Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Centurius.pl - Medium/Easy

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja jest bardzo ładna [obszerna]. Powinniście zmienić tego Gameplay, bo jest za długi, paski po bokach, żadnych efektów oprócz napisów. Chcieliście dużo przedstawić, udało Wam się, ale czemu nie ma głosu ? Serwer polecam. Miejmy nadzieję, że jakąś "PRO" reklamę załatwicie, ponieważ szykuję się dobry, a nawet bardzo dobry serwer Easy na wakacje.

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja jest bardzo ładna [obszerna]. Powinniście zmienić tego Gameplay, bo jest za długi, paski po bokach, żadnych efektów oprócz napisów. Chcieliście dużo przedstawić, udało Wam się, ale czemu nie ma głosu ? Serwer polecam. Miejmy nadzieję, że jakąś "PRO" reklamę załatwicie, ponieważ szykuję się dobry, a nawet bardzo dobry serwer Easy na wakacje.

Miejmy nadzieję ze serwer przypadnie wielu osobom , mamy nadzieję że te nowości które są skuszą wiele osób :) Gorąco zapraszamy na start .

I jeszcze raz powtórzę zapraszam na start serwera a później o hejtowanie :) Bo nie znając serwera już wnioskujecie wiele rzeczy po zapowiedzi gdzie pewne elementy zostaną poprawione na główną prezentację  serwera :)

Na naszym serwerze nie chcemy hejetrów ani chamów . Kultura to postawa a osoby które nie będą się stosowały do panujących zasad zostaną odpowiednio nagrodzone :)

EDIT:

Już♦ wiem skąd kojarzę ten nick Jarwis :) z serwera Exoria.pl - Życzę powodzenia na starcie

Opublikowano

Tak naprawdę nie rozumiem ludzi którzy z góry odrzucają serwer ze względu na prezentacje. Przecież prezentacja choćby nie wiem jak dobra była nie odzwierciedli klimatu serwera. 

Opublikowano

Tak naprawdę nie rozumiem ludzi którzy z góry odrzucają serwer ze względu na prezentacje. Przecież prezentacja choćby nie wiem jak dobra była nie odzwierciedli klimatu serwera. 

Widzę że w tej kwestii się zgadzamy :) Za to masz like .

Opublikowano

Oooo nie nie ...

Zmieńcie błagam lvl na zbroje... ostatnie 4 na 100lvl ? ... bez sensu :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Skąd te amulety, karty itd? Skąd truta? Rekrutacja na moderatora dalej otwarta? :D

Zmieńcie wygląd forum bo dziwny według mnie :P

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Oooo nie nie ...

Zmieńcie błagam lvl na zbroje... ostatnie 4 na 100lvl ? ... bez sensu :)

Te ostanie 5 zbroi na 100lv można zdobyć tylko z kart bohaterów , nie są one w systemie ulepszeń :)

Skąd te amulety, karty itd? Skąd truta? Rekrutacja na moderatora dalej otwarta? :D

Zmieńcie wygląd forum bo dziwny według mnie :P

Amulety można zdobyć w VIP Shopie u NPC , w itemshopie i oczywiście z metków/bossów [nie wszystkie lecą z metków i bossów]

karty bohaterów dropią z metków oraz bossów

Rekrutacja na Moderatora Forum oraz Testowego Modka Ts3 Otwarta

EDIT:

Na razie spadam wbije później :)

Opublikowano

Jezu jakie to kwadratowe.

+Te ss z prezentacji z innych gier jakieś karty (wtf)

Ogl zlepka tematów w ep*p

Neutral ale wejde na start i zobacze.

Powodzenia.

xxx

Opublikowano

Jezu jakie to kwadratowe.

+Te ss z prezentacji z innych gier jakieś karty (wtf)

Ogl zlepka tematów w ep*p

Neutral ale wejde na start i zobacze.

Powodzenia.

Ss są ogólnodostępne w googlach , i zależy od tego jak kto wykorzysta :) A karty bohaterów są nowością na żadnym serwerze tego nie ma :)

O jaką zlepkę tematów ci chodzi ?

Najlepiej wejdź na start i sam zobaczysz a później wyrazisz swoją opinie :)

Opublikowano

Jak exp jest, w sensie w ile mozna wbic max lv ?

Dlaczego daliście tu zwoj zmianyt profesji ? Przeciez to najgorszy syf jaki moze być..

