Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Centurius.pl - Medium/Easy

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będą osobne pliki do pobrania z czystymi miastami dla osób ze słabszymi kompami lub dla osób którym się wygląd miasta obecnego nie podoba.

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzis wieczorkiem pojawi sie klienta do pobrania.... Zapraszamy serdecznie !

Super jak tylko się pojawi to zasysam, nie mogę się już doczekać  :D

będą osobne pliki do pobrania z czystymi miastami dla osób ze słabszymi kompami lub dla osób którym się wygląd miasta obecnego nie podoba.

Dobrze że myślicie też o ludziach ze słabszymi kompami :D Fajny pomysł z tym ,że będzie można sobie wybrać wygląd miasta :D Ja pozostaje przy nowym bo jest zarąbisty .

POLECAM SERWER !! I ZAPRASZAM NA START W PIĄTEK :D

Opublikowano

Klient Centuriusa bedzie dzis pod wieczor, mial byc wczoraj ale mecz argentyny mnie wybil z rytmu. Juz mnie oczy bolaly po meczu:(

Zapraszam

Opublikowano

Serwer zapowiada się pro bo jest duzo nowości lecz nie są one przesadzone dopasowane w sam raz dla graczy który gustują w starych klimatach i tych którzy lubią te nowe epickie . PRO!

Opublikowano

Gdzie rejestracja ?

Bo chcę te 50% ^^

Rejestracja jest na stronie głownej serwera. Wystarczy sie tylko zarejestrowac i bonus sam sie doda. Zapraszamy

Opublikowano

Rejestracja działa konto robione 1 minute temu

00473680610710260331.png

Start serwera już jutro o 18:00

Kalendarz Eventów na miesiąc lipiec znajduje się już na naszym forum w dziale Konkurs & Event .

Serdecznie zapraszam.

Opublikowano

Siema, czemu nie mogę konta założyć?

Co to serwa to z chęcią bym zagrał ale nie mogę...

Nie no bez problemu zakladaja ludzie konta. Sprawdz raz jeszcze czy poprawnie wypelniles pola podane w rejestracji. Zwroc uwage na ilosc dozwolonych znakow.

Opublikowano

A czytałeś na ile dozwolonych znaków ma być login , hasło , pin i nazwa ?  Być może dajesz za mało lub za dużo liter ile jest wymaganych :) Sprawdź dokładnie jeszcze raz.

Opublikowano

Z przyjemnością zagram ! <3

PS: kiedy client ?

Klient juz jest na stronie w zakladce "Download"

Przypomne jedynie o niezbednym NET Framework 4.0/4.5

Aktualnych sterownikach do grafiki itd.

Dziekujemy za wszelkie wypowiedzi w naszej zapowiedzi. Od rana zapraszamy do komentowania naszej prezentacji w dziale Metin2-Publikacje serwerow.

Opublikowano

Klient juz jest na stronie w zakladce "Download"

Przypomne jedynie o niezbednym NET Framework 4.0/4.5

Aktualnych sterownikach do grafiki itd.

Dziekujemy za wszelkie wypowiedzi w naszej zapowiedzi. Od rana zapraszamy do komentowania naszej prezentacji w dziale Metin2-Publikacje serwerow.

Hmmm pobieram clienta z mega.co.nz i jestem zadziwiony, ponieważ zawsze mam 800kb/s - 1mb/s a teraz wyciąga ledwo 220kb/s. Nie wiem czym to spowodowane, ale wątpię żeby ludzie o 02:06 ściągali Waszego clienta na taką skale :D.Więc w czym jest problem?

Opublikowano

Hmmm pobieram clienta z mega.co.nz i jestem zadziwiony, ponieważ zawsze mam 800kb/s - 1mb/s a teraz wyciąga ledwo 220kb/s. Nie wiem czym to spowodowane, ale wątpię żeby ludzie o 02:06 ściągali Waszego clienta na taką skale :D.Więc w czym jest problem?

Nie no po prostu tak czasem jest na mega widzisz. Ja zawsze pobieram z transferem okolo 3.5/4.5 Mb/s lecz czasami sie trafi 200 kilo, nie wiem od czego to zalezy.

Edit: Prosze zamknac, prezentacja glowna juz jest. Dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...