Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Latrios.eu (BĘDZIE UZUPEŁNIANA PREZKA)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty naprawdę koleś powinieneś się dosyć mocno zacząć kształcić.

Byłeś w Teamie Averi tej pierwszej. No to wyjawisz nam dlaczego serwer co godzine padał i były cofki :)

No słuchamy? Może ddosy? Dupa przez cały czas myślisz, że ktoś by ddosował averie?

Flourine jasno powiedział, że ma problemy z bazą pokazał mi syserr i wszystko było jasne.

Na dodatek widziałem te pliki bo miałem okazje je zobaczyć przez Flourina.

Sęk w tym, że serwer sam siebie będzie atakował :)

Lecz ty o niczym nie masz pojęcia bo jestes bez talenciem i wrednym bachorem, który próbuje zabłysnąć na MPC Forum.

Cholera.

ktoIgyT.png

Jedyne, co nam w DB wywala, pewnie to ta dziura, nie?

Zaraz dodam rozpisany drop w prezentacji, po południu dojdą misje, dungeony i pare innych rzeczy, oraz konkurs na SM.

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorszego gówna na wakacje nie widziałem + ruda administracja. Nic nowego, a serwer można opisać w kilku podpunktach:

• ulepszanie (bronie, zbroje, biżu)
  • pety
  • wierzchowce
  • trzy mapki do expa
  • dungeony o ile wg. się pojawią na stracie
  • kilka prostych diffów i questów z mpc. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

411721404560061770658.jpeg

Jest to w pewnym sposobie konkurs, by wygrać darmowe SM na start.

Są trzy sposoby na zdobycie Sm (wartość zależna od ilości osób biorących udział)

1. Trzeba dać Like w prezentacji lub w tym poście

2. Dać Like na facebooku pod postem, który niedługo się pojawi (xxx)

3. Napisać post w odpowiednim temacie na forum zatytułowanym "Konkurs na SM"

Powodzenia, wyniki będą podane wraz z startem serwera.

Forum:

Wystarczy po nazwie forum dopisac '.latrios.eu'

Opublikowano

Prezentacja podoba mi się, jest ładna, ale mam pewne wątpliwości, co do Administracji. Pokłóci się ktoś z kimś, zrobi się syf i boom, po serwerze. Przynajmniej ja tak to widzę, ale powodzenia, może mylę się, oby ;)
Zbroje 2-3 dla szamana ładne, bronie słabe (patrzę na szamana, bo tym zazwyczaj gram). Hm... Polecić mogę ze względu na... No właśnie. Chyba jedynie Julię za prezentację, jeszcze raz życzę powodzenia.

''Pokłóci się ktoś z kimś, zrobi się syf i boom, po serwerze.''

Nie ma mowy o takiej sytuacji, administracja jest dobrze dobrana i w sumie każdy się zna już dość długi czas. Nie brano pierwszych lepszych ludzi z MPCforum, a osoby z grona przyjaciół którym można zaufać i wiem, że nie odpierdzielą fuszerki. Wszystko jest pod kontrolą, dzięki za opinie, co do broni - zobaczymy, może się coś zmieni jezeli będzie więcej zastrzeżeń.

Różnie to bywa. Wachlarzy mi brakuje u Szamana. Chyba, że nie dodaliście w prezentacji.

Jeszcze mogę polecić ze względu na Kirito :)

Opublikowano

Prezentacja podoba mi się, jest ładna, ale mam pewne wątpliwości, co do Administracji. Pokłóci się ktoś z kimś, zrobi się syf i boom, po serwerze. Przynajmniej ja tak to widzę, ale powodzenia, może mylę się, oby ;)

Zbroje 2-3 dla szamana ładne, bronie słabe (patrzę na szamana, bo tym zazwyczaj gram). Hm... Polecić mogę ze względu na... No właśnie. Chyba jedynie Julię za prezentację, jeszcze raz życzę powodzenia.

''Pokłóci się ktoś z kimś, zrobi się syf i boom, po serwerze.''

Nie ma mowy o takiej sytuacji, administracja jest dobrze dobrana i w sumie każdy się zna już dość długi czas. Nie brano pierwszych lepszych ludzi z MPCforum, a osoby z grona przyjaciół którym można zaufać i wiem, że nie odpierdzielą fuszerki. Wszystko jest pod kontrolą, dzięki za opinie, co do broni - zobaczymy, może się coś zmieni jezeli będzie więcej zastrzeżeń.

Opublikowano

Grafika ukradziona z Restynidu, w administracji imbecyle, prezentacja beznadziejna, na serwerze nic ciekawego. 

Ktoś tu w ogóle ma zamiar grać?  :)

Nic nie zostało ukradzione.

Zapoznaj się z tym

http://www.mpcforum.pl/topic/1239624-zapowiedz-latrioseu-bedzie-uzupelniana-prezka/?p=10587674

i z tym postem

http://www.mpcforum.pl/topic/1239624-zapowiedz-latrioseu-bedzie-uzupelniana-prezka/?p=10587701

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Jak jak najbardziej ze swojej strony serwer Polecam. Znam administracje spory kawałek czasu wiem, że nie zawodią swoją postawą a tym bardziej sprawnością/funkcjonalnością serwera. Komentarze typu "Nie polecam harnaś w teamie albo Nie zagram nic nowego itd" jak dla mnie nie mają większej wartości i sensu jest to zapowiedź wyraźnie jest napisane, że będzie ona stale uzupełniana. Jest czas na to by napisać co wam się nie podoba co zmienić/dodać jakie nowości byście chcieli. Ze swojego doświadczenie wiem, że serwery prezentujące się ładnie na mpc, posiadające kupe nowości nazywane serwerami roku nie sprawdzały już tak dobrze w praktyce, gdyż były nie przemyślane, przeładowane a co za tym idzie nie w pełni sprawdzone od strony technicznej.

Ps: Więc jak już pisałem piszcie co wam się nie podoba, jakie nowości chcecie Administracja napewno je rozpatrzy i w pozytywnym stopniu skomentuje.

Opublikowano

Jak jak najbardziej ze swojej strony serwer Polecam. Znam administracje spory kawałek czasu wiem, że nie zawodią swoją postawą a tym bardziej sprawnością/funkcjonalnością serwera. Komentarze typu "Nie polecam harnaś w teamie albo Nie zagram nic nowego itd" jak dla mnie nie mają większej wartości i sensu jest to zapowiedź wyraźnie jest napisane, że będzie ona stale uzupełniana. Jest czas na to by napisać co wam się nie podoba co zmienić/dodać jakie nowości byście chcieli. Ze swojego doświadczenie wiem, że serwery prezentujące się ładnie na mpc, posiadające kupe nowości nazywane serwerami roku nie sprawdzały już tak dobrze w praktyce, gdyż były nie przemyślane, przeładowane a co za tym idzie nie w pełni sprawdzone od strony technicznej.

Ps: Więc jak już pisałem piszcie co wam się nie podoba, jakie nowości chcecie Administracja napewno je rozpatrzy i w pozytywnym stopniu skomentuje.

Dokładnie.

Sprawdzamy każde propozycje jakie się pojawią i rozważamy, serwer jest dla ludzi, to Wam ma pasować.

Opublikowano

Na serwer napewno wbije, lecz system ulepszeń jest trochę lipny.. ;/

Można go spotkać na co drugim serwerze medium/easy lub easy.

Polecam, zapraszam, widzimy się w grze ^.o

Opublikowano

Nie polecam serwera z powodu Harnasia, jest to dzieciaczek, który włamuje się na konkurencyjne serwery, a własnego (porządnego) sam nie potrafi zrobić, z tej prezentacji ten serwer to jedno wielkie gunwo. 

SS : http://scr.hu/2rvo/ka509

NIE POLECAM. 

Nie włamuje tylko dostaje dostęp to 2 różne rzeczy bo niestety on nic nie potrafi prócz zabłyśnięcia na MPC.

Gorszego gówna na wakacje nie widziałem + ruda administracja. Nic nowego, a serwer można opisać w kilku podpunktach:

• ulepszanie (bronie, zbroje, biżu)
  • pety
  • wierzchowce
  • trzy mapki do expa
  • dungeony o ile wg. się pojawią na stracie
  • kilka prostych diffów i questów z mpc. 

I co z tego że mają tylko to?

Człowieku, serwer ma być stabilny i przyjemna ma być rozgrywka. Może zrobią to samo co mortyriusz? wpierdolą 2032981 rzeczy po czym serwer padnie sam przez bugi itp.?

3/4 ludzi z tego MPC nawet nie ma pojęcia o plikach metina więc nie mądrz się.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Harnaś który to już Twój serwer ? Znów postoi 2 tygodnie czy mniej ? 

@AW 

Będzie zwiększany max lv ? 

Pierwszy.

Maksymalny poziom może z czasem, póki co tego nie planujemy.

Na serwer napewno wbije, lecz system ulepszeń jest trochę lipny.. ;/

Można go spotkać na co drugim serwerze medium/easy lub easy.

Polecam, zapraszam, widzimy się w grze ^.o

Co do ekwipunku, jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje bronii/zbroii itp, chętnie je rozpatrzymy.

Nie włamuje tylko dostaje dostęp to 2 różne rzeczy bo niestety on nic nie potrafi prócz zabłyśnięcia na MPC.

I co z tego że mają tylko to?

Człowieku, serwer ma być stabilny i przyjemna ma być rozgrywka. Może zrobią to samo co mortyriusz? wpierdolą 2032981 rzeczy po czym serwer padnie sam przez bugi itp.?

3/4 ludzi z tego MPC nawet nie ma pojęcia o plikach metina więc nie mądrz się.

Dzięki.

Co do invorii, żadnego włamu nie było. A o stabilność serwera nie trzeba się martwić, wszystko jest dobrze zabezpieczone... jak i maszyna jak i pliki, nie ma opcji by jakimiś komendami czy innymi syfami serwer wywalać, tak samo nie ma żadych dziur w questach i tak dalej i tak dalej...

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej, ogarnięta administracja znam już ją dość długi czas, a pliki to miód malina i ten system ulepszeń <3.

Opublikowano

Też mamy na tych plikach, pliki same w sobie są bardzo dobre i nie mają żadnych poważnych dziur, jak się je dobrze i z głową zmieni to naprawdę bardzo dobre.

Będzie widzę ostra rywalizacja na starcie serwera, polecam Harnasia oraz cały Team życzę powodzenia i dużo osób na starcie.

Pozdrawiam Jarwis/

Opublikowano

Też mamy na tych plikach, pliki same w sobie są bardzo dobre i nie mają żadnych poważnych dziur, jak się je dobrze i z głową zmieni to naprawdę bardzo dobre.

Będzie widzę ostra rywalizacja na starcie serwera, polecam Harnasia oraz cały Team życzę powodzenia i dużo osób na starcie.

Pozdrawiam Jarwis/

Również powodzenia :) Fakt, pliki godne uwagi, jednak jeżeli macie te, co były udostępniane na MPCforum to polecam przejrzeć je dokładnie, bo jest tam kilka celowych dziur zrobionych które defacto znamy my, no ale jeżeli ktoś ogarnia to może je wykorzystać.

Powodzenia chłopaki.

Dodałem do prezentacji kilka misji biologa które będą towarzyszyć Wam na serwerze, oczywiście jest ich więcej, ale trzeba zostawić Wam coś do odkrycia, jedyne co mogę powiedzieć - polecam je robić ;)

Opublikowano

Również powodzenia :) Fakt, pliki godne uwagi, jednak jeżeli macie te, co były udostępniane na MPCforum to polecam przejrzeć je dokładnie, bo jest tam kilka celowych dziur zrobionych które defacto znamy my, no ale jeżeli ktoś ogarnia to może je wykorzystać.

Powodzenia chłopaki.

Dodałem do prezentacji kilka misji biologa które będą towarzyszyć Wam na serwerze, oczywiście jest ich więcej, ale trzeba zostawić Wam coś do odkrycia, jedyne co mogę powiedzieć - polecam je robić ;)

Dostałem je od Aska, oraz całą listę błędów oraz poprawek także myślę że jest spoko.

Opublikowano

Wiekszosc rzeczy jak nie calosc to pomieszany AslanMt2 ;).

(Zbroje,bronie,wierzchowce,pety).

Mimo wszystko powodzonka, moze zagram.

nie reklamujemy kanałów yt.

Pomocnik
Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na gimbaze. czytaj- Harnas.

To padnie szybciej niz ruszy, jak kazdy ich serwer.

Opublikowano

Polecam gorąco, serwer zapowiada się super od dłuższego czasu pracują mam nadzieje że wyjdzie z tego dobry serwer i dużą ilością graczy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Widze, że grafiki do zapowiedzi @Julietta nie raczyła nowej zrobić  :)

Używacie psd grafiki, którą miał mieć serwer Restynid.

Nie polecam gotowiec plików Averi. Averia ma rozwalona i dziurawą bazę  :)

Jak ktoś mi nie wierzy proszę harnaś podaj syserr z db ;]

Administracja to totalne niedojdy nic nie potrafią.

Możesz już wypierdalać na swój nowy serwer?

Opublikowano

Niesamowicie dużo hejtu w stronę administracji... Z jednej strony nie jestem za tego typu posunięciami LECZ

Jeśli Harnaś rozwala np: Deile to nie ma się co dziwić że leci Hejt :)     CO ZASIEJESZ TO ZBIERZESZ... PAMIĘTAJ :)

kolejne sprawy... jeszcze 3-4 tygodnie temu siedziałeś na tsgames... i nic nie wspominałeś że stawiasz swój serwer...

W związku z czym nie wiem jak to mocno się napracowaliście... niedokończona prezka, brak planów "co dalej z serwerem", niedokończone misje...

Może i wiecie co robicie, ale po przegadaniu wielu godzin na TS-ie z różnymi ludźmi stwierdzam, że teksty typu:

"poświęciliśmy baaardzo dużo czasu na tworzenie serwera" ma w sobie tyle prawdy co zapewnienia typu "serwer na lata"

Śmieszne podejście niedojrzałych ludzi... Ale co zrobisz :) o serwerze wypowiem się za pół roku, jeżeli tyle w ogóle postoi :)

CO DO TEMATU :D  POWODZENIA :) I NIE RÓBCIE TAKIEJ CHAŁY ŻE PISZECIE CO TO NIE WY A NIE MACIE PREZKI SKOŃCZONEJ :)

A TE GRAFIKI W PREZCE JUŻ W JAKIEJŚ ZAPOWIEDZI NA MPC WIDZIAŁEM ;)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Nie polecam ze względu na idiotę w team czyt. Harnasia 

Gotowiec Averii ~ Dziurawa baza  <3  30 minut po starcie będzie lista kont na forum xD

To nie jest groźba xD

kto powiedział, że jest db teodora jak na averii? #błędne_info_kolego

Będą kostiumy i fryzury?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...