Podobaja mi sie zbrojki oraz bronie

Jaki max lvl w ogole tutaj jest  ?

Opublikowano

Grafika słaba, ale sens wszystkiego (mniej więcej się dowiedziałem).

Widać nakład pracy włożony w serwer, a że prezka nei wyszła.... Wbij na serwer aby zobaczyć to na żywo.

Zagram!

Opublikowano

Nie zagram i nie polecam. Prezentacja to troche waszej roboty, troche z innych gotowców. W grze także bronie i zbroje mi się nie podobają .
xxx

Tutaj gdzie są ripery uzywaliscie magicznej gumki ale miedzy rekoma to juz sie nie chciało :P

Jeszcze raz nie polecam, ale powodzenia.

04282063632453381788.png

Opublikowano

Pliki venetica, ale to nie tak źle fajne pliczki były :).
Zmieniliście tabelkę expa tych plików :) ?
Czy na BlackMarket potrzebna jest  jakaś przepustka ?
Za ile będzie (zł) przepustka do vip sklepu ?

Jak stoi drop kasy ? Lecą sztabki ? Bo z tego co widziałem drogo w sklepach.

Od którego nowa mapa po atlantydzie ? Na 100?

Opublikowano

Nie zagram i nie polecam. Prezentacja to troche waszej roboty, troche z innych gotowców. W grze także bronie i zbroje mi się nie podobają .

9725114042643141128808.png

Tutaj gdzie są ripery uzywaliscie magicznej gumki ale miedzy rekoma to juz sie nie chciało :P

Jeszcze raz nie polecam, ale powodzenia.

Zawiode cie ale nie uzywalem magicznej gumki , akurat te buttony byly kiedys wstawione do sciagniecia na mpc forum. Szczerze mowiac nie zauwazylem miedzy rekoma tego uszczerbku. Dziekuje za wypowiedzi, rowniez te wytykajace nam bledy, napewno wiemy nad czym pracowac dalej:) Tym bardziej nas utwierdza to w przekonaniu ze nadal nalezy rozwijac swe umiejetnosci. Nie cala grafika sie wczytala jak widac , nie mam pojecia dlaczego. Na forum serwera widac pelna grafike. Nie ma tu kolego natomiast zadnych gotowcow z innych serwerow , ja wogole bardzo sporadycznie przegladam inne zapowiedzi oraz serwery. Pozdro

Pliki venetica, ale to nie tak źle fajne pliczki były :).

Zmieniliście tabelkę expa tych plików :) ?

Czy na BlackMarket potrzebna jest  jakaś przepustka ?

Za ile będzie (zł) przepustka do vip sklepu ?

Jak stoi drop kasy ? Lecą sztabki ? Bo z tego co widziałem drogo w sklepach.

Od którego nowa mapa po atlantydzie ? Na 100?

Owszem pliki venetica, ktore sa caly caly czas kontynuowane i rozwijane. Jestem jedynym wlascicielem plikow , po kolei tworzylem ten serwer razem z ekipa. Glownie Malekith.

Owszem na black market wjazd zlote , fioletowe, zielone perelki - drop wysmienity.

Przepustka do vip sklepu mozesz sprawdzic w is

Sztabki jak ja dropilem to 30 min okolo 150/200 sztab sciagajac big one spoty. Dodatkowo dochodza itemki wydropione , sprzedane itd.

Ceny sa zdecydowanie obnizone w sklepikach, muszle, szmaragd kd specjalne. Proporcjonalnie do dropu sztab. Raczej nikt nie powinien miec problemu z ulepszaniem epikow. No chyba ze bedzie stal caly czas w m1 to sorki ale z nieba nie dropnie.

Nowa mapka jest od 100 levela , lecz wczesniej mozecie wybrac sie na ktores lochy bossow , ogolnie komnat bossow jest 14 wszystkich.

Caly czas mozecie handlowac expem w butelkach co napewno umili gre.

Zapewne niektorym skacze znow gul ze sie wychylamy z serwerem, i zmiazdzymy nie jedna konkurencje. Nie uwazamy sie za najlepszych, ale rowniez i nie za najgorszych,

po prostu lubimy to co robimy i czy sie to komus podoba czy nie nadal bedziemy to robic:)

Ps. Jestesmy otwarci na wasze propozycje. Z mila checia przyjmiemy kazda opinie nt serwera. Dziekujemy.

