niej złego słowa nie powiem.

Poza tym to dno, zacznijcie robić serwery od 0 a nie kleić questy, pliki itd z innych for oraz tutków dla hamachi..

Ale pliki są robione od zero na terenzo przez NAS, nie wiem o co ci chodzi wiec jak już coś piszesz to zapoznaj się dokładnie z tematem, a nie pierdzielisz głupoty.

Bez youtuberów nie wróże dużej ilości graczy na starcie. 

Będzie bs wbudowany?

Serwer na tych samych plikach co exoria?

Zobaczymy jak to będzie, bs wbudowany raczej nie ale legalny tak. Serwer tak na tych samych plikach, tak jakby, oni mieli pobugowane przez Aska, my mamy swoje oryginalne.

Taki sam jak Aslanmt2 który był on-line miesiąc i gracze poszli w ch*j bo wgl gospodarki nie było na serwerze

Gospodarki nie było przez to, że pewna osoba z teamu za dużo Sm rozdawała youtuberom, tym razem tego nie bedzie.

Opublikowano

Popołudniu pewnie jakoś.

Ale pliki są robione od zero na terenzo przez NAS, nie wiem o co ci chodzi wiec jak już coś piszesz to zapoznaj się dokładnie z tematem, a nie pierdzielisz głupoty.

Zobaczymy jak to będzie, bs wbudowany raczej nie ale legalny tak. Serwer tak na tych samych plikach, tak jakby, oni mieli pobugowane przez Aska, my mamy swoje oryginalne.

Gospodarki nie było przez to, że pewna osoba z teamu za dużo Sm rozdawała youtuberom, tym razem tego nie bedzie.

mówiłeś, że to są pliki averi

Opublikowano

To jest Cavis czy Latrios?

Na stronie pisze fanpage Cavis itp?

Strona Cavisa, bo ją testowaliśmy. Domena jest nasza.

Ktoś wam domene zajął ;)?

Skoro start w przyszłym tygodniu moglibyście dać open bete :)

up.

Start w tym tygodniu, na poczatku prezentacji, ba... prawdopodobnie start jutro.

@kapewu

No tak, a Averia kogo była? Nasza, pozdrawiam.

Opublikowano

Bedzie roska na magie ?

Beda max bony ?

Bedzie mozliwosc cofniecia berka/silnego na G1 ?

Nie

Max bony, masz opisane w prezentacji.

Tak, u handlarki masz księgi.

Opublikowano

Beke mam z ludzi którzy pierdo*ą głupoty na temat harnasia pomimo że go nie znają :)

Znam typa 6 lat i wiem w przeciwieństwie do Was jaki jest. Wszyscy gadacie że rozwalił deile, że rozdaje eq itd.

A gdzie są dowody na te rzeczy? Z deilą nic nie miał wspólnego, żadnego eq nie rozdawał :P

Zobaczy jeden idiota z drugim że ktoś hejtuje serwer bo harnaś w teamie to też to robią, chociaż nie wiedzą dlaczego najeżdżają na harnasia.

Posłuchacie plotek że on taki zły i wgl bo dość spory czas temu trollował na mpc i to w ch*j :)

Przekreślacie serwer ze względu na Team którego nikt z Was tak na prawdę nie zna.

A tak odnośnie serwera.

Serdecznie zapraszam na nasz fanpage - /latrios.eu

FORUM latrios.eu

Jest specjalny temat na forum w którym wystarczy napisać post "Biorę udział w losowaniu SM", ilość SM dla wygranej osoby zależne od ilości osób które będą brały udział.

Na fanpage wystarczy polajkować post i również odbędzie się losowanie :)

Jeśli macie jakieś propozycje dotyczące serwera czy też forum zapraszam do odpowiedniego działu na forum latrios.eu :)

Opublikowano

Wiemy czym częściej się będziej zajmował harnaś niż serwerem ^^ Każdy wie o co chodzi ;)

No słucham? :)

Nie pobierajcie żadnych klientów, nie róbcie kont na stronie latrios.eu bo i tak Wam nic to nie da.

Jutro będzie wszystko dostępne od rana prawdopodobnie wraz z oficjalna prezentacja

A start musimy przesunąć na czwartek z paru powodów które nie są w pełni zależne od nas.

Opublikowano

Wszystko zalezy od calego teamu a wszystko moze rozjebac nawet jedna osoba pierdolicie tu o masle maslanym.

Schowac internet wszystkim gimbusom!

Opublikowano

Polecam, mimo spin..... serwer był dobry jako easy czyli z broniami 75 itd. u handlarzy, btw. może wbije, tekstury ohydne.

Opublikowano

nie polecam, kolejne ścierwo by nieudolny, sprzedajny Flourine do tego jeszcze harnaś, serdecznie wam nie polecam tego czegoś, ''serwer'' na miesiąc jak wszystkie tego ''zespołu'' zwanego Administracją, gimbusowi hajs się nie zgadza więc stwierdził iż dorobi sobie na wakacje, beka  o.O

m1jO9Go.png

Opublikowano

nie polecam, kolejne ścierwo by nieudolny, sprzedajny Flourine do tego jeszcze harnaś, serdecznie wam nie polecam tego czegoś, ''serwer'' na miesiąc jak wszystkie tego ''zespołu'' zwanego Administracją, gimbusowi hajs się nie zgadza więc stwierdził iż dorobi sobie na wakacje, beka  o.O

Jaki Flourine :D? Chłopie dojebałeś teraz po c**j sie odzywasz ja nie wiesz kto jest dokładnie w team'ie, a zresztą nie musisz wbijać :3 będzie 1 gracza mniej ;_; który gówno zmieni na serwerze. A i jeszcze kolega pewnie z deilii przyszedł bo były problemy z harnaśkiem który miał w tym gówno udział na tym c**jowym serwerze.. 

Opublikowano

Harnaś [*]

Skąd ulepszacze?

Z bossów, metków, dungeonów :)

Opublikowano

Jaki Flourine :D? Chłopie dojebałeś teraz po c**j sie odzywasz ja nie wiesz kto jest dokładnie w team'ie, a zresztą nie musisz wbijać :3 będzie 1 gracza mniej ;_; który gówno zmieni na serwerze. A i jeszcze kolega pewnie z deilii przyszedł bo były problemy z harnaśkiem który miał w tym gówno udział na tym c**jowym serwerze.. 

dojebać to mogę ciebie ofiaro losu, wszyscy wiedzą że to serwer Flołrajna poza tobą człowieku więc 3m ryj lizodupie  -.-  jeszcze raz nie polecam !

m1jO9Go.png

Opublikowano

to ty gówno wiesz, poza tym dla twojej wiadomości multi nie ma nic wspólnego z deilą  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...