Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Latrios.eu (BĘDZIE UZUPEŁNIANA PREZKA)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM GRAĆ TUTAJ

Specjalnie wchodzą na inne ts ( m.in. na TS'a Nestii : ) I PERFIDNIE PRÓBUJĄ ZAPROSIĆ NA TO GÓWNO, KTORE NIEKTORZY UWAZAJĄ ZA SERWER, JESZCZE RAZ NIE POLECAM.

@Edit

Nick tego typa kojarzy mi się z jakimś łakiem z waszej kindermafii, jesli nie macie już gdzie sie reklamowac to wasz problem, ale wszyscy wiedzą jedno - nikt nie zagra na tym syfie.

To się zdziwisz.

Moge się dowiedzieć, kto reklamuje serwer na obcych TS-ach? Podaj nick tej osoby, bo daje ręke sobie uciąć, że nikt z administracji.

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To się zdziwisz.

Moge się dowiedzieć, kto reklamuje serwer na obcych TS-ach? Podaj nick tej osoby, bo daje ręke sobie uciąć, że nikt z administracji.

To chyba jasne ze nikt z administracji, swoich gimbownikow wysyłasz na rózne teamspeaki i nie mów, ze nie,  bo tylko sie osmieszysz. Dobrze wiesz kto próbował tam zareklamować i nie strugaj pawiana. Tyle w temacie, jeszcze raz nie polecam gry na tym serwerze, bo bedzie wiecej przekretów niz maja włosów na glowie, nie pozdrawiam, pJona.

Opublikowano

To chyba jasne ze nikt z administracji, swoich gimbownikow wysyłasz na rózne teamspeaki i nie mów, ze nie,  bo tylko sie osmieszysz. Dobrze wiesz kto próbował tam zareklamować i nie strugaj pawiana. Tyle w temacie, jeszcze raz nie polecam gry na tym serwerze, bo bedzie wiecej przekretów niz maja włosów na glowie, nie pozdrawiam, pJona.

Za przeproszeniem, ale jak Harnaś wyżej powiedział dawaj k***a nick, a nie odbiegasz od tematu nicku.. zaraz pewnie jeszcze napiszesz, że nie pamiętasz... Wymyślone bajeczki ... 

Opublikowano

Po 1 primo, nie wiem kto może reklamować, bo na teamspeaku od 2 dni nie siedziałem ze względu na brak czasu.

Po 2 primo, nie będzie żadnych przekrętów i nigdy nie było z mojej strony na żadnym serwerze.

po 3 primo, jeżeli już coś próbujesz udowodnić to chociaż poprzyj to dowodami, bo póki co jest to czysty spam i próba pogrążenia się, którą sprawnie reportują, może ktoś Ci bana wreszcie da.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

NIE POLECAM GRAĆ TUTAJ

Specjalnie wchodzą na inne ts ( m.in. na TS'a Nestii : ) I PERFIDNIE PRÓBUJĄ ZAPROSIĆ NA TO GÓWNO, KTORE NIEKTORZY UWAZAJĄ ZA SERWER, JESZCZE RAZ NIE POLECAM.

@Edit

Nick tego typa kojarzy mi się z jakimś łakiem z waszej kindermafii, jesli nie macie już gdzie sie reklamowac to wasz problem, ale wszyscy wiedzą jedno - nikt nie zagra na tym syfie.

Przedstaw jakieś ss czy nagranie bo takie bujdy to możesz u siebie na wsi rozsyłać kolego

Opublikowano

Po 1 primo, nie wiem kto może reklamować, bo na teamspeaku od 2 dni nie siedziałem ze względu na brak czasu.

Po 2 primo, nie będzie żadnych przekrętów i nigdy nie było z mojej strony na żadnym serwerze.

po 3 primo, jeżeli już coś próbujesz udowodnić to chociaż poprzyj to dowodami, bo póki co jest to czysty spam i próba pogrążenia się, którą sprawnie reportują, może ktoś Ci bana wreszcie da.

Pozdrawiam ;)

Pogrążasz to sie ty tym, ze bierzesz takich łaków do smiesznego reklamowania tego czegoś

Tylko winny domaga się dowodów, coś musi być na rzeczy.

@Up.

Wystarczy, ze u ciebie na wsi to robie, u siebie w miescie juz nie musze.

Opublikowano

Pogrążasz to sie ty tym, ze bierzesz takich łaków do smiesznego reklamowania tego czegoś

Tylko winny domaga się dowodów, coś musi być na rzeczy.

@Up.

Wystarczy, ze u ciebie na wsi to robie, u siebie w miescie juz nie musze.

Kolego nie masz sposobu na przedstawienie negatywnego obrazu serwera to wymyślasz historie.  Jak dla mnie jesteś nikim chcesz pocwaniakować zapraszam TS

Opublikowano

Kolego nie masz sposobu na przedstawienie negatywnego obrazu serwera to wymyślasz historie.  Jak dla mnie jesteś nikim chcesz pocwaniakować zapraszam TS

I co z moim routerem pogadasz? nie no, ty to zabawny jestes, he he he

Skad bronie 65?

Pozdrówcie tego pucownika co mnie tak warnuje (:

Opublikowano

I co z moim routerem pogadasz? nie no, ty to zabawny jestes, he he he

Skad bronie 65?

Pozdrówcie tego pucownika co mnie tak warnuje (:

Zajebistym przykładem hejtera jesteś ;), wbiłeś do zapowiedzi serwera przewinąłeś stronę na ostatnią by hejcić i gadać bzdury, a bronie 65 jak wół masz w prezentacji pokazane.. (w sklepach)

Opublikowano

Kiedy serwer startuje bo nie chce mi się całego spamu czytać !

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Tutaj tez aslan bedzie tylko w is i bedzie dawal bonusy 150 % expa, 50k hp, 50 % na moby czy zostalo cos zmienione ? B)

00381637475378013724.png
Opublikowano

Kiedy serwer startuje bo nie chce mi się całego spamu czytać !

Na początku prezentacji masz.

Tutaj tez aslan bedzie tylko w is i bedzie dawal bonusy 150 % expa, 50k hp, 50 % na moby czy zostalo cos zmienione ? B)

Nie będzie tak przesadzonych bonusów.

Opublikowano

Kojarzę Harnasia. Opinie ma jaką ma, ale dam mu szanse i zagram, bo fajnie to wygląda :)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Jeśli szukacie serwera na 24 godziny to idealny serwer dla was B)

Nie będę nawet pisał, że "to syf bez nowości" bo już wiecie jak jest.

Fajne skajboksy. Latrios.pl jest wolną domeną do kupienia.

niwkzu.jpg

Pisze to osoba, która od 5 czy może więcej serwerów używa tych samych plików i w dodatku reklamuje swoje gówniane serwery na innych serwerach spam botami czy uj wie czym :X

zrób coś nowego może wtedy nie będziesz musiał podkręcać licznika, a teraz wypie*****j robić kolejny serwer na tych samych plikach bo ten pewnie niedługo padnie >..<

Top@ czy serwer jest na tyle przygotowany, aby nie miał większych bugów? :)

Powodzenia

Opublikowano

Kojarzę Harnasia. Opinie ma jaką ma, ale dam mu szanse i zagram, bo fajnie to wygląda :)

Dzięki wielkie ;)

Pisze to osoba, która od 5 czy może więcej serwerów używa tych samych plików i w dodatku reklamuje swoje gówniane serwery na innych serwerach spam botami czy uj wie czym :X

zrób coś nowego może wtedy nie będziesz musiał podkręcać licznika, a teraz wypie*****j robić kolejny serwer na tych samych plikach bo ten pewnie niedługo padnie >..<

Top@ czy serwer jest na tyle przygotowany, aby nie miał większych bugów? :)

Powodzenia

Sprawdzane jest wszystko w sumie, mogą pojawić się jakieś drobne błędy no ale to jak już pisałem wcześniej, będziemy je na bieżąco naprawiać.

Opublikowano

Zajebistym przykładem hejtera jesteś ;), wbiłeś do zapowiedzi serwera przewinąłeś stronę na ostatnią by hejcić i gadać bzdury, a bronie 65 jak wół masz w prezentacji pokazane.. (w sklepach)

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

harnas, teraz takie pytanie na serio, skad takich przygłu*ów bierzesz?

W ile dni można wbić max lvl?

PS. nick tamtego typa N3vil

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

harnas, teraz takie pytanie na serio, skad takich przygłu*ów bierzesz?

W ile dni można wbić max lvl?

PS. nick tamtego typa N3vil

Nie wiem, nie znam tych osób szczerze mówiąc co tu się wypowiadają, pewnie potencjalni gracze, a jezeli ma nick N3vil to widziałem go na forum, pewnie dlatego broni serwera bo będzie na nim grać i ma racje.

W ile dni max lvl? Zależy jak grasz, na to Ci nie odpowiem ale łatwo nie będzie, tak do 100 leci w miare lekko później troche pod górke.

Opublikowano

Klasy są wyrównane? Opłaca się grać archer'em?

Tak +/-, wiadomo, że x klasa bedzie lepsza od x, bo w końcu jedną lepiej się expi, drugą się lepiej zabija ludzi. Ale nie jest tak, że jedna klasa niszczy wszystko.

Kto będzie nagrywał z serwera?

Zobaczymy, póki co fundusze Nam nie pozwalają za bardzo na wykupienie let's playerów, ale paru się znalazło. Po starcie będzie zapewne ich więcej jak coś do IS wpadnie, bo wszystko w reklame bedzie szło póki co.

Bywalec
Opublikowano

Tak +/-, wiadomo, że x klasa bedzie lepsza od x, bo w końcu jedną lepiej się expi, drugą się lepiej zabija ludzi. Ale nie jest tak, że jedna klasa niszczy wszystko.

Zobaczymy, póki co fundusze Nam nie pozwalają za bardzo na wykupienie let's playerów, ale paru się znalazło. Po starcie będzie zapewne ich więcej jak coś do IS wpadnie, bo wszystko w reklame bedzie szło póki co.

O której godzinie start?

A co do archer'a to miałem na myśli w pvp :l

Opublikowano

Bez youtuberów nie wróże dużej ilości graczy na starcie. 

Będzie bs wbudowany?

Serwer na tych samych plikach co exoria?

Opublikowano

Nie widzę wgl nowości, nie widzę nic ciekawego prócz tego co jest na każdym serwerze już, poza zmienionym max lv, expem dropem to niczym nie zaskoczyliście.

Serwera nie polecam ze względu na Harnasia, on gdzie się tylko pojawi zostawia rozpady serwerów, jedyna osoba do której z tego teamu nic nie mam to Julietta, bo o niej złego słowa nie powiem.

Poza tym to dno, zacznijcie robić serwery od 0 a nie kleić questy, pliki itd z innych for oraz tutków dla hamachi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...