Opublikowano

Wszystkio pieknie wyglada ale ja bym zrobil tak aby gra byla bardziej ciekawa:
Skasowac bronie 75 u handlarza i dac ich drop do Ripera + Dowodce Setue ktory bedzie sie respic w losowym miejscu groty v2 tak jak na pl-u

Opublikowano

Prezentacja nie jest aż tak zła. :)

Serwer wydaje się ciekawy.

Być może zawitam, tak czy siak powodzenia.

Opublikowano

Skasowac bronie 75 u handlarza i dac ich drop do Ripera + Dowodce Setue ktory bedzie sie respic w losowym miejscu groty v2 tak jak na pl-u

Co do truty pomyślimy zobaczymy . Jeżeli tak wam będzie wygodniej zapraszam z pomysłem do nas na forum :)

Opublikowano

To ich wybór co dadzą i jak tworzą serwer. Jest jak jest i wg. mnie dobrze to wkoncu medium easy.

Opublikowano

Mamy jeszcze w rekawie gro niewykorzystanych systemow , setow broni, zbroi itd... Nie chcemy od razu rzucic wszystkiego na jedna szale. W chwili obecnej jest dopinany system kopalni zlota. Akurat te 75 moga spokojnie byc , na serwerze wystepuja bronie pradawnych jeszcze, oraz bronie specjalne. Nie widze problemu aby jeszcze cos dolozyc:)

Mamy chyba by cie nie sklamac kolo 6 setow niewykorzystanych broni, jedyny minus to mamy z wachlarzami i nie mamy ich sporo, bede musial zamowic chyba jakies sety wachlarzy nowych. Sam nie za silnie sie czuje jeszcze w modelach.

Kochani ja pokombinuje sobie teraz cos z ta grafika ktora sie nie wczytala, moze z innego hostingu sie wczyta.

Opublikowano

Zapewne zawitam  ;)  ale zrobicie coś z tym oczojebnym szajsem, bez urazy, nie chce tu nikogo obrazić ale to jakieś dziecko robiło, to wygląda jak kolorowanka 6 latka (chodzi mi tu o czcionkowe, prezka ogólnie ok, tylko czytałem z 15min, choć nie mam problemów z czytaniem i oczy mnie aż bolą)

Serwer polecam!

Opublikowano

Zapewne zawitam  ;)  ale zrobicie coś z tym oczojebnym szajsem, bez urazy, nie chce tu nikogo obrazić ale to jakieś dziecko robiło, to wygląda jak kolorowanka 6 latka (chodzi mi tu o czcionkowe, prezka ogólnie ok, tylko czytałem z 15min, choć nie mam problemów z czytaniem i oczy mnie aż bolą)

Serwer polecam!

Dziekujemy napewno wspolnie stworzymy taka ktora bedzie wam odpowiadac w 100%

Opublikowano

Ja akurat nie zagram z powodu broni :> Od dawno nie widzę na serwerach osobnych broni dla sury wp.... Każda klasa ma po 2 sety a sura tylko 1 :> Nie chcę mi się nosić broni dla bodego ciągle ;d Robi to się nudne. Serwer polecam.

Opublikowano

Ja akurat nie zagram z powodu broni :> Od dawno nie widzę na serwerach osobnych broni dla sury wp.... Każda klasa ma po 2 sety a sura tylko 1 :> Nie chcę mi się nosić broni dla bodego ciągle ;d Robi to się nudne. Serwer polecam.

Mylisz sie akurat bron dla sury jest osobno, broni bodego nawet nie zalozysz poniewasz ma flage dla wojownika. Przypatrz sie dobrze na system.

To jest epicki system dla sury prosze luknij:

miecz egzorcysty-->>brzegowe ostrze-->>swiety miecz-->>Miecz Persji-->>Campus-->>Ost Miecz kryszt Maga-->>

Espada-->>Paradis-->>Campilo-->>Rozdzieracz-->>Oko Smoka  END

Opublikowano

Mylisz sie akurat bron dla sury jest osobno, broni bodego nawet nie zalozysz poniewasz ma flage dla wojownika. Przypatrz sie dobrze na system.

To jest epicki system dla sury prosze luknij:

miecz egzorcysty-->>brzegowe ostrze-->>swiety miecz-->>Miecz Persji-->>Campus-->>Ost Miecz kryszt Maga-->>

Espada-->>Paradis-->>Campilo-->>Rozdzieracz-->>Oko Smoka  END

Zwracam honor :D Mój wzrok mnie zmylił :( Będzie jakaś beta ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...