Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Latrios.eu (BĘDZIE UZUPEŁNIANA PREZKA)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powtarzasz się już któryś raz :P

@topic

Serdecznie zapraszam na forum serwera :)

FORUM.nazwaserwera.EU

Na forum jest specjalny temat, dodajemy komentarz a przed startem jedna z osób dostaje SM na start! Wysokość nagrody zależy od ilości osób biorących udział.

Również na FP odbywa się konkurs polegający na zlajkowaniu komentarza :) facebook.com i dodajemy /latrios.eu

Jeszcze raz serdecznie zapraszam na forum serwera, odbywa się także rekrutacja na moderatorów forum.

Powtarzasz się z tym forum, nikt ślepy nie jest  <3

Topic skąd lizaki/ppk.

Opublikowano

Nie wbije, to już chyba 100 serwer na tych plikach, a poza tym harnas w teamie = wszyscy wiedzą co.

Co masz na myśli pisząc "wszyscy wiedzą co", hmm? Chciałbym zebyś wyjaśnił to, z góry dzięki.

Zapraszam na forum oraz fanpejdz, trwa konkurs w którym do wygrania sa Sm.

Opublikowano

Team najlepszy, serwer najlepszy polecam, lecz nie zagram iż skończyłem z tym s**t'em jakim jest Metin2 :P

Powodzenia goście :D

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Nie włamuje tylko dostaje dostęp to 2 różne rzeczy bo niestety on nic nie potrafi prócz zabłyśnięcia na MPC.

I co z tego że mają tylko to?

Człowieku, serwer ma być stabilny i przyjemna ma być rozgrywka. Może zrobią to samo co mortyriusz? wpierdolą 2032981 rzeczy po czym serwer padnie sam przez bugi itp.?

3/4 ludzi z tego MPC nawet nie ma pojęcia o plikach metina więc nie mądrz się.

Tyle, że p********y murzyniie Mortyriusz działa.

Bug to powinieneś mieć na imię i ten wasz serwer.

@Polecam, harnaś i ruda, dobry team i gra bd git.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Co masz na myśli pisząc "wszyscy wiedzą co", hmm? Chciałbym zebyś wyjaśnił to, z góry dzięki.

Zapraszam na forum oraz fanpejdz, trwa konkurs w którym do wygrania sa Sm.

Mam na myśli to, że ten serwer bedzie jednym wielkim nie wypałem i nie mow, że sie znasz( wszyscy wiedza, ze to nie prawda ), bo i tak pewnie gumisia( czy jak on sie zwie) prosisz o pomoc. Jestem ciekawy czy bedzie chociaz 200 graczy na starcie.

Opublikowano

Mam na myśli to, że ten serwer bedzie jednym wielkim nie wypałem i nie mow, że sie znasz( wszyscy wiedza, ze to nie prawda ), bo i tak pewnie gumisia( czy jak on sie zwie) prosisz o pomoc. Jestem ciekawy czy bedzie chociaz 200 graczy na starcie.

Gumis im nie pomoze ;] Co najwyzej florek bo mks z nim trzyma.

@topic jaki jest resp metinów oraz bossów.

Opublikowano

@ShowMustGoOn. :O

@554461402688252517908.png Upss :O

Zagram w końcu jakiś serwer MT2 tworzony przez ciekawych ludzi.

I tak wiem że padnie :D

Leci Like, chce wygrać SM.

Na dungeony można chodzić samemu ? czy trzeba grupe ? bo jest napisane info tylko o baronównie.

Na każdy dungeon trzeba mieć minimum 1 osobe w grupie.

@JustHappy™

Mógłbyś przestać się wypowiadać? Pieprzysz takie głupoty na mój i serwera temat, że to ludzkie pojęcie przechodzi.

Nic nie wiesz co się dzieje i jak, a próbujesz na siłe coś udowodnić. Ból, bo prawda z mojej strony w przeszłości zabolała? Daj spokoj i weź się za siebie bo samym hejtowaniem nic nie zdziałasz, a twoje serwery nadal będą jednym wielkim nie wypałem jak do tej pory, bo nawet nie wystartowały a w opisie na gg w ciągu miesiąca byłeś wstanie wpisać 20 nazw serwerów które robisz.

Opublikowano

Sama twoja osoba w team doprowadza do takiej opinii

współpracowałeś z nim kiedykolwiek, że wystawiasz mu opinie choć go wogóle nie znasz?

Co do prezki, jak dla mnie sety biżu są brzydkie ;]

Powodzenia ;]

Opublikowano

to sa pliki serwera Deila

Mylisz się. Są to nasze pliki ze starego serwera Averia. Z serwerem Deila nie mamy nic wspólnego.

Opublikowano

Zagram może -,- Dużo ludzi na start przewidujecie ?

Tego to ja Ci nie przewidzę. Wszystko zależy od osób ile zechce u nas zagrać. No i od konkurencji, czy wytrzyma czy nie. Zobaczymy jak to się potoczy ;)

Opublikowano

Hmm, dziwisz się? Masz mocno poszarpaną opinię. Na Twój temat można usłyszeć wiele historii, ale szczerze ile w nich prawdy nie wiem. Faktem jest jednak atak fork-bombom jedną z maszyn True wraz z Twoim drugim koleżką Flourine. Wszystko oczywiście wykonane w stylu całej bandy aka. mam dostęp to spróbuję zostawić backdoor'a. A to za sprawą nieistniejącego już serwera Astivia. Z tego co wiem, chcieliście się włamać na pozostałe serwery stojące na tej samej maszynie. Więc nie udawaj czystego i niewinnego :)

@topic

Serwer wydaje się przeciętny, ponieważ jak ktoś wspominał wcześniej, startuje dużo podobnych. Po samej zapowiedzi ciężko stwierdzić czy opłaca się grać, to okaże się po starcie.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Jeśli szukacie serwera na 24 godziny to idealny serwer dla was B)

Nie będę nawet pisał, że "to syf bez nowości" bo już wiecie jak jest.

Fajne skajboksy. Latrios.pl jest wolną domeną do kupienia.

niwkzu.jpg

sygna.png

Opublikowano

Jeśli szukacie serwera na 24 godziny to idealny serwer dla was B)

Nie będę nawet pisał, że "to syf bez nowości" bo już wiecie jak jest.

Fajne skajboksy. Latrios.pl jest wolną domeną do kupienia.

niwkzu.jpg

Nie obchodzi mnie latrios.pl, bo nasz serwer to latrios.EU jakbyś nie zauwazył.

Serwer na 24 godziny? To się jeszcze przekonamy Tony :)

Szczerze mówiąc to mam nadzieje, ze na tym złodziejstwie domen się przejedziesz i to mocno, życze Ci tego z całego serca.

Opublikowano

@ To ty się przejechałeś na głupocie. Nie zaczepia się starszych i mądrzejszych od siebie.

To tyle. Odnośnie domeny, czemu jest już przekierowana na Verduna?

Jak zainstaluje sobie jakiegoś tam cms'a, to zobaczysz jak google bedzie indexował stronkę i która będzie pierwsza w wyszukiwarce.

Jeśli jeszcze raz będziesz obrażał mój serwer i mnie, to wstawię więcej screen'ów obnażających twój poziom IQ do tej prezentacji.

sygna.png

Opublikowano

@ShowMustGoOn. To ty się przejechałeś na głupocie. Nie zaczepia się starszych i mądrzejszych od siebie.

Jak zainstaluje sobie jakiegoś tam cms'a, to zobaczysz jak google bedzie indexował stronkę i która będzie pierwsza w wyszukiwarce.

Jeśli jeszcze raz będziesz obrażał mój serwer i mnie, to wstawię więcej screen'ów obnażających twój poziom IQ do tej prezentacji.

Tony ty śmiesz mówić, że jesteś mądrzejszy jak ty darmowe domeny pl rejestrujesz na które po roku żeby oplacić i tak nie zarobisz. Pozatym myślisz że twoj chu*** verd** jest nie do wyje*** to jesteś w błędzie, Pozdrawiam.

Official w środe?

Opublikowano

@ShowMustGoOn. To ty się przejechałeś na głupocie. Nie zaczepia się starszych i mądrzejszych od siebie.

Ty się tony idioto nie odzywaj bo jesteś mniej niż 0.

Kupuj dalej domeny serwerów za nim one to zrobią i myśl że ktoś przyjdzie na twoje chu**** serwery

[5] z fartem idź sadzić buraki bo tylko tam sie nadajesz

Polecam , harnas ogarniety ogolnie spoko serwer

skad truta?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

ZAJEBISTY SERWER CYCU MORDO MOJA FAJNIE CI TO WYSZŁO !

--

JAKIE IP TSA ??

Nie ta prezentacja, chyba, że to cycu to forma przenośna a nie nick administratora ;-D

Ty się tony idioto nie odzywaj bo jesteś mniej niż 0.

Kupuj dalej domeny serwerów za nim one to zrobią i myśl że ktoś przyjdzie na twoje chu**** serwery

[5] z fartem idź sadzić buraki bo tylko tam sie nadajesz

Polecam , harnas ogarniety ogolnie spoko serwer

skad truta?

Bronei 75 z krypt smoka oraz bossów na wyższy lvl.

Opublikowano

NIE POLECAM GRAĆ TUTAJ

Specjalnie wchodzą na inne ts ( m.in. na TS'a Nestii : ) I PERFIDNIE PRÓBUJĄ ZAPROSIĆ NA TO GÓWNO, KTORE NIEKTORZY UWAZAJĄ ZA SERWER, JESZCZE RAZ NIE POLECAM.

@Edit

Nick tego typa kojarzy mi się z jakimś łakiem z waszej kindermafii, jesli nie macie już gdzie sie reklamowac to wasz problem, ale wszyscy wiedzą jedno - nikt nie zagra na tym syfie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...