Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Latrios.eu (BĘDZIE UZUPEŁNIANA PREZKA)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prezentacji sie zdziwilem, serwer zajebisty tylko mucic cale dnie.. Jest 50% ze nie zagram ze wzgledu na harnasia, ale jesli sie ogarnie to moze nawet ekipe sprowadze :)

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na Plikach Averii które sam na mpc dawałem.. Druga Averia zmian tutaj nie widzę.

Dziury pewno Florurine wyeliminował.

Neutral ze względu na Piotrka.

xxx

Opublikowano

Serwer na Plikach Averii które sam na mpc dawałem.. Druga Averia zmian tutaj nie widzę.

Dziury pewno Florurine wyeliminował.

Neutral ze względu na Piotrka.

Gościu przestań pierdzielić, bo w każdym temacie się musisz udzielać. Wszystkowiedzący się znalazł. Może za wróżkę na TVN'ie porobisz, bo podobnoś jakiś pobór ma być. 

Co do serwera, to bony maksymalnie wchodza? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Gościu przestań pierdzielić, bo w każdym temacie się musisz udzielać. Wszystkowiedzący się znalazł. Może za wróżkę na TVN'ie porobisz, bo podobnoś jakiś pobór ma być. 

Co do serwera, to bony maksymalnie wchodza? 

Tak.

Opublikowano

Przepraszam za opóźnienie z forum.

Forum serwera już wystartowało!

Dostępne pod linkiem forum.nazwaserwera.eu

Serdecznie wszystkich zapraszam!

@topic

Mniej-więcej ile będzie dungeonów?

Będą one trudne?

Opublikowano

Ile jeszcze takich samych serwerów będzie? AveriaMT2, AslanMT2, ExoriaMT2, Latrios...

To nie będzie dokładnie to samo. Postaramy się zmienić ten serwer pod Was, dlatego zapraszam do dyskusji na naszym forum.

Opublikowano

Serwer może i za ciekawy nie jest ale ta osoba która zarzuca coś prezentacji jest widocznie ślepa bo prezentacja jest dobrze wykonana ;)
PS: Serwer ma nawet fajny system ulepszeń lecz ostatnie łuki są okropne i kilka broni do wymiany ale to kwestia gustu a co do administracji to kojarzę tylko juliette bo była graficzną na serwerze na którym grałem i sprawowała się bardzo dobrze :) 
PS2 : Serwer polecam i życzę powodzenia 

Opublikowano

Serwer może i za ciekawy nie jest ale ta osoba która zarzuca coś prezentacji jest widocznie ślepa bo prezentacja jest dobrze wykonana ;)

PS: Serwer ma nawet fajny system ulepszeń lecz ostatnie łuki są okropne i kilka broni do wymiany ale to kwestia gustu a co do administracji to kojarzę tylko juliette bo była graficzną na serwerze na którym grałem i sprawowała się bardzo dobrze :) 

PS2 : Serwer polecam i życzę powodzenia 

Dzięki. Co do modeli - jeżeli na prawdę wielu osobą modele nie będą pasować, to zmienimy poszczególne. Mam od groma ciekawych modeli, także będzie w czym wybierać.

Opublikowano

Zmieńcie nazwe pls.

Podoba mi się serwer z prezętacji ja tam polecam serwer.

Co wy macie tak do harnasia ze go hejtujecie?

Opublikowano

No gdzie by tam, harnas zawsze ma oryginalne forum.  <3

9687714046034401129408.jpg

Tutaj jeszcze taki ofensywny ticket

xxxx

@topic

W ile wbije max ;3

Ty się nie martw o forum które postawiłem :)

Martw się o swoje gdzie masz kradziony skin od CGN, brak spolszczenia, pliki ze zbugowaną licencją concordii :)

A i te twoje brak umiejętności przy spolszczeniu czegokolwiek ręcznie i tylko się prosisz o spolszczenie na gg :)

@topic

Serdecznie zapraszam na forum serwera.

www.forum.nazwaserwera.eu

Na forum pojawi się specjalny temat o konkursie w którym będziecie mogli wygrać SM na start serwera!

Trwa również nabór na moderatorów forum :)

Opublikowano

Prezka wygląda ciekawie, myślę, że zawitam. : >

Opublikowano

Jest anty exp ?

Bedzie dodany do handlarza.

Na forum powstały dwa tematy które Was zainteresują...

1. Co dodać/zmienić - Temat zbiorczy do dyskusji. - Temat zbiorczy, mozecie dawać swoje propozycje.

2. Darmowe SM - Konkurs - Informacje o konkursie na darmowe SM

Opublikowano

Niektórzy z Was narzekają na Harnasia a niektórzy chwalą go :)

Tak, więc narzuca się pytanie do obu tych "grup" "Za co?"

Ja mogę to wyjaśnić. Różnią się te "grupy" znajomością z Harnasiem lub jej brakiem a ten kto go poznał i miał okazję zamienić z Nim pare zdań, wie że nie jest tym trollem za którego kiedyś robił (czasy śmiechu, stare czasy  :rolleyes:), a jest On na prawdę ogarniętym chłopakiem, do rozmowy i z pojęciem o serwerach metin2.

Reszta brygady, prócz Mokrej Kasi jest mi znana i lubiana, więc polecam serdecznie serwer nie tylko ze względu Administracji ale i walorów serwera.

Pozdrawiam Hajda

Opublikowano

Ty się nie martw o forum które postawiłem :)

Martw się o swoje gdzie masz kradziony skin od CGN, brak spolszczenia, pliki ze zbugowaną licencją concordii :)

A i te twoje brak umiejętności przy spolszczeniu czegokolwiek ręcznie i tylko się prosisz o spolszczenie na gg :)

@topic

Serdecznie zapraszam na forum serwera.

www.forum.nazwaserwera.eu

Na forum pojawi się specjalny temat o konkursie w którym będziecie mogli wygrać SM na start serwera!

Trwa również nabór na moderatorów forum :)

Uno, Skin prosto z CGN'u, jak będę w domu dam edita z ss'em.

Spolszczenie najwyraźniej jest  <3

Tutaj na 3 punkt odniosę się ss'em z archiwum jak wróce. 

@topic Serwera jeszcze raz nie polecam na tą chwilę startuje kilka serwerów o niebo lepszych od tego.

Skąd bronie 75  <3

Opublikowano

Prezentacja jest bardzo ładna!

Co dość ciekawe.. Harnaś w ekipie!

Tym bardziej Evil jako Administrator Forum.

Bronie jak i zarówno zbroje prezentują się ciekawie.

Jestem pewna, że serwer będzie długo stał, ponieważ włożyliście w to wiele czasu jak i zarówno chęci na ten serwer.

Mam nadzieję, że będzie dużo ludzi graczy na starcie i nie będzie żadnych bugów! Powodzenia. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Nic nowego, a jeśli już coś jest, to odpycha.

Przedmioty zupełnie niepasujące do klimatu metina (Sety, niektóre zwierzaki).
Zrobione tak na prawdę na "Odwal się". Nikt normalny by nie wstawił połowy zapowiedzi.

Jedyną przyszłość, jaką widzę dla tego serwera to niestety jest chyba hamak dla znajomych, bo na pewno nie pod znanego, dobrego i szanowanego dedyka.
Pozdrawiam

Edit - przy okazji, wśród znanych serwerów oraz developerów już krąży dobry humor na temat serwera ^_^

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Padnie szybciej niż powstanie, poza tym ze względu na administrację i wtórność (aktualnie startuje z 5 niemalże IDENTYCZNYCH serwerów) nie zawita więcej niż 200 graczy na start. Także powodzenia  :)

nie polecam

Opublikowano

Padnie szybciej niż powstanie, poza tym ze względu na administrację i wtórność (aktualnie startuje z 5 niemalże IDENTYCZNYCH serwerów) nie zawita więcej niż 200 graczy na start. Także powodzenia  :)

nie polecam

Powtarzasz się już któryś raz :P

@topic

Serdecznie zapraszam na forum serwera :)

FORUM.nazwaserwera.EU

Na forum jest specjalny temat, dodajemy komentarz a przed startem jedna z osób dostaje SM na start! Wysokość nagrody zależy od ilości osób biorących udział.

Również na FP odbywa się konkurs polegający na zlajkowaniu komentarza :) facebook.com i dodajemy /latrios.eu

Jeszcze raz serdecznie zapraszam na forum serwera, odbywa się także rekrutacja na moderatorów forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...