Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Centurius.pl - Medium/Easy

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahaha nie rzucałem ze wujek jest w policji i was zgarnie ? wtf ? idiotów z sb robicie ... hahahahhaha

mam 3 swiadów .

Nie chodzi mi o Zyski tylko o to co sobą reprezentujecie ..

Gram juz 8 lat w metin2 na różnych serverach ale nie widziałem zby jaki kolwiek GM

Tak sie zachowywał ..

Zero głosu tylko pisanie bo Niby Malekithowi . kot mikrofon zjadł serio ?

kur,.wa na stronie Keyloger czy ki ch*j ....

Masz na myśli swoich kolegów Malteno i Dashaiena wiadomo powiedzą co ty chcesz żeby powiedzieli .

Mówiłeś że policje na nas naślesz , że pójdziesz do wujków bo jakieś niby prawa autorskie naruszył Insomnia i szybko zwiną serwer i o wiele więcej .

Nie pogrążaj się bardziej spakuj się i idź na inny serwer pograć jeżeli ci tu nie pasuje kolegów też możesz zabrać . Pozdrawiamy

I tyle na ten temat dyskusja zakończona : )

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem Bardzo wrazliwy jesli chodzi o moja mame . Gupie gadanie u mnie to juz jest obraza ...

Tak Dla scisłosci do wiekszosci graczy prosze zeby lepiej sie  zapoznali z waszym ts ... i serverem . Panie GM

a tak Wogóle nic o zwijaniu servera nie mowiłem nie m.ówilem o tym ze nasle na was policje Malekith serio masz 21 lat ?

jak ty nawet czytac ani słuchac ze zrozumieniem nie potrafisz ? ...

Rozumiem Boli cie prawda ...

Potrzebujesz Pomocy ? Napisz na PW

Pomogłem? Daj Plusika.

Opublikowano

Nie zaśmiecaj zapowiedzi . Mówisz przez mikro jedno a piszesz drugie , zastanów się dokładnie co chcesz przekazać a dopiero pisz :)

EDIT:

Najlepiej już nic nie pisz . Idź poszukaj sobie innego serwera skoro ci tutaj źle. Pozdrawiam

Opublikowano

Hahahahah Zasmieca to sie świat takimi jak ty :)) bez urazy ..

a pisac na mpc moge bo to jest Portal dla wszystkich nie tylko dla cb Panie GM ...

PA PA

Pomogłem? Daj Plusika.

Opublikowano

a pisac na mpc moge bo to jest Portal dla wszystkich nie tylko dla cb Panie GM ...

PA PA

A mnie wkurzają tacy ludzie jak ty :) Sam nic nie osiągnąłeś i szalejesz  z tego co wyczytałem to chodzi o jakieś sygnatury czy coś , ale nie zauważyłem tutaj w temacie żeby jakiś autor któregokolwiek img z zapowiedzi się skarżył .

Złoże się o 1000zł że gdyby danego buttona lub jakiegoś elementu grafiki dany autor który jest tego wykonawcą  poprosił o zdjęcie danego elementu grafiki z zapowiedzi myślę że w 100 % by to uczynili .

Opublikowano

Hahahaha nie rzucałem ze wujek jest w policji i was zgarnie ? wtf ? idiotów z sb robicie ... hahahahhaha

mam 3 swiadów .

Nie chodzi mi o Zyski tylko o to co sobą reprezentujecie ..

Gram juz 8 lat w metin2 na różnych serverach ale nie widziałem zby jaki kolwiek GM

Tak sie zachowywał ..

Zero głosu tylko pisanie bo Niby Malekithowi . kot mikrofon zjadł serio ?

kur,.wa na stronie Keyloger czy ki ch*j ....

Konta na MPC forum Załozone Miesiac Temu ? ...

Serio ?

Chcecie kogos oszukac czy cos ze nie piszecie postów ze swoich prawdziwych kont ? :D

3 świadków? Kolegów z TS'a ? Błagam Cie..

Co z tego, że konto założone miesiąc temu? To, że nie korzystał z MPC nie wyklucza go z pełnienia funkcji GM'a na serwerze. Może po prostu wcześniej nie było mu potrzebne MPC, tyle z mojej strony. Na Twoim miejscu poszedłbym szczekać gdzieś na swoje podwórko, a nie wylewać na MPC swoje żale tak jak już zrobiłeś to wcześniej pisząc o swojej Mamie. Wiesz.. Jak się nie masz komu wygadać to zaws ze możesz na telefon zaufania zadzwonić.. Numer Ci w internecie znaleźć i podać? Muaa ;*

I ciągle dopierdalasz się tego TS'a.. Co Ci przeszkadza, że mnie i Inso. nie ma? Po kiego ch.. mam tam siedzieć skoro jeszcze nie jest serwer otwarty po to aby odpowiadać na Twoje bezsensowne pytania? Równie dobrze możesz wysilić swój móżdżek i napisać swoje pytanie na MPC/ forum serwera. Widziałem jak coś pisałeś, że ktoś taki jak ktoś tam zaśmieca świat.. Nie pisz takich tekstów, bo nie znasz kogoś, a pierdolisz - Masz jakieś problemy to idź sobie tam nie wiem wódke kup i z tatą się napijcie.. Przejdzie może

Opublikowano

PA PA

Chłopcze jakiś roztrzepany jesteś, nie wiem może jak byłeś młody to piłeś mleko od byka a nie jak wszyscy od krowy, co?

Srasz dupsko lamusie że sygnatura "skradziona" twoim zdaniem , a ja wiem że nie. Za to twoja sygnatura na forum serwera napewno jest skradziona ! To jest dowod :

https://www.google.pl/search?q=proud+member+of+anonymous&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=3sC6U_C4F6rG7AbZvYDYCQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=613#facrc=_&imgrc=DGaM0d7htWbqMM%253A%3B6Ki1SPs6C-qsMM%3Bhttp%253A%252F%252F2.bp.blogspot.com%252F-OY_LBlRcb-A%252FUGwEQFwBSVI%252FAAAAAAAAHnA%252FdBcp1QFFLY8%252Fs1600%252FProud%252Bmember%252Bof%252Banonymous.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.anonymousartofrevolution.com%252F2012%252F10%252Fproud-member-of-anonymous.html%3B450%3B150

Nawet się nie trudzileś aby poszukać głębiej lamusie tylko wziąłeś pierwszą lepsza ! Masz jakieś problemy z dupy do administracji , pierdolisz coś o karalnośći a ty jesteś zwykłym rozjebusem... Zakręciłeś sie już na zime? Bo konfitury juz powinny na zime sie zakręcać... Co ty chcesz osiagnąć obsrańcu? Jesteś z konkurencji czy co? Jak ci się nie podoba to pakuj swoje obsrane majtki lamusie i nareczka...

Nie Ripostujcie tego cwela bo nie warto, dzieciak myśli że sra wyżej niż dupe ma, a jest zwykłym przestrzelonym cwelem...

Opublikowano

Chłopcze jakiś roztrzepany jesteś, nie wiem może jak byłeś młody to piłeś mleko od byka a nie jak wszyscy od krowy, co?

Srasz dupsko lamusie że sygnatura "skradziona" twoim zdaniem , a ja wiem że nie. Za to twoja sygnatura na forum serwera napewno jest skradziona ! To jest dowod :

https://www.google.pl/search?q=proud+member+of+anonymous&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=3sC6U_C4F6rG7AbZvYDYCQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=613#facrc=_&imgrc=DGaM0d7htWbqMM%253A%3B6Ki1SPs6C-qsMM%3Bhttp%253A%252F%252F2.bp.blogspot.com%252F-OY_LBlRcb-A%252FUGwEQFwBSVI%252FAAAAAAAAHnA%252FdBcp1QFFLY8%252Fs1600%252FProud%252Bmember%252Bof%252Banonymous.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.anonymousartofrevolution.com%252F2012%252F10%252Fproud-member-of-anonymous.html%3B450%3B150

Nawet się nie trudzileś aby poszukać głębiej lamusie tylko wziąłeś pierwszą lepsza ! Masz jakieś problemy z dupy do administracji , pierdolisz coś o karalnośći a ty jesteś zwykłym rozjebusem... Zakręciłeś sie już na zime? Bo konfitury juz powinny na zime sie zakręcać... Co ty chcesz osiagnąć obsrańcu? Jesteś z konkurencji czy co? Jak ci się nie podoba to pakuj swoje obsrane majtki lamusie i nareczka...

Nie Ripostujcie tego cwela bo nie warto, dzieciak myśli że sra wyżej niż dupe ma, a jest zwykłym przestrzelonym cwelem...

hahahha nie skradziona ... a tak wogole to zobacz "cwelu" ze ja nic w tej sygnaturce nie zmianialem tam mozna ja uzywac .. a nie tak jak zrobil to Insomnia ...

kozak w necie ci*a w Swiecie Zapraszam ...

Pomogłem? Daj Plusika.

Opublikowano

hahahha nie skradziona ... a tak wogole to zobacz "cwelu" ze ja nic w tej sygnaturce nie zmianialem tam mozna ja uzywac .. a nie tak jak zrobil to Insomnia ...

kozak w necie ci*a w Swiecie Zapraszam ...

Błagam Cie .. Sądzisz, że ktoś miałby zamiar jechać do jakiegoś chłopca który spine robi przez komputer?

Opublikowano

Dajmy sobie już spokój z tą do niczego nie prowadzącą dyskusją , tak będzie najlepiej ignorować go najwyżej będziemy raportować jego posty tyle w tym temacie  :)

Opublikowano

bomba server się zapowiada widzimy się na starcie ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Na serwerze zagram na pewno , ale troche te m1 mnie odrzuca , poniważ takie ciemne mapki i wgl jakby były takie jak na innych serwach jasne i wesołe to będzie mega !!! 

SERWER POLECAM W 100% ZAPOWIADA SIĘ BARDZO CIEKAWIE

ŻYCZĘ WAM ŻEBY SERWER STAŁ DŁUGO ITD W DALSZYCH PRACACH POZDRAWIAM !! :)

Opublikowano

Co do miast już zaradziliśmy temu , po prostu będą osobne pliki do pobrania z czystymi miastami dla osób ze słabszymi kompami lub dla osób którym się wygląd miasta obecnego nie podoba :)

My również pozdrawiamy ..

Opublikowano

1.Serwer nie pod is'a ??

2.Jak myślicie ile wytrzyma serw ??

3.Nie boicie się DDosów ??

4.Czy z jak będzie jakiś problem z czym to nie odpuścicie ??

:)

Opublikowano

1. Praktycznie większość itemków które są w ItemShopie można zdobyć normalnie w grze .

2. Miejmy nadzieję oby jak dłużej.

3. Tutaj pozostawię bez komentarza :)

4. Będziemy dążyć do tego aby takiej sytuacji nie było aczkolwiek nigdy nie wiadomo co może się popsuć ale jeżeli by coś się popsuło to usterkę zlikwidujemy tak szybko jak będzie to możliwe. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

1. Praktycznie większość itemków które są w ItemShopie można zdobyć normalnie w grze .

4. Będziemy dążyć do tego aby takiej sytuacji nie było aczkolwiek nigdy nie wiadomo co może się popsuć ale jeżeli by coś się popsuło to usterkę zlikwidujemy tak szybko jak będzie to możliwe. :)

Pozdrawiam

widzę jednak, że się staracie o serwer i dlatego ode mnie macie +  

Pozdrawiam bardzo serdecznie ;)

Opublikowano

Pozdrawiam

Ja sprostuje jedynie iz nie "prawie" a wszystkie itemki co sa w IS sa dostepne w grze. Drop szmalu niesamowity, po starcie polecimy z ratami, jakims evencikiem na szmaragdy itp... Zapraszam serdecznie na serwer

Opublikowano

Kalendarz Eventów jest już gotowy , muszę tylko nanieść na niego odpowiednie eventy + dni w których będą się odbywać .

Wszystkich Serdecznie zapraszamy w piątek na start o godzinie 18:00 :)

O kanały na Team Speak3 można prosić mnie na pw u nas na form lub też na serwerze Team Speak3.

Ip team speaka 3 znajdziecie na naszym forum w dziale Informacje & Ogłoszenia oraz na stronie głównej naszego serwera.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzis wieczorkiem pojawi sie klienta do pobrania.... Zapraszamy serdecznie !

Klient będzie taki jak Malekith powiedział , czyli temu który ma słabszy komputer , lub komu się bardziej miasta podobają ